TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Yok canım ben de artık izni falan düşünmüyorum ne kadar salakmışım ya. Bugün bir test daha yaptım o da aynı çıktı. Sonrasında peçeteyle silince pembe lekelenme oldu.Geçen ay da tam öğrendiğim gün böyle olmuştu. Birazdan kan testi yaptıracağım sonucu yazarım yine . Dua eder misin benim için bu sefer yanılmak istiyorum Allah'ım ne olursun inş kimyasal değildir. Zaten değer çok düşük çıkarsa öyledir

mucizegibisin canımm şimdi okudum msjını. üzülmek için erken bir doktora git sonuca bakalım hemen kötüyü çağırma. inşallah hayırlı bir sonuçla geleceksin. sana dua ediyorum Rabbim bu sefer sevincin kursağında kalmaktan korusun seni. AMİN.

Ayy hepimiz de kimyasal gebelik yaşıyoruz bazen hiç farkında olmadan bazende farkına varıyoruz ben ögrendigimde adet günüm 10 gün geçmişti bi sorun var bendede ama nedir bilmiyorum. Tüm diktorlar farklı şeyler söylüyo bıktım artık

Merhaba sonucunuzu ogrenebildiniz mi? Butun dualarim sizinle. Allah gonlunuze gore verir dilerim.

Canım inşallah korktuğun gibi olmaz. Allah yardımcın olsun. Korkma,kuzenim de üçkez kimyasal gebelik yaşadı. Genetik hiçbir sebep yokmuş. Şimdi iki oğlu var. Allah en hayırlısını versin inşallah

Sağolasın canım ne kadar iyisinbhcg 99,1 çıktı dr iki gün sonra testi tekrarlayalım henüz çok yeni dedi inş artar. Arada pembe leke gelmeye devam ediyor ama

Merhabalar çok iyi olmuş bu topuk şimdi gördüm nasipse bizde bu ay çalışmalara başlayacağız. Şubatta kürtaj oldum o zamandan beri beklemedeyim çok şükür artık bekleme bitti suan adetim bitmesini bekliyoruz :) inşaallah temmuz bizim ayımiz olur bat ağustos 4 ama adet dyzensizligim var nasıl olur bilmiyorum

Canım inşallah korktuğun gibi olmaz. Allah yardımcın olsun. Korkma,kuzenim de üçkez kimyasal gebelik yaşadı. Genetik hiçbir sebep yokmuş. Şimdi iki oğlu var. Allah en hayırlısını versin inşallah
Amin canım.Geçen aya göre değerim daha normal gibi ama lekeler silince gelmeye devam ediyor arada. Bu beni korkutuyor

mucizegibisin canımm benim de bat ım senle aynı sanki benim de olsa bugün doktora gitsem değerim senle aynı çıkardı gibime geliyor sen asla kimseden etkilenme ama benim kalbime bu değerle hiç kötü bir şey doğmadı Rabbim beni utandırmasın seni de sevindirsin inşaallah. kendine dikkat et hazır okullarda tatil sen hep yat dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…