TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canim gunaydin test yapabildin mi merak ettim. Insallah guzel haberler verirsin bize :)
Yaptim tatlım. 2. Çizgi görünüyordu. Hemen kan vermeye gittim sağlık ocağına. Verdikten sonra yarın öğleden sonra çıkar dedi. İnternetten bakılmıyor dedi. Bizde yarın ya da bugün yola çıkacağız. Öyle olunca eşim özel hastaneye götürdü. 1 buçuk saate çıkar dedi. 11 gibi bakacağız. Çok heyecanliyim

Hayirli ugurlu olsn kan degerinde yuksektir insallah ve kat kat artar

S sernur3535 gecmis olsn canm bnde kimyasl gecirdim hemde bnm degerim 2000 lerden dusmustu kendine dikkat et dusukten snra daha cabuk hamile kaliniyor bnm yine dusuk tehlikem var ama hayirlisi olsn hakkimizda

Hayirli olsun canim saglikla kucağına alirsin inşallah

Ooo ooo kan a gitmişsin canım şimdi gördüm hayırlı olsunnnn maşallah maşallah guzrl haberler ile gel :)

Kizlarrr bugün yumurtluyorum galiba dün ilişki oldu bir de mümkün olursa yarın aksam olcak inşallah kacirmam

Eklentiler

• 1468308983517.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 34
Valla umudunu-kaybetme bende sanirim adet geliyor diye goguslerim agriyor hamileleik belirtisi demek istiyorum ama umutlanmamak icin diyemiyorum

deme canm sen yınede psıkolojık olarakta yasanıyo o belrtıler o kadr cok ıstıyorzkı artık bunye etkılenıyoo sabrla beklemek lazım

aynn öle cnm brda brbrmıze fıkrler falan verıyorz ama herkesn bunyesıde nasıbıde ayrı elmzden gelenı yapp takdırı allaha brakcaz artık

Hadi gozunuz aydin canim cok tebrik ederim. Bakalim kac cikacak sonucun merak ettim. Eh artik darisi bizlerin de basina insallah

Kızlar bu arada ben de bu sabah test yaptım bata 1 gün kaldı ama durum bu. Sanki bir gölge görür gibiyim ama bilmiyorum belki de görmeyi çooook istediğimden, bilemedim. Yorumlarınız? :)

Eklentiler

• test 01.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 61
Hadi gozunuz aydin canim cok tebrik ederim. Bakalim kac cikacak sonucun merak ettim. Eh artik darisi bizlerin de basina insallah
Canimmmm hamileyim.. değerim 57 çıkmış. Ay çok mutluyum. Kızlar nolur dua edin. Cook heyecanlıyım. Rabbim.herkese nasip etsin bunu hepinize tez zamanda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…