TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Günaydın kızlar hayirli cumalar... Size bir sorun olacakti. Bende b12 eksikligi var ben de kullanmisken sadece b12 vitamini yerine decavit diye bir ilac varmış daha cok vitamin iceren onu mu alsam diyorum bir zarari olur mu inofolic kullaniyorum zaten decavitin içinde de folik asit varmış. Bu konuda bilgisi olan var mi?

Günaydın canım, sana da hayırlı cumalar. Ben çok fazla ilaç kullanmıyorum. Sadece bu ay iMom (tavsiye derim, her vitaminden gerektiği kadar var.) kullandım. Hatta benim doktırum bu tarz takviyelerle hamile kalınmasına karşı. Bu ay ben de inofolic kullanacağım.

Ama bildiğim kadarıyla hamilelik planlayanların günde 400 mcg (mikrogram)/0,400 mg (miligram) folik asit alması gerekiyormuş. Ona göre hesaplama yapılabilinir aslında. Ama bence en doğrusu doktoruna sormak canım. Vitamin bile olsa kendi kafamıza göre kullanmamamız gerek.

Sağol canim doktora danisayim bakalim ne diyecek. Bu doktorlar da hicbir zaman insana net bilgi vermiyor. Benim doktor da pek vitamin falan önermiyor ama nöroloji doktoru b12 eksikliği var demisti de ondan alsam mi dedim

Sağol canim doktora danisayim bakalim ne diyecek. Bu doktorlar da hicbir zaman insana net bilgi vermiyor. Benim doktor da pek vitamin falan önermiyor ama nöroloji doktoru b12 eksikliği var demisti de ondan alsam mi dedim
Canım doktorun yazdığı ilaçları kullan. b12 için iğneler var yanlış bilmiyorsam. Kısa zamanda sonuç alırsın. Ama mutlaka doktoruna danış.

Günaydın. Benim doktorum Elevit vermişti, ben onu kullanıyorum. Bunu da bir sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…