TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

mucizegibisin benim çok ilginç bir şekilde diğer aylarda var sanıp yanıldığım hiçbir belirti bu ay yok. göğüslerim şiş ama hiç ağrı sızı yok. sadece ateşim 36.8 o kadar.
Canım bende de bugüne kadar hiç bir belirti yoktu ya da ben dikkat etmedim dün silik çizgiyi görünce başladı belirtilerHerkeste belirti olacak diye bir şey yok bir yerde okumuştum belirti yoksa endişelenmenize gerek yok sıkıntısız bir hamilelik geçirmenin tadını çıkarın diyordu inşallah bizim öyle olur

mucizegibisin inşallah dediğin gibidir canım benim. aslında karnım ağrıyor bugün ne biliyim umutsuzum yine. Allah tan umut kesilmez yine de.
Ben de öyleyim geçen ay çok üzülmüştüm sonra kendimi suçladım evlendiğimden beri çocuk düşünmemiştik.Üçüncü yılımız öğretmenim geçen ay olsun iznim güzel denk gelir dedim olmadı.Bir kez daha anladım ki plan yapmayacaksın. Allah ne zaman isterse o zaman olur dua edelim canım hayırlısıyla zamanı geldiğinde sağlıklı bebeklerimiz olsun inş

He ya gelsin ısıracam ayaklarını ceza olarak söylerken bile kıyar mıyım bilemedim

Ne kadar zamandır istiyorsunuz canim.benim bir yılı aştı en son Dr gittim ciddi bir problemim yoktu ama destek amaçli gecen ay klomen tedavisi gördüm ama olmadı klomen kist yaptı Bi ay ara verelim dedi bu ay kendi cabalarımızla denedik olmadı rabbim dualarımızı kabul eder insallah

Merhaba kizlat bizde ne kadar yorgun olsakta 13-14. Gunleri degerlendirmeye calisiyoruz cunku esim 18.gunde yanimda ayrilacak
benim de bugun yumurta aki gibi akintim oldu ve bugun 14.gunum. bu catlama belirtisiymis sanirim degil mi??

Bu topic iyiki var bunlarin hepsini buradan ogrendim

Bu klomen çogu kişide kist yapmış bende bi ay kullandım bi etkisi olmadı hamile kalmadım

Amin canım. Test yaptın mı evde belirtin falan var mı?
Yapmadim canim benim adetim uzun süredir hep cuma aksamlari geliyor.eğer yarin aksam gelmez ise c.tesi sabah yapmayi dusunuyorum.belirti konusunda pek üstüne dusmedim bi mecbur hissettiğim goguslerde acayip sisme ve hassasiyet arada bir vajinada zonklama..hic agrim filan yok .belli olmaz heran adet olabilirim,birde vucudumda geçmeyen ateş özellikle avuclarim ve ayak altlarim yaniyo

Son düzenleme:
Benim de az önce pembe lekelenmem oldu sanırım aynı şeyi yaşıyorum kısmet değilmiş birazdan kan testi yaptıracağım kimyasal olup olmadığını kesinleştireyim ona göre tedavimi olacağım artık

Dr a git bakalim sonuçlara gore değerlendirme yap şimdiden uzulme..kimyasal yada değil..aslında bu kimyasal gebeliği çoğu kadim yasiyormus ama farkında bile olmuyormusuz böyle erkenden test yapinca ve ardından adet olunca biliniyor.test yapmayinca adet olduk saniyoruz çünkü hic bi farki yok.döllenmiş fakat rahme yerlesememis olan adetle birlikte gidiyor ben dikkat ettim normal adete gore biraz pihtili oluyor.

Peki kimyasal gebelik olunca adet gecikirmi yoksa normal günündemi gelir

Tutuy canim sen bunları düşünme suan seni korku sarmis gibi ya bende olursam diye dusnuyorsn diye hissediyorum.güzel düşün canim guzellikler seni bulsun.korktuklarimiz hep basimiza geliyor.

Gideceğim canım iki aydır bebek düşünüyoruz ve ikisi de böyle sonuçlanıyo bi anormallik var demekki dr da ikinci kez olursa bir kaç test yapacağım demişti ben pıhtılaşma sorunu olabileceğinden şüpheleniyorum. Geçen ay benim adetim de öyleydi sanki minik kan damarları da vardı bu sefer lekelenme şeklinde başladı durdu belki de hiç hamilelik yoktur notmal adetim başlayacaktır ama dün ve bugün yaptığım gebelik testlerinin ikinci çizgisi silikti. Akşama sonucu alırım hayırlısı olur inşallah

Bu klomen çogu kişide kist yapmış bende bi ay kullandım bi etkisi olmadı hamile kalmadım

Klomeni Kullandığım ay bir yumurtam gelişti zaten benimde bir yumurtam normal kosullardada oluşuyordu.bende hamile kalamadım.eylulde tekrar başlıycam tedaviye ancak Dr direk aşılama teklif etsem kabul eder mi ne der bilmiyorum cok çekiniyorum

Benim testte silikti .du bakalim kanama olmamis tamamen en güzel sonucu Dr soyleyecek inşallah olmazda yerleşme olsun,hamilelik olmasa asla o silik çizgi dahi olsa cikmazdi.hormonlar o çizgiyi cikartan

Canım ben de öğretmenim. Bu ay hamile kalırsan ve normal doğum yaparsan izin tam denk geliyor. Ben de başlarda öyle düşünmüştüm. Üç buçuk yıllık evliyken bebek istedim. 6. yılımız bitti, hâlâ olmadı. Şimdi diyorum ki hayırlısı olsun da Allah ne zaman verirse o zaman olsun. Ücretsiz izin alırım, olur biter. Sağlıklı olsun, huzurlu olsun, vatana, millete, ailesine hayırlı olsun da geç olsun önemli değil. Bu arada yarın çatlatma iğnesi vurulacağım inşallah. Sen de sabah test yapacağım demiştin. Yapınca sonucu at mutlaka

Benim testte silikti .du bakalim kanama olmamis tamamen en güzel sonucu Dr soyleyecek inşallah olmazda yerleşme olsun,hamilelik olmasa asla o silik çizgi dahi olsa cikmazdi.hormonlar o çizgiyi cikartan
İnşallah yerleşmedir ama içimden bir ses yine kimyasal diyor.Kesinlikle ikinci çizgi çıkmıyor hamilelik yoksa var ama sonu hüsran yine galiba. Geçen aya göre daha sakinim çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…