TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hayırlısı olsun canım böylesi en hayırlısıymis bu sefer kucağına alırsın inşallah

Arkadaslar bi de bn gecen ay adetliyken 5-6 gun sogan kuru yapmistim hamileligimde etkisi var mi bilmiorum ama en azindan icinizdeki iltihaplari filan temizlio deneyin derim

2 bardak suyu cezvede kaynattim o kaynarken sogani kabuklu sekilde iyice yikadim su kaynadiktan snra sogani 4 e bolup suya attim 3-4 dakika snra altini kapatip iliyinca ictim

Kizlarrr bugün yumurtluyorum galiba dün ilişki oldu bir de mümkün olursa yarın aksam olcak inşallah kacirmam

14. gün sahane :)

bugun saat 20 gibi tekrar test yapıp bı paylasın hafıf açılma bıle varsa yumurta catlamıs demektır.

yıne koyu çıkarsa yarın sabahki hafif koyu cıkabılır.

bu aksam ve yarın aksam degerlendırın :)

N
Ne testi bu ben hic bisey bilmiyorum ya gecen sene doktora gittim genel kontrole bisey yok dedi 3 ay inofolic kullan hamilelikten once dedi daha baska bisey demedi bende inofolic iciyorum 1 aydir gunde bir toz poseti onun disinda baska bisey yok. Bu testler falan noluyor 2 aydir deniyoruz henuz gelisme yok.

Yapicam 8 de atarim fotoyu canim. Ama esim bu aksam yanimda değil dünü degerlendirdim bir de yarin olabilir en erken. 14. gun cift cizgi oldugu icin bat bir gün gec yani 26 temmuz olacak galiba

kızlar bende bugün predictor'un testini aldım. ama ne zaman yapamaya başlıycam çok karışık.durum şöyle; son 2 adet tarihim; 16 mayıs, 5 temmuz. Haziran ayında olmadım. mayıstakinden sonra 50 gün geçti öyle adet oldum. normal de hep 30 -31 gün arayla olurum. şimdi ben ne zaman testi yapmaya başlıyım yardımcı olur musunuz?

ovulasyon yani yumurtlama testleri :)

Yapicam 8 de atarim fotoyu canim. Ama esim bu aksam yanimda değil dünü degerlendirdim bir de yarin olabilir en erken. 14. gun cift cizgi oldugu icin bat bir gün gec yani 26 temmuz olacak galiba

bu gece çatlarsa dünküler başarılı olurlar inşallah :)

yarın sabah çatlarsa da yarın akşamkiler başarılı olur inşallah

benim bat ovulasyona göre hiç değişmez ama çoğunluk ovulasyona göre hesaplıyor adeti :=)

Su sogan suyunu icenler bu meredi nasıl iciyorsunuz Allah askına? İcmemle cıkarmam bir oldu. Nasıl iciyorsunuz bir yontemi var mı anlatın ne olur.

5 temmuz ilk gün onu baz alsak 11. gün başlamak mantıklı sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…