- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.701
Benim de tersti canım diz dirsek pozisyonunda ilişkiye girdik ve ayaklarımı değil yüzüstü yatıp popomu kaldırdım doktor önerisiyle ve oğluma hamile kaldım doğumda da düzeldi zatenbenim de bugün reglim bitti ve ovulasyon testi sipariş ettim. Laboquick diye bir marka umarım işe yarar. Birde rahim tersliğim var. Rahim tersliği olan ve hamile kalmak için önerileri olan var ise cok memnun olurum :)
Eşin gitmeden öncede degerlendirin Allah dan umut kesilmez üzme kendini hiç takma kafana olur inşallah. Ya benimde dün gece sol kasıgım acayip şidetli agrıdı bide iki gündür belim çok agrıyo yaMerhaba canim biraz moralim bozuk açıkçası takvime göre bugün yumurtlama günüm ama dayanamadım ovulasyon testi yaptim negatif. Esim bugün işi nedeniyle gidecek belki gitmeden değerlendirme sansimiz olur mu bilmiyorum artik. İnşallah 1-2 güne döner, hem yumurtlama donemi kaçıyor hem yalnız kalıyorum. Memleketten uzak bunaldim gerçekten.
Bizim batlarımız aynıydı sanırım 25 temmuz dimi ben hiç ovulasyon testi yapmadım ama belirtiler vardıMerhaba canim biraz moralim bozuk açıkçası takvime göre bugün yumurtlama günüm ama dayanamadım ovulasyon testi yaptim negatif. Esim bugün işi nedeniyle gidecek belki gitmeden değerlendirme sansimiz olur mu bilmiyorum artik. İnşallah 1-2 güne döner, hem yumurtlama donemi kaçıyor hem yalnız kalıyorum. Memleketten uzak bunaldim gerçekten.
Bugun 5arti 5 gittik dr kese icinde bebegi goremedi karindan bakti. Aslinda gozukmesi lazimdi dedi. Olumsuz konustu moralim sifir... Persembe tekrar gidicem ama umutsuzumCanım inşaAllah güzel haberler alırsın bebişin seninledir bizede haber ver mutlaka
Ayy ne güzel maşallah benimde ters dedi doktor senin dedigini uygularımBenim de tersti canım diz dirsek pozisyonunda ilişkiye girdik ve ayaklarımı değil yüzüstü yatıp popomu kaldırdım doktor önerisiyle ve oğluma hamile kaldım doğumda da düzeldi zaten
Umudunu kesme bence Allah büyük daha erken bence biraz daha bekle ve dua et doktorları dinleme bak unutma bu lafımı umutsuz olma umut et sev bebegini senin sevgini o his ederBugun 5arti 5 gittik dr kese icinde bebegi goremedi karindan bakti. Aslinda gozukmesi lazimdi dedi. Olumsuz konustu moralim sifir... Persembe tekrar gidicem ama umutsuzum
Öyle canım gercekten de insan üzülüyor işte. Ben de kendimi rahatlatmak icin vardir bir hayir diyorum. Rabbim en iyisini bilir.Canım hep aynı şeyleri söylüyoruz ama teselli bulduğumuz her şey bu kelimelerde. Vardır bunda da bir hayır. Hem o işler hiç belli olmuyor. Olacaksa olur zatenHayırlısı her şeyin.
Takmayınca oluyo zaten inşallah bizde alırız o mutlu haberi ben fazla takmamaya çalışıyorumArkadaslar bn bu ay cok iliskiye bile girmedim yumurtlama doneminde hele hic olmadi nerdeyse memlekete geldik oyle 3-4 gunde 1 olduysa olmustur iliskiden snra yatipta beklemedim 10 dakika bekleyip banyo yapip yattim hatta o kadar umutsuzdumki temmuz topiginden adimi sildirmistim ama oldu iste insallah devami gelir
Canım benim rahimde ters ama doktor olur diyo ama hiç olmuyo yaa offff bi çare
Aslinda bn cok takintiliydm ama iliski olmayinca umudum yoktu yoksa olmasini cok istiodum hayirlisi olsn hepimiz icinTakmayınca oluyo zaten inşallah bizde alırız o mutlu haberi ben fazla takmamaya çalışıyorum
2 gündür yogun akintim var dünden beri kasik agrim var bacaklarim ağrıyor canim benim de. Yumurtlama yakin ama bakalim hayirlisi Allahtan. Ikimiz de ayni zamanda yumurtliycaz galibaEşin gitmeden öncede degerlendirin Allah dan umut kesilmez üzme kendini hiç takma kafana olur inşallah. Ya benimde dün gece sol kasıgım acayip şidetli agrıdı bide iki gündür belim çok agrıyo ya
Evet canim batlarimiz ayni ben de test yerine gün aşırı degerlendiririz demistim ama boyle bi durum olunca dun aksam ve sabah yaptim negatif. 13. veya 14. gün genelde pozitif oluyor testte bakalim inşallah rabbim istedikten sonra her türlü olur fiye düşünüp kendimi rahatlatiyorum. İnşallah mutlu haberi birlikte aliriz.Bizim batlarımız aynıydı sanırım 25 temmuz dimi ben hiç ovulasyon testi yapmadım ama belirtiler vardı
Dedigin gibi öyle para olunca hiç ugrasmazdım bende ama benim için tüp bebek daha erken. Bizim burdada bi kadın var garantili hamile bırakıyo bende hiç inanmazdım ama komşum 10 senedir istiyodu olmuyo du kadının yanına gitti kadın demişki bu ay hamile kalın komşun bile inanmszdı gerçektende hamile kaldı çocugu dogunca bin tl vericek kadınaBen duymuştum Bi arkadaşın da rahmi tersmişti parası da olunca hiç uğraşmamış gitmiş tüp bebek yaptırmış ikizleri var simdi masallah cok ta başarılı zeki cocuklar..
Dedigin gibi öyle para olunca hiç ugrasmazdım bende ama benim için tüp bebek daha erken. Bizim burdada bi kadın var garantili hamile bırakıyo bende hiç inanmazdım ama komşum 10 senedir istiyodu olmuyo du kadının yanına gitti kadın demişki bu ay hamile kalın komşun bile inanmszdı gerçektende hamile kaldı çocugu dogunca bin tl vericek kadına
Benim ki oldu sanırım dün gece felaket bi agrım oldu sol kasıgımda belim çok agrıyo ya o kadar çok çalışma yapiyozki belim agrıyo ayıptır söylemesi2 gündür yogun akintim var dünden beri kasik agrim var bacaklarim ağrıyor canim benim de. Yumurtlama yakin ama bakalim hayirlisi Allahtan. Ikimiz de ayni zamanda yumurtliycaz galiba
Komşum anlattı senin dedigin gibi birşey yapiyomuş heralde ben istanbulda oturuyorum senBen inanirim öyle kadınlara
Benim arkadaşımın 7 yıldır çocuğu olmuyordu
Bu ay birlikte gittik hazırladığı ilacı kullandı ve belini çektirdi
Şuan hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?