TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ya erken bence bat tarihin geçsin acele etme
Bide bütün erken gebelik belirtilerini yaşıyordum . Korunmayı bıraktığımdan beri her ay yaşıyorum ama hamilelik yok . Hayırlısı olsun napalım . Zaten beş senelik evliyim ama hala eşimle iletişim kuramıyoruz böylesi daha hayırlıdır belkide

Kızlar derdim hiç bitmiyor ya . Benim bu ay çatlama akıntım olmadı nedense. Biz de 12,13,14. günleri değerlendirdik. Böyle olunca da çok tahriş olup sistit oldum. Sabah ilaca başladım ama ilacın kılavuzunda hamileler kullanmasın yazıyor. Offf her şey bir dert

Eşinle sorunlarınızmı var 5 senede az degil bi çaresine bak bence zaman geçiyo bizde çok istiyoruz ama olmadı daha 3senelik evliyim yoruldum artık her ay aynı şeyler

Üzme kendini ya sistit nedir bilmiyorum

Gecmis olsn canm dkkat et kendine her seyde vardir bi hayir
sistit nedir bnde bilmiorum ama ilac zararliysa doktora sor bnce kullanip kullanmayacagini

Yok canım pek ekstra bişey yapmadım telefondaki uygulamadan yumurtlama gunlerime dikkat ettim her ay yapıyordum ama onu öyle çok uzunda yatmadım 9 aya ekstra olarak bu ay dilek tesbihi diye bişey duymuştum onu yaptımAAllah da nasip etti oldu google yazarsanız nasıl yapıldığını bulabilirsiniz

Öyle çok bi belirti falan da yok kişiye göre değişir belki ama sadece adet günüm de göğüs ağrım başladı o da sadece dokununca falan normalde adet olmadan bi kaç gün önce başlardı adet gunu biterdi şimdi adet günümde başladı herkes için hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…