- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.821
Yaptim tatlım. 2. Çizgi görünüyordu. Hemen kan vermeye gittim sağlık ocağına. Verdikten sonra yarın öğleden sonra çıkar dedi. İnternetten bakılmıyor dedi. Bizde yarın ya da bugün yola çıkacağız. Öyle olunca eşim özel hastaneye götürdü. 1 buçuk saate çıkar dedi. 11 gibi bakacağız. Çok heyecanliyimCanim gunaydin test yapabildin mi merak ettim. Insallah guzel haberler verirsin bize :)
Hayirli ugurlu olsn kan degerinde yuksektir insallah ve kat kat artarYaptim tatlım. 2. Çizgi görünüyordu. Hemen kan vermeye gittim sağlık ocağına. Verdikten sonra yarın öğleden sonra çıkar dedi. İnternetten bakılmıyor dedi. Bizde yarın ya da bugün yola çıkacağız. Öyle olunca eşim özel hastaneye götürdü. 1 buçuk saate çıkar dedi. 11 gibi bakacağız. Çok heyecanliyim
Kizlaaaaar ovulasyon testi adete yakın koyu çift çizgi çıkarsa hamilelik ihtimali var mı?? Ay heyecan yaptım..yesa canım yetiş
Hayirli olsun canim saglikla kucağına alirsin inşallahYaptim tatlım. 2. Çizgi görünüyordu. Hemen kan vermeye gittim sağlık ocağına. Verdikten sonra yarın öğleden sonra çıkar dedi. İnternetten bakılmıyor dedi. Bizde yarın ya da bugün yola çıkacağız. Öyle olunca eşim özel hastaneye götürdü. 1 buçuk saate çıkar dedi. 11 gibi bakacağız. Çok heyecanliyim
Yaptim tatlım. 2. Çizgi görünüyordu. Hemen kan vermeye gittim sağlık ocağına. Verdikten sonra yarın öğleden sonra çıkar dedi. İnternetten bakılmıyor dedi. Bizde yarın ya da bugün yola çıkacağız. Öyle olunca eşim özel hastaneye götürdü. 1 buçuk saate çıkar dedi. 11 gibi bakacağız. Çok heyecanliyim
Vallaumudunu-kaybetme bende sanirim adet geliyor diye goguslerim agriyor hamileleik belirtisi demek istiyorum ama umutlanmamak icin diyemiyorum
Herkeste farklı canım. Belirti aramak bende hiç bir işe yaramıyor ne yazık ki :) Aynı şey yumurtlama belirtileri için de geçerli.
Gün aşırı ilişki, rahat olmak, Allah'a bırakmak. İşin sırrı buTabi tedavi gerektiren bir durumun varsa tedavi olmak
Yaptim tatlım. 2. Çizgi görünüyordu. Hemen kan vermeye gittim sağlık ocağına. Verdikten sonra yarın öğleden sonra çıkar dedi. İnternetten bakılmıyor dedi. Bizde yarın ya da bugün yola çıkacağız. Öyle olunca eşim özel hastaneye götürdü. 1 buçuk saate çıkar dedi. 11 gibi bakacağız. Çok heyecanliyim
İnşallah bebegin tutunur canim bak degerin de yükselmiş bol bol dinlenKizlar bugun degerim 440 cikti pazar 208 di simdilik iyi ama keseyi gorene kadar icim rahat etmez lekelenmemde var daha
Canimmmm hamileyim.. değerim 57 çıkmış. Ay çok mutluyum. Kızlar nolur dua edin. Cook heyecanlıyım. Rabbim.herkese nasip etsin bunu hepinize tez zamanda insallahHadi gozunuz aydin canim cok tebrik ederim. Bakalim kac cikacak sonucun merak ettim. Eh artik darisi bizlerin de basina insallah
Canimmmm hamileyim.. değerim 57 çıkmış. Ay çok mutluyum. Kızlar nolur dua edin. Cook heyecanlıyım. Rabbim.herkese nasip etsin bunu hepinize tez zamanda insallah
Oyle yapiorum bi tuvalete filan giderken kalkiyorumİnşallah bebegin tutunur canim bak degerin de yükselmiş bol bol dinlen
Cnm resimden mi bilmiorum ama bn goremedim yaKızlar bu arada ben de bu sabah test yaptım bata 1 gün kaldı ama durum bu. Sanki bir gölge görür gibiyim ama bilmiyorum belki de görmeyi çooook istediğimden, bilemedim. Yorumlarınız? :)
Canimmmm hamileyim.. değerim 57 çıkmış. Ay çok mutluyum. Kızlar nolur dua edin. Cook heyecanlıyım. Rabbim.herkese nasip etsin bunu hepinize tez zamanda insallah
Canım ne zaman test yaptırdın.. ben bugün yaptırdım 3 hafta 3 günlük su andaDilektuttum hayırlı olsun benimde degerim aynı senle perşembe tekrar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?