- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.301
Doğru diyon Can'ım güzel düşünelim güzel olsun.Tutuy canim sen bunları düşünme suan seni korku sarmis gibi ya bende olursam diye dusnuyorsn diye hissediyorum.güzel düşün canim guzellikler seni bulsun.korktuklarimiz hep basimiza geliyor.
Yok canım ben de artık izni falan düşünmüyorum ne kadar salakmışım ya. Bugün bir test daha yaptım o da aynı çıktı. Sonrasında peçeteyle silince pembe lekelenme oldu.Geçen ay da tam öğrendiğim gün böyle olmuştu. Birazdan kan testi yaptıracağım sonucu yazarım yine . Dua eder misin benim için bu sefer yanılmak istiyorum Allah'ım ne olursun inş kimyasal değildir. Zaten değer çok düşük çıkarsa öyledirCanım ben de öğretmenim. Bu ay hamile kalırsan ve normal doğum yaparsan izin tam denk geliyor. Ben de başlarda öyle düşünmüştüm. Üç buçuk yıllık evliyken bebek istedim. 6. yılımız bitti, hâlâ olmadı. Şimdi diyorum ki hayırlısı olsun da Allah ne zaman verirse o zaman olsun. Ücretsiz izin alırım, olur biter. Sağlıklı olsun, huzurlu olsun, vatana, millete, ailesine hayırlı olsun da geç olsun önemli değil. Bu arada yarın çatlatma iğnesi vurulacağım inşallah. Sen de sabah test yapacağım demiştin. Yapınca sonucu at mutlaka
Sen kaç senelik evlisin?Klomeni Kullandığım ay bir yumurtam gelişti zaten benimde bir yumurtam normal kosullardada oluşuyordu.bende hamile kalamadım.eylulde tekrar başlıycam tedaviye ancak Dr direk aşılama teklif etsem kabul eder mi ne der bilmiyorum cok çekiniyorum
Baya olmuş bence sen bi tedaviye baş vur doktor birşey demez sonuçta senin tercihin çatlatma ignesi nasıl uygulanıyo peki5 sene oldu
Yok canım ben de artık izni falan düşünmüyorum ne kadar salakmışım ya. Bugün bir test daha yaptım o da aynı çıktı. Sonrasında peçeteyle silince pembe lekelenme oldu.Geçen ay da tam öğrendiğim gün böyle olmuştu. Birazdan kan testi yaptıracağım sonucu yazarım yine . Dua eder misin benim için bu sefer yanılmak istiyorum Allah'ım ne olursun inş kimyasal değildir. Zaten değer çok düşük çıkarsa öyledir
Canım inşallah korktuğun gibi olmaz. Allah yardımcın olsun. Korkma,kuzenim de üçkez kimyasal gebelik yaşadı. Genetik hiçbir sebep yokmuş. Şimdi iki oğlu var. Allah en hayırlısını versin inşallahYok canım ben de artık izni falan düşünmüyorum ne kadar salakmışım ya. Bugün bir test daha yaptım o da aynı çıktı. Sonrasında peçeteyle silince pembe lekelenme oldu.Geçen ay da tam öğrendiğim gün böyle olmuştu. Birazdan kan testi yaptıracağım sonucu yazarım yine . Dua eder misin benim için bu sefer yanılmak istiyorum Allah'ım ne olursun inş kimyasal değildir. Zaten değer çok düşük çıkarsa öyledir
Sağolasın canım ne kadar iyisinmucizegibisin canımm şimdi okudum msjını. üzülmek için erken bir doktora git sonuca bakalım hemen kötüyü çağırma. inşallah hayırlı bir sonuçla geleceksin. sana dua ediyorum Rabbim bu sefer sevincin kursağında kalmaktan korusun seni. AMİN.
Aldım sonucu dr var gibi birşey söyleyemem dedi testi tekrarlıcaz iki gün sonraMerhaba sonucunuzu ogrenebildiniz mi? Butun dualarim sizinle. Allah gonlunuze gore verir dilerim.
Merhabalar çok iyi olmuş bu topuk şimdi gördüm nasipse bizde bu ay çalışmalara başlayacağız. Şubatta kürtaj oldum o zamandan beri beklemedeyim çok şükür artık bekleme bitti suan adetim bitmesini bekliyoruz :) inşaallah temmuz bizim ayımiz olurTemmuz ve Ağustos 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
BAT TARİHLERİ
@Petunyasemen 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
@Emineeemm 8 temmuz
@muntazaman 8 temmuz
@xiexie 9 temmuz
@zehragnydn 9 temmuz
@syma12 9 temmuz
BirAsilAnnesi 9 temmuz
mucizegibisin 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
@Dilektuttum 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
@yesa1 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@tostos16 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
H hasretsinan65 30 temmuz
@minikincir 31 temmuz
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
@Zanamm174 3 Ağustos
@i006 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
@ayllllliiiin35 5Ağustos
@gulbensworld 14 Ağustos
YENI BAT VERMESI GEREKENLER
@SedaUmut ?
@melekbaby ?
@nisan152 ?
BEKLEMEDE OLANLAR
@enginkelime
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
Sağolasın canım ne kadar iyisinbhcg 99,1 çıktı dr iki gün sonra testi tekrarlayalım henüz çok yeni dedi inş artar. Arada pembe leke gelmeye devam ediyor ama
Amin canım.Geçen aya göre değerim daha normal gibi ama lekeler silince gelmeye devam ediyor arada. Bu beni korkutuyorCanım inşallah korktuğun gibi olmaz. Allah yardımcın olsun. Korkma,kuzenim de üçkez kimyasal gebelik yaşadı. Genetik hiçbir sebep yokmuş. Şimdi iki oğlu var. Allah en hayırlısını versin inşallah
Amin. Amin . Amin. Bakalım iki gün nasıl geçecek geçen ay hamileyim diye yerimde duramıyordum bu ay sevinemiyorum bile Allah'ım hayırlısıyla yülselsin inşallahİnşallah yükselir Allahım duy sesimizi
Baya olmuş bence sen bi tedaviye baş vur doktor birşey demez sonuçta senin tercihin çatlatma ignesi nasıl uygulanıyo peki
Çok iyi anlıyorum seni insan sevinemiyo bile hamile oldugunu duyunca inşallah senin ki saglıklı olur yaaAmin. Amin . Amin. Bakalım iki gün nasıl geçecek geçen ay hamileyim diye yerimde duramıyordum bu ay sevinemiyorum bile Allah'ım hayırlısıyla yülselsin inşallah
Ben bu ay hamile olmazsam diyer ay igneyle deneriz bakalım hayırlısıKlomeni kullandıktan sonra Dr belli günler seni çağırıyor ve yumurtanı takip ediyor yeterli büyüklüğe gelince catlatma iğneni oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?