TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hmm o zor dönemden sende geçtim yani Allaha çok dua ettim şimdi kendime daha çok dikkat etcem insalah rabbim kucağıma almayı da nasip eder. İnsalah seninde duaların kabul olr canim

Aynn cnm zor günler geçirdim bende
İnş cnm amin
Sende cnm inş melegine kavusursun

Kaç senelik evlisin iz bide tam olarak belirtilerinizi anlatırmısınız bizede tecrube olsun bebeginizde hayırlı olsun
9 aylık evliyim ilk gebeligimde dusuk yaptım 6 ci denememizde hamile kaldım. Belirtiye gelince pek belirtim yoktu goguslerim çok agriyodu elleyemiyodum bile bide halsizlik oldu bende he bide baş ağrısı oldu arada

Merhaba arkadaşlar. Bi haftadir giremedim bayram dolasiyla.. Geçmiş bayramin mübarek olsun... Yeni hamile olan arkadaslarimiz olmuş tebrik ederim.. Adet üzerinden 10 gün gecikti herhangi agrim kayboldu.. Üçüncü gebelik testi yaptim tam pozitif cikti:) ilk az ikincisi biraz üçüncüsü tam çok şükür.. Rabbim kucagimiza almaya nasip etsin. Cuma günü randevum var doktora gitcem. İnşallah keseyi ve kalp atislari duyarim. Hayirlisi inşallah.
Ben soğan kuru ile hamile kaldim.. Çok iyi ise yaradi arkadaşlar... Sizde deneyiin. Ben adet günü basladigindan bitene kadar içtim sora biraktim. Stres yapmayin rahat olun.

Çok sevindim ya tebrikler Allah kucagına almayı nasib etsin inşallah ne kadar zamandır istiyordun bebiş

Oğlumu kaybettiğinden beri.
Oğlumu kaybettikten ilk 6-7 ay korundum martta biraktim 3.5 ay sora hamile kaldim 11 ay oldu.. 30 ağustosta bi sene olacak.
Çok üzüldüm ya rabbim.yerini doldurmuş ne güzel işte. Ya ben sogan kürü uyguladım kaç gün ondan sonra adetim 10 gon gecti kesin hamileyim dedim doktora gittim ama yoktu hiç birsey negatif. Gecen ayda gene günüm geçti gittim doktora bu defada kimyasal gebelik olmuş bu sogan iyi degil bence

Cok Saolun. .ama sen uzulme Kimyasal gebelik geçirip bi dahaki ayda kolay hamile kalirsin insallah.bunu deneyen çok kişi var . sogan kuru bazilarina gore iyi olmayabilir ama bana çok iyi geldi iltihaplari temizlendi gitti yani. Stres yapma kafan rahat olsun birşeyler yap. İnşallah rabbim kucagimiza almaya nasip eder inşallah.

İnşallah ya teşekürler canım ben üç sene olacak bekliyorum bi tanede düşük yaptım 4 aylık çok yoruldum artık eşim çok istiyo çocuk bu ay köye gidiyorum zaten unuturum belki bat tarihim 25 temmuz

Merhaba kizlar yazilarinizi okudum biraz bende bu ay hamile kalmak istiyorum esimle 2 aydir deniyoruz gecen ay yani haziranda baya denedik hatta adetim 3 gun gecikti ama adet oldum.2 3 gune bitecek. Inofolic var toz seklinde ondan iciyorum gecen sene doktor soylemisti. Bu folic bi ise yarar mi ki pko degilim. Cok umutluydum olur diye ama olmadi.

kzlar bsey sorcam gebe olmak ıcın ılla agrı sızı kıntı falanmı olması gerk yanı her gebe kalan bunları yasamaz heralde herkes bısuru belrtı yazıyoda

Kizlar hamile kalanlara Allah biran once kucagina almayi nasip etsin bizim gini isteyenlerede biran once nasip etsin insallah. Bazilariniz 3. Denemem 6. Denemem yazmissiniz bunu neye gore soyluyorsunuz ben 5aydir falan diyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…