- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
- 63
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.721
Komşum anlattı senin dedigin gibi birşey yapiyomuş heralde ben istanbulda oturuyorum sen
Amiiin ya beterin de beteri var dedigun gibiKizlar bende az önce dr dan geldim tekrar klomone başladık.insallah bu ay hayırlısıyla olur.saglikli sıhhatli bebekler nasip eder rabbim.Yalniz hastane çıkışı eczaneye uğradım ilaçlarımı almak için eczacı bayan da Bebek icin uğraşıyormuş umut fakirin ekmegi ya nerden bilim insallah seninde bebeğin olur dedim.eczaci bayanda tüplerinin ikisinin de ameliyatla alındığını ameliyat sonrası 35 gün yattığını normal yolla olma ihtimalinin olmadıgından bahsettive bunları söylerken dimdik güçlü Bi şekilde anlattı. çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim.Ordan ayrılırken halime binlerce şükür ederek çıktım dün çok üzülmüştüm umutsuzca ortalıkta dolandım Dr bile enerjisiz gittim ama beterin beteri var en azından bizlerin her ay deneme şansımız var. bi silkelendim kendime geldim Dilerim ki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.hepimizin sınavı ayrı...hayırlısını diliyorum.
Anladım ya ben de burdaki kadın ın yanına gitmek istiyorum ama güvenemiyorumKocaeli darıca cnm
Kızlar hamileyimm adetimden 10 gün geçtikten sonra bugün test yaptım hiç beklemedigim bi anda hamile kaldım çok saskinim ve mutluyum
Oo maşAllah canım :) istediğin zaman hemen hamile kalabiliyorsun demekki büyük nimet bence :) her şey gönlünce olsun kuzum bu sefer sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına inşAllah :)Aslinda bn subatta evlendim oyle cok subatta martta istemedik snradan istedim nisanda hamile kaldim mayista dustu bebegim
doktor 1 ay korun dedi 1 ay korundum bu ay tekrar basladik yine hamileyim ama yine dusurmekten korkuyorum bu ay fazla iliski bile olmadi yumurtlama gunlerini es gectik hatta o aralar esime tripliydim
Hayırlı olsunnn :) kaçıncı denemeniz :)Kızlar hamileyimm adetimden 10 gün geçtikten sonra bugün test yaptım hiç beklemedigim bi anda hamile kaldım çok saskinim ve mutluyum
Kızlar hamileyimm adetimden 10 gün geçtikten sonra bugün test yaptım hiç beklemedigim bi anda hamile kaldım çok saskinim ve mutluyum
Aslında geçen ay doktora gittim iltihap var dedi ilaç fitil verdi bende onları kullandığım için bu ay olmaz zaten diyodum hatta ilaçlardan geciktim sandım o yüzden yapmadim.. çok tesekkur ederim darisi tüm isteyenlereTebrikleeeeer
10 gun hic test yapmamis miydin? Nasil sabrettin?
Tesekkur ederim canım Allah herkese nasip eder insalah
Tebrikler cnm
Aslında geçen ay doktora gittim iltihap var dedi ilaç fitil verdi bende onları kullandığım için bu ay olmaz zaten diyodum hatta ilaçlardan geciktim sandım o yüzden yapmadim.. çok tesekkur ederim darisi tüm isteyenlere
İnşallah tutar canimBenim ki oldu sanırım dün gece felaket bi agrım oldu sol kasıgımda belim çok agrıyo ya o kadar çok çalışma yapiyozki belim agrıyo ayıptır söylemesi
Ben ilk hamileligimde dusuk yaptım 6 ci denememizde oldu. Tesekkur ederim canımHayırlı olsunnn :) kaçıncı denemeniz :)
Tesekkur ederim canım Allah herkese nasip eder insalah
Hayırlı olsun canımKızlar hamileyimm adetimden 10 gün geçtikten sonra bugün test yaptım hiç beklemedigim bi anda hamile kaldım çok saskinim ve mutluyum
Ben ilk hamileligimde dusuk yaptım 6 ci denememizde oldu. Tesekkur ederim canım
Tesekkur ederim canımHayırlı olsun canım
Hmm o zor dönemden sende geçtim yani Allaha çok dua ettim şimdi kendime daha çok dikkat etcem insalah rabbim kucağıma almayı da nasip eder. İnsalah seninde duaların kabul olr canimBenimde bir düşügüm var
5.denememiz
Kanaman filan oldu mu bu surecte bi de kan degerin kacHmm o zor dönemden sende geçtim yani Allaha çok dua ettim şimdi kendime daha çok dikkat etcem insalah rabbim kucağıma almayı da nasip eder. İnsalah seninde duaların kabul olr canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?