- 24 Ağustos 2012
- 12.476
- 29.006
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.761
Heralde 3. ayim 6. ayim demek istiyolar bnde tam anlamiomda oyle oldugunu tahmin ediyomKizlar hamile kalanlara Allah biran once kucagina almayi nasip etsin bizim gini isteyenlerede biran once nasip etsin insallah. Bazilariniz 3. Denemem 6. Denemem yazmissiniz bunu neye gore soyluyorsunuz ben 5aydir falan diyorum da
slm arkadaslar.bat bugün gelen giden yok hala.inşallah hiç gelmez.
Benim gögüslerim şimdiden agrımaya başladı adetime 15 gün falan var belim fena agrıyoVallaumudunu-kaybetme bende sanirim adet geliyor diye goguslerim agriyor hamileleik belirtisi demek istiyorum ama umutlanmamak icin diyemiyorum
Korunmayı bıraktığın zaman deniyor oluyorsun canım :) Yani benim öyle :)Kizlar hamile kalanlara Allah biran once kucagina almayi nasip etsin bizim gini isteyenlerede biran once nasip etsin insallah. Bazilariniz 3. Denemem 6. Denemem yazmissiniz bunu neye gore soyluyorsunuz ben 5aydir falan diyorum da
Inofolic genelde PKO'lular için verilen bir takviye ancak hiç bir sorunu olmayanlar da kullanabiliyor. Bana da doktorum önerdi (bende de PKO yok). Henüz kullanmadım ama InoFolik kullanıp, hiç bir sorunu olmayan ve kullandığı ay hamile kalan çok örnek var.Merhaba kizlar yazilarinizi okudum biraz bende bu ay hamile kalmak istiyorum esimle 2 aydir deniyoruz gecen ay yani haziranda baya denedik hatta adetim 3 gun gecikti ama adet oldum.2 3 gune bitecek. Inofolic var toz seklinde ondan iciyorum gecen sene doktor soylemisti. Bu folic bi ise yarar mi ki pko degilim. Cok umutluydum olur diye ama olmadi.
Ay hadi inşallah :) Tabi hayırlısını dilemek en doğrusu canım.slm arkadaslar.bat bugün gelen giden yok hala.inşallah hiç gelmez.
Herkeste farklı canım. Belirti aramak bende hiç bir işe yaramıyor ne yazık ki :) Aynı şey yumurtlama belirtileri için de geçerli.kzlar bsey sorcam gebe olmak ıcın ılla agrı sızı kıntı falanmı olması gerk yanı her gebe kalan bunları yasamaz heralde herkes bısuru belrtı yazıyoda
Korunmayı bıraktığın zaman deniyor oluyorsun canım :) 6. deneme 6 aydır deniyoruz ama tık yok demek mesela :) Yani benim öyle :)
Korunmayı bıraktığın zaman deniyor oluyorsun canım :) 6. deneme 6 aydır deniyoruz ama tık yok demek mesela :) Yani benim öyle en azından :)Kizlar hamile kalanlara Allah biran once kucagina almayi nasip etsin bizim gini isteyenlerede biran once nasip etsin insallah. Bazilariniz 3. Denemem 6. Denemem yazmissiniz bunu neye gore soyluyorsunuz ben 5aydir falan diyorum da
Kese yanında kanama alanı varsa ikiz olabilir,bana öyle demişlerdi .hayırlısı.Canim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkese
Insallah canim hayirliysa olsun.hayirlisi olsun:)test yapmistim bir kac gun once .bekletince silik cizgi cikmisti.beklettigim icin guvenilirmi bilmiyorum.yinede icimde bir umut varAy hadi inşallah :) Tabi hayırlısını dilemek en doğrusu canım.
Cok istiyorum ya rabbim bekleyen isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli bebekler nasip etsinİnşallah ya
Cok istiyorum ya rabbim bekleyen isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli bebekler nasip etsin
Cok istiyorum ya rabbim bekleyen isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli bebekler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?