- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.321
Canım inşallah ben de senin için dua edeceğim. Eğer ikimizin de hamileliği kesinleşirse bebeklerimiz aynı gün doğacak bu konuşmalarımız anı kalacakmucizegibisin canımm benim de bat ım senle aynı sanki benim de olsa bugün doktora gitsem değerim senle aynı çıkardı gibime geliyor sen asla kimseden etkilenme ama benim kalbime bu değerle hiç kötü bir şey doğmadı Rabbim beni utandırmasın seni de sevindirsin inşaallah. kendine dikkat et hazır okullarda tatil sen hep yat dinlen.
Aynen canım inşallah bu sefer tutunabilir hamileliğim bir değer olarak kalmaz yineÇok iyi anlıyorum seni insan sevinemiyo bile hamile oldugunu duyunca inşallah senin ki saglıklı olur yaa
Amin inşallah CanımAynen canım inşallah bu sefer tutunabilir hamileliğim bir değer olarak kalmaz yine
Merhabalar çok iyi olmuş bu topuk şimdi gördüm nasipse bizde bu ay çalışmalara başlayacağız. Şubatta kürtaj oldum o zamandan beri beklemedeyim çok şükür artık bekleme bitti suan adetim bitmesini bekliyoruz :) inşaallah temmuz bizim ayımiz olurbat ağustos 4 ama adet dyzensizligim var nasıl olur bilmiyorum
Ben bu ay hamile olmazsam diyer ay igneyle deneriz bakalım hayırlısı
YouTube den bak Saraçoğlu nun sogan kürünü yap. Düzenli ic. Iceriyi tertemiz etsinBi doktor sende ufak ufak kist var dedi. Başka bi doktorda sende kist mist yok dedi sizce ne yapmalıyım
Bakıcam çok teşekürler cevap verdigin içinYouTube den bak Saraçoğlu nun sogan kürünü yap. Düzenli ic. Iceriyi tertemiz etsin
İnşallah ya senin niye olmadı bu güne kadar doktora gittinmi hiçHayirlisi olsun insallah iğneye filan gerek kalmadan nasip olur en kısa surede
Amiiiiin inşaallah Rabbim hepimize en hayırlı tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin kucağımiza almak nasip etsinHoş geldin canım aramızagöbüşleri dolduracağız inşallah rabbim sesimizi duyuyor
Amiiiiin inşaallah Rabbim hepimize en hayırlı tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin kucağımiza almak nasip etsinHoş geldin canım aramızagöbüşleri dolduracağız inşallah rabbim sesimizi duyuyor
Rica ederimBakıcam çok teşekürler cevap verdigin için
Hayırlısı tabi.Tamam Can'ım haberleşelim mutlakamucizegibisin bu dediklerinin gerçek olması için neler vermezdim önce herşeyin hayırlısı sonra kalbimizden geçenler inşallah. benim senin gibi henüz bir umudum yok ama senin var ona sıkı sıkı sarıl vazgeçmek yok mücadeleye devam. sana mutlaka haber vereceğim sende beni merakta bırakma aklım kalır sende. Allah ım seni de bebişi de sakınıp korusun.
İnşallah ya senin niye olmadı bu güne kadar doktora gittinmi hiç
Yok ben 3 senelik evliyim benimde dört aylık bebegim düştü geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay beklemedeyim çok istiyorum bebek yaaBenim daha önce bir düşügüm oldu kendiliğinden hamile kalmıştım ama tekrar hamilelik olmadı.iki ay sonra tekrar Dr gidicem hamilelik olmazsa....sen ne zamandır istiyorsun canim yeni evli misin?
Evlendigim senenin sonunda hamile kaldım düşük oldu sonrada hiç olmadı hala iki senedir bekliyorumBenim daha önce bir düşügüm oldu kendiliğinden hamile kalmıştım ama tekrar hamilelik olmadı.iki ay sonra tekrar Dr gidicem hamilelik olmazsa....sen ne zamandır istiyorsun canim yeni evli misin?
Yok ben 3 senelik evliyim benimde dört aylık bebegim düştü geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay beklemedeyim çok istiyorum bebek yaa
Evlendigim senenin sonunda hamile kaldım düşük oldu sonrada hiç olmadı hala iki senedir bekliyorum
Geçen ay tedavi olmak için gitim gebelik şüpesi çıktı öyle kaldı tedavim deEkstra tedavi goruyor musun.gebe kalmayı hızlandırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?