TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Sağolun, varolun hanımlar. Herşey güzel olur umarım. Mecburen akşam acile gidip verebilicem, inşallah en kısa sürede güzel bir haber veririm. Karın kasık ağrısı bel ağrısı vihuuu bi görseniz, heh şimdi adet olcam diyorum hop geçiyor sonra yeniden başlıyor. Sanki daha önce doğurmamışım da ilk defa böyle bişey olmuş gibin. Bilemiyorum : )

Harbinden 3 agustosta bi keramet var baksaniza yigilmisiz hepimiz ...Allahim once sizlere versin kizlar.benim bi kizim var ona kardes icin ugrasiyorum...ama sizlerinde tatmasini istiyorum..insallah hakkimizda hayirli olan olsun..tek duam aman gec olsun ama guc olmasin...

Benimde adet olmadan önce öyleydi. Ağrıyo ama adet gelmiyodu baya ümitlendim ama test yaptım çıkmamıştı

arkadaşlar size bir şey danışacağım benim reglim bu ay biraz garip oldu şöyleki; ilk önce çarşamba akşamı sancıyla beraber bir parça düştü midenizi kaldırmak istemem ama tam kan değildi garip ti sonrasında kahverengi akıntı geldi ve durdu sonra ertesi gün öğlen saatlerinde cok yoğun bir kanama başladı ve halen devam ediyor bugün bel ve kasık agrılarım da var ayaga kalktığım anda kanamam oluyor. Bu gibi bir durumda düşük yapmış olma ihtimalim var mı? Doktora gitmeli miyim bilemedim. Böyle bir şey yaşamış olanınız var mı?

canim gorunuse gore oyle gozukuyo yada kimyasal gebelik ben tam bilgiye sahip degilim en iyisi doktoruna danismak belki arkadaslarfan bilenler vardir

canim gorunuse gore oyle gozukuyo yada kimyasal gebelik ben tam bilgiye sahip degilim en iyisi doktoruna danismak belki arkadaslarfan bilenler vardir
teşekkürler, doktorumu aradım ama çalışmıyor bugün sanırım, ulaşamadım, gidip bir kan testi mi yaptırsam acaba veya normal gebelik testinde baksam oyle bir durum varsa doktora gitsem

teşekkürler, doktorumu aradım ama çalışmıyor bugün sanırım, ulaşamadım, gidip bir kan testi mi yaptırsam acaba veya normal gebelik testinde baksam oyle bir durum varsa doktora gitsem
rica ederim.kan testinde hersey cikiyormus oyle okumustum buradan sende istersen oyle yap cunku dr.da anlamak icin sizden test isteyecek ama en iyi siz bilirsiniz

Arkadaslar.benim ovulasyon testlerimi yorumlarmisiniz rica etsem.pembe olanlarindan itibaren asagiya dogru siralama.

Eklentiler

• 20160714_162316.webp
    11 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar bende nisan temmuz için katılmıştım takibe malesef tutmadi o ay.bu ay adetim 2 gün gecikti bugün test yaptım ha yal mi görüyorum sizce yoksa çizgi var mi koyde olduğumdan sabah alamadım testi ogleden sonra yaptım

Eklentiler

• 20160708_164002-1-1-1.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 100
Ben de silik bir cizgi gördüm canim hayirli olsun bebiş geliyor herhalde

Valla ben uzerime duseni yaptim 7-9-11-13-14 degerlendirildi devam etmeli miyiz gunasiri olarak kizlar ??
Canim siz elinizden geleni yapmissiniz.iinşallah hakkinizda hayirlisi olur.bence devam edin ama normal gündelik hayatiniz gibi..bbn genel olarak merak ediyorum boyle bebek calismasi yapip sonra beklemeye mi cekiliyorsunuz..bana gore devam edilmeli.

Hayirli olsun canim orda çizgi var.iinşallah saglikli hamileligin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…