TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kizlar hamile kalanlara Allah biran once kucagina almayi nasip etsin bizim gini isteyenlerede biran once nasip etsin insallah. Bazilariniz 3. Denemem 6. Denemem yazmissiniz bunu neye gore soyluyorsunuz ben 5aydir falan diyorum da
Heralde 3. ayim 6. ayim demek istiyolar bnde tam anlamiomda oyle oldugunu tahmin ediyom

Kizlar hamile kalanlara Allah biran once kucagina almayi nasip etsin bizim gini isteyenlerede biran once nasip etsin insallah. Bazilariniz 3. Denemem 6. Denemem yazmissiniz bunu neye gore soyluyorsunuz ben 5aydir falan diyorum da
Korunmayı bıraktığın zaman deniyor oluyorsun canım :) Yani benim öyle :)

Inofolic genelde PKO'lular için verilen bir takviye ancak hiç bir sorunu olmayanlar da kullanabiliyor. Bana da doktorum önerdi (bende de PKO yok). Henüz kullanmadım ama InoFolik kullanıp, hiç bir sorunu olmayan ve kullandığı ay hamile kalan çok örnek var.

kzlar bsey sorcam gebe olmak ıcın ılla agrı sızı kıntı falanmı olması gerk yanı her gebe kalan bunları yasamaz heralde herkes bısuru belrtı yazıyoda
Herkeste farklı canım. Belirti aramak bende hiç bir işe yaramıyor ne yazık ki :) Aynı şey yumurtlama belirtileri için de geçerli.

Gün aşırı ilişki, rahat olmak, Allah'a bırakmak. İşin sırrı bu Tabi tedavi gerektiren bir durumun varsa tedavi olmak

Korunmayı bıraktığın zaman deniyor oluyorsun canım :) 6. deneme 6 aydır deniyoruz ama tık yok demek mesela :) Yani benim öyle en azından :)

Canim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkese
Kese yanında kanama alanı varsa ikiz olabilir,bana öyle demişlerdi .hayırlısı.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim canlar aydinlandim insallah temmuz ayinda hamile kalirim adete 8 gun kaldisim yanimda olmadigi icin calsimalara ara verdik dr.um aradi testleriniz normal bi sknti yok dedi 2-3 ay daha deneyin olmazsa yumurta testi yapmak gerekiyor dedi o ne kizlar biliyo musunuz? Dr. Daha sık beraber olmaniz gerekiyor dedi ama esimle birarada degiliz nasil yapcaz bi tavsiyeniz var mi dedim baska tavsiyem yok dedi adamla boyle konusmak garip ya :) Allahim Insallah temmuz ayinda hamile kalirim

MERHABA KIZLAR BENDE VARIM TEMMUZDA GEBELİK İSTEYEN BENİM BAT BU AY ÇOK KARIŞTI YA 51 GÜN ARADAN SONRA ADET OLDUM DÜZENİM KARIŞTI. OVÜSLOSYON TESTİ ALMAM ŞART. AMA BENİ DE EKLEYİN BAT 24.08

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…