TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım inşallah ben de senin için dua edeceğim. Eğer ikimizin de hamileliği kesinleşirse bebeklerimiz aynı gün doğacak bu konuşmalarımız anı kalacakbeni mutlaka bilgilendir test yaptıktan sonra inşallah Allah sana da kalbindekini versin bu ay

mucizegibisin bu dediklerinin gerçek olması için neler vermezdim önce herşeyin hayırlısı sonra kalbimizden geçenler inşallah. benim senin gibi henüz bir umudum yok ama senin var ona sıkı sıkı sarıl vazgeçmek yok mücadeleye devam. sana mutlaka haber vereceğim sende beni merakta bırakma aklım kalır sende. Allah ım seni de bebişi de sakınıp korusun.

Hoş geldin canım aramıza göbüşleri dolduracağız inşallah rabbim sesimizi duyuyor

Hayırlısı tabi.Tamam Can'ım haberleşelim mutlaka

Benim daha önce bir düşügüm oldu kendiliğinden hamile kalmıştım ama tekrar hamilelik olmadı.iki ay sonra tekrar Dr gidicem hamilelik olmazsa....sen ne zamandır istiyorsun canim yeni evli misin?
Yok ben 3 senelik evliyim benimde dört aylık bebegim düştü geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay beklemedeyim çok istiyorum bebek yaa

Benim daha önce bir düşügüm oldu kendiliğinden hamile kalmıştım ama tekrar hamilelik olmadı.iki ay sonra tekrar Dr gidicem hamilelik olmazsa....sen ne zamandır istiyorsun canim yeni evli misin?
Evlendigim senenin sonunda hamile kaldım düşük oldu sonrada hiç olmadı hala iki senedir bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…