- 2 Mart 2010
- 365
- 151
- 103
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.381
Evet canim doktor igne yazmisti zaten o zaman hamilelik düşünüyorum diye kullanmadımCanım doktorun yazdığı ilaçları kullan. b12 için iğneler var yanlış bilmiyorsam. Kısa zamanda sonuç alırsın. Ama mutlaka doktoruna danış.
:) :) :) hayirlisi insalah canim bakalim gorucez 3 agustosta insallah hamilelik haberi vericez :)@Zanamm174Kontes001 M melekler-engelchen @berraksucan Ela2411 Emineeemm
Huhuvvvv :))) 3 Ağustos'ta var bir hikmet anlaşıldı
@mucizegibisinmuntazaman Kızlar sizler için de hayırlısı olsun :) Umarım, eğer hayırlısı ve sağlıklı olacaksa, bebişleriniz sizinledir :)
Harbinden 3 agustosta bi keramet var@Zanamm174Kontes001 M melekler-engelchen @berraksucan Ela2411 Emineeemm
Huhuvvvv :))) 3 Ağustos'ta var bir hikmet anlaşıldı
@mucizegibisinmuntazaman Kızlar sizler için de hayırlısı olsun :) Umarım, eğer hayırlısı ve sağlıklı olacaksa, bebişleriniz sizinledir :)
Benimde adet olmadan önce öyleydi. Ağrıyo ama adet gelmiyodu baya ümitlendim ama test yaptım çıkmamıştıSağolun, varolun hanımlar. Herşey güzel olur umarım. Mecburen akşam acile gidip verebilicem, inşallah en kısa sürede güzel bir haber veririm. Karın kasık ağrısı bel ağrısı vihuuu bi görseniz, heh şimdi adet olcam diyorum hop geçiyor sonra yeniden başlıyor. Sanki daha önce doğurmamışım da ilk defa böyle bişey olmuş gibin. Bilemiyorum : )
canim gorunuse gore oyle gozukuyo yada kimyasal gebelik ben tam bilgiye sahip degilim en iyisi doktoruna danismak belki arkadaslarfan bilenler vardirarkadaşlar size bir şey danışacağım benim reglim bu ay biraz garip oldu şöyleki; ilk önce çarşamba akşamı sancıyla beraber bir parça düştü midenizi kaldırmak istemem ama tam kan değildi garip ti sonrasında kahverengi akıntı geldi ve durdu sonra ertesi gün öğlen saatlerinde cok yoğun bir kanama başladı ve halen devam ediyor bugün bel ve kasık agrılarım da var ayaga kalktığım anda kanamam oluyor. Bu gibi bir durumda düşük yapmış olma ihtimalim var mı? Doktora gitmeli miyim bilemedim. Böyle bir şey yaşamış olanınız var mı?
teşekkürler, doktorumu aradım ama çalışmıyor bugün sanırım, ulaşamadım, gidip bir kan testi mi yaptırsam acaba veya normal gebelik testinde baksam oyle bir durum varsa doktora gitsemcanim gorunuse gore oyle gozukuyo yada kimyasal gebelik ben tam bilgiye sahip degilim en iyisi doktoruna danismak belki arkadaslarfan bilenler vardir
rica ederim.kan testinde hersey cikiyormus oyle okumustum buradan sende istersen oyle yap cunku dr.da anlamak icin sizden test isteyecek ama en iyi siz bilirsinizteşekkürler, doktorumu aradım ama çalışmıyor bugün sanırım, ulaşamadım, gidip bir kan testi mi yaptırsam acaba veya normal gebelik testinde baksam oyle bir durum varsa doktora gitsem
tamamdır, çok teşekkür ederim!rica ederim.kan testinde hersey cikiyormus oyle okumustum buradan sende istersen oyle yap cunku dr.da anlamak icin sizden test isteyecek ama en iyi siz bilirsiniz
Canım pembe olanlar son mu? Günlerini de üstüne yazsaydın yaArkadaslar.benim ovulasyon testlerimi yorumlarmisiniz rica etsem.pembe olanlarindan itibaren asagiya dogru siralama.
Ben de silik bir cizgi gördüm canim hayirli olsun bebiş geliyor herhaldeKızlar bende nisan temmuz için katılmıştım takibe malesef tutmadi o ay.bu ay adetim 2 gün gecikti bugün test yaptım ha yal mi görüyorum sizce yoksa çizgi var mi koyde olduğumdan sabah alamadım testi ogleden sonra yaptım
Canim siz elinizden geleni yapmissiniz.iinşallah hakkinizda hayirlisi olur.bence devam edin ama normal gündelik hayatiniz gibi..bbn genel olarak merak ediyorum boyle bebek calismasi yapip sonra beklemeye mi cekiliyorsunuz..bana gore devam edilmeli.Valla ben uzerime duseni yaptim 7-9-11-13-14 degerlendirildi devam etmeli miyiz gunasiri olarak kizlar ??
Hayirli olsun canim orda çizgi var.iinşallah saglikli hamileligin olur.Kızlar bende nisan temmuz için katılmıştım takibe malesef tutmadi o ay.bu ay adetim 2 gün gecikti bugün test yaptım ha yal mi görüyorum sizce yoksa çizgi var mi koyde olduğumdan sabah alamadım testi ogleden sonra yaptım
Canim pek anlaşılmıyor tarihler olsaydi ve iki fotoda olrak atsan daha iyiArkadaslar.benim ovulasyon testlerimi yorumlarmisiniz rica etsem.pembe olanlarindan itibaren asagiya dogru siralama.
Kızlar bende nisan temmuz için katılmıştım takibe malesef tutmadi o ay.bu ay adetim 2 gün gecikti bugün test yaptım ha yal mi görüyorum sizce yoksa çizgi var mi koyde olduğumdan sabah alamadım testi ogleden sonra yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?