TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canim pek anlaşılmıyor tarihler olsaydi ve iki fotoda olrak atsan daha iyi
adet gunum 24 haziran canim,ilkini adetimin 8.gunu yaptim 1 temmuzda.ilk pembe olan yani.digerleride gunde iki kez oglen 2 ve aksam 8de yaptim hergun bugun adetin 15 gunu gecen ay 31 gunde adet gordum bir hafta gecikmisti umutlandim ama olmadi bu ay ovulasyon testi alip deneyim dedim a ma cift cizgiyi bulamadim beklemelimiyim sence

Canim simdi yine baktim pembe olanlarda t ve c birbirine daha yakin ama onlari hemen adet bitiminde yapmışsın o tarihlerde yumurtlamis olabilirsin digerleri ise hic koyulasmamis. Eger gecen ayki gibi 31 gunde olursan 25 temmuz gibi adet olman lazim oyle olursa da ovulasyona 3 gun falan var. Bence yapmaya devam et koyulasabilir belki ve bir de uzerine tarih vs yaz

ewt bnde görum cnm ınsaallah saglklı bı gebelktr ısa zamnda gt kan ve.. bzede dua et

Kızlar duphaston diye bi ilaç vermişti geçen ay dr um adetin 15. Günü başlanıyor 10 gün kullanılıyor aranızda böyle bir ilaç kullanan oldu mü hiç? ?

Evet

Evet aynen öyle peki şuan ne yapmalıyım yardımcı olurmusun hamile olursam sana çok dua ederim
Bu akıntı 1 veya 2 gün içinde yumurtan catlayacak demektir canim yani yumurtlama dönemine girmişsin ovulasyon testin varsa yapip takip edebilirsin kullanmiyorsan da önümüzdeki 3- 5 günü iyi degerlendir bence. İnşallah yardimci olabilmisimdir.

Çok teşekürler canım ya peki ovulasyon testini netten sipariş versem o gelene kadar geçmez dimi yumurtlamam

Çok teşekürler canım ya peki ovulasyon testini netten sipariş versem o gelene kadar geçmez dimi yumurtlamam
Ovulasyon testi gelene kadar vakit gec olabilir en kisa 3 günde gelir. Bence adet dongune gore de yumurtlama dönemiyse hic kaçırma bu günleri mutlaka degerlendir derim

Ovulasyon testi gelene kadar vakit gec olabilir en kisa 3 günde gelir. Bence adet dongune gore de yumurtlama dönemiyse hic kaçırma bu günleri mutlaka degerlendir derim
Bat tarihim temmuz 25 di vucut ısımda çok oluyo bazen ateşim çok yükseliyo fark ediyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim

Bat tarihim temmuz 25 di vucut ısımda çok oluyo bazen ateşim çok yükseliyo fark ediyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
Benim bat tarihim de 25 temmuz biraz önce az bi akintim olmuş. Ben de yumurtlama dönemine girdim. Pazartesi yumurtlama günüm diye tahmin ediyorum. İnşallah bu ay ikimize de ugurlu gelir. Ha bir de benim de sicak basmasi gibi oluyor.

mucizegibisin canım yanlışlıkla geçen ayki konuda yazmışım hep. Buraya da yazayım.
Kızlar 8 tane falan yumurtam oluşmuş. büyüklükleri 20mm ve 30mm arasında. Böyle olunca östrojen seviyem de yüksek çıktı ve bu yüzden maalesef çatlatma iğnesi yaptıramadım. Ama kendiliğinden hamile kalırım inşallah

Ay inşallah ya aynıyız bende çok belirti var hissediyorum

İnşallah rabbim doktor müdahalesine gerek olmadan kendiliginden verir de kavuşursun bebeğine canım batlarimiz ayni seninle hayirlisi olsun hakkımızda

İnşallah ya gelişmiş baya olursun bence dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…