- 16 Kasım 2012
- 420
- 289
- 103
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.361
Sağolasın canım inşallah istenilen kadar yükselme olurCanım inşallah iki gün sonra yükselmiş olur. Dua ediyorum sana
İnşallah öyledir bugün yok gibi o lekelerden inşallah bir daha da olmazInsallah her sey istedigin gibi olur. Ben yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum.
Benim de böyle çıkmıştı canım bhcg yaptır hemenHenüz 2 gün kalmışken olan test... Ne görüyor/görmüyor/düşünüyorsunuz?
6 Da 6 yaparız inşallah :))Zanamm174 Kontes001 M melekler-engelchen berraksucan Ela2411 Emineeemm
Huhuvvvv :))) 3 Ağustos'ta var bir hikmet anlaşıldı
mucizegibisin muntazaman Kızlar sizler için de hayırlısı olsun :) Umarım, eğer hayırlısı ve sağlıklı olacaksa, bebişleriniz sizinledir :)
Ben de varım ama :) 7'de 7 desek? :))6 Da 6 yaparız inşallah :))
Hadi inşş allahım bu ay verir belki :)Ben de varım ama :) 7'de 7 desek? :))
İnşallah inşallah :)Hadi inşş allahım bu ay verir belki :)
Günaydın kızlar hayirli cumalar... Size bir sorun olacakti. Bende b12 eksikligi var ben de kullanmisken sadece b12 vitamini yerine decavit diye bir ilac varmış daha cok vitamin iceren onu mu alsam diyorum bir zarari olur mu inofolic kullaniyorum zaten decavitin içinde de folik asit varmış. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Sağol canim doktora danisayim bakalim ne diyecek. Bu doktorlar da hicbir zaman insana net bilgi vermiyor. Benim doktor da pek vitamin falan önermiyor ama nöroloji doktoru b12 eksikliği var demisti de ondan alsam mi dedimGünaydın canım, sana da hayırlı cumalar. Ben çok fazla ilaç kullanmıyorum. Sadece bu ay iMom (tavsiye derim, her vitaminden gerektiği kadar var.) kullandım. Hatta benim doktırum bu tarz takviyelerle hamile kalınmasına karşı. Bu ay ben de inofolic kullanacağım.
Ama bildiğim kadarıyla hamilelik planlayanların günde 400 mcg (mikrogram)/0,400 mg (miligram) folik asit alması gerekiyormuş. Ona göre hesaplama yapılabilinir aslında. Ama bence en doğrusu doktoruna sormak canım. Vitamin bile olsa kendi kafamıza göre kullanmamamız gerek.
Canım doktorun yazdığı ilaçları kullan. b12 için iğneler var yanlış bilmiyorsam. Kısa zamanda sonuç alırsın. Ama mutlaka doktoruna danış.Sağol canim doktora danisayim bakalim ne diyecek. Bu doktorlar da hicbir zaman insana net bilgi vermiyor. Benim doktor da pek vitamin falan önermiyor ama nöroloji doktoru b12 eksikliği var demisti de ondan alsam mi dedim
Yok canım kullanmadım.@kutuphanekedisi canim imom un icinde folik asit var. Bu ilaci kullanirken baska folik asit kullanmadin galiba
Inşallah hayırlısı6 Da 6 yaparız inşallah :))
Sağol canim doktora danisayim bakalim ne diyecek. Bu doktorlar da hicbir zaman insana net bilgi vermiyor. Benim doktor da pek vitamin falan önermiyor ama nöroloji doktoru b12 eksikliği var demisti de ondan alsam mi dedim
Zanamm174 Kontes001 M melekler-engelchen berraksucan Ela2411 Emineeemm
Huhuvvvv :))) 3 Ağustos'ta var bir hikmet anlaşıldı
mucizegibisin muntazaman Kızlar sizler için de hayırlısı olsun :) Umarım, eğer hayırlısı ve sağlıklı olacaksa, bebişleriniz sizinledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?