- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.261
Ya bendede bugün çok akıntı var şefaf yumurtta akı gibibende de bugün o şekilde akıntı vardi neye işaret oluyor o canım yumurtalama falanmi
Yumurta catlayacagi zaman oluyo seffaf akinti bugunleri iyi degerlendirin kizlarYa bendede bugün çok akıntı var şefaf yumurtta akı gibi
Çalışmalar oluyo ama Bilmiyorum tutarmı inşallah olur ya sizede söylerim. Bat tarihime daha var erken ovulasyon olabilirmi acil cevap ?Yumurta catlayacagi zaman oluyo seffaf akinti bugunleri iyi degerlendirin kizlar
Adetin ne zamn basladi kiÇalışmalar oluyo ama Bilmiyorum tutarmı inşallah olur ya sizede söylerim. Bat tarihime daha var erken ovulasyon olabilirmi acil cevap ?
10 gün oldu sanırım yaAdet bitiminden snra ilk 10 gun onemli derler genelde
O zamn olabilir kisiden kisiye degisebiliyor10 gün oldu sanırım ya
O zamn olabilir kisiden kisiye degisebiliyor[/Q
İnşallah ya çok teşekürler cevap için canım
O zamn olabilir kisiden kisiye degisebiliyor[/Q
İnşallah ya çok teşekürler cevap için canım
Bnde mayista gecirdim kimyasal cok gecmis olsnHaziran sonlarında kimyasal gebelik geçirdim de erken yumurtlama olurmu sizce ?
Kaldınmı kimyasal dan sonraBnde mayista gecirdim kimyasal cok gecmis olsn
Canım daha önce söylemiştim benim de kimyasaldan sonra normale göre 5 gün önce oldu yumurtlama değerlendir bu günleriHaziran sonlarında kimyasal gebelik geçirdim de erken yumurtlama olurmu sizce ?
Canım benim göğüs uçlarım çok şiş balon gibi oldu ve dokununca acıyor baya mavi bi kaç damar görünmeye başlamış. Onun dışında sağ kasığımda hafif bir batma var. Normalde olan akıntım ilginç bir şekilde kesildi yumurtlamadan sonra çok çok az oldu.Bir de burnumda kan pıhtıları oluyor kapanıyor arada. Çok az karın şişkinliği var. Senin var mı belirtin ? Test yapsana çıkar varsa ben yarın ilk idrarla tekrar yapacağım bekliyorummucizegibisin canımm ne belirtin var şu an? seninle benim bat aynı 9unda.
Zaten mayis 2016 da kimyasal gecirdim doktor hormonlarimin duzene girmesi icin 1 ay korun dedi 1 ay korundum bu ay basladim tekrar calismalara bakalim artik beklemedeyim bu aralar belli olur hamile olup olmadigimHamile
Kaldınmı kimyasal dan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?