TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Silik cizgi var Allahin izniyle hamilesin ama yarin sabah ilk idrarla yap daha net sonuc verir

İnşallah,ama işte henüz kan vermedim. Yarın gündüz adet olmazsam, akşama veririm inşallah.
Sonra durumlar ne olur, haber veririm. Hayırlısı olsun. Acaba ben mi görüyorum yoksa var mı diye sorayım size dedim : )

Cok net gorunuyor pembelik golge filan degil yani cikmis bildigin

Cok net gorunuyor pembelik golge filan degil yani cikmis bildigin

O zaman şöyle diyelim ; hayırlısı olsun inşallah, hepimiz için hayırlısı olsun. Tam olarak, beta HCG değeriniz tavan yapmış sayın muntazaman hanım, durduramıyoruz hamilesiniz valla demedikleri sürece sevinmeyeyim ben. Bir pkolu atasözü.

Doktorlar biraz zalım olur sylemezler oyle ama biz deriz artik o kadar yuksek deger mi olur beşiz mi doguracan filan die

Cok bariz pozitif. Gozun aydin simdiden
Sanirim ilk idrarla yapmadin hem de di mi?

Yok yav, akşam eve giderken bayram gezmeleri sırasında nöbetci eczaneden aldım, geldim eve yaptım, bi beş dk sonra böyle oldu. Sonra sabah ikinciyi yaptım test bozuk cıktı felan. Başka bi bilgi alamadım. Ondan sordum, şu an evet hamileyimdir diyemiyorum bu yüzden, kan testi felan yapalım adet olmazsam eğer, haber veririm. Ama ciddi ciddi siz bana hamilesin diyonus : )

Valla bence hamilesin. Yillarin test yapicisiyim boylesini birak silik bir cizgi bile gormedim daha omru hayatimda
Iyi dusun iyi olsun. Kan testini ne zaman yaptiracaksin? Sonucunu paylas mutlaka :)

Valla bence hamilesin. Yillarin test yapicisiyim boylesini birak silik bir cizgi bile gormedim daha omru hayatimda
Iyi dusun iyi olsun. Kan testini ne zaman yaptiracaksin? Sonucunu paylas mutlaka :)

İnşallah bakalım, iyi olsun tabi hepimizin iyi olsun hem de. Kan testini yarın yaptırmayı planlıyorum ama, malum gelen giden misafirler neyin olabiliyor. Eğer şayet adet olmazsam, müsait olabildiğim zaman gidip yaptırırım. diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…