- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.861
Selam kizlar bende katilmak istiyorum araniza daha onceyesa in actigi bi sayfadaydim ugurlu gelmisti bi kac gun sonra hamile oldugumu ogrenmistim fakat maalesef bebegimin kalbi atmadi ve kurtaj oldum zorunlu korunma surem bitti bu ay korunmadim ama cok umutlu da degilim cunku gunde birden fazla iliski oldu hep sperm kalitesi düştü ama yine de bat 23 temmuz hepimizin gonlune gore olsun
benimde 19 haziran .ne alakaysa korunmayı bıraktığımdan beri bütün erken gebelik belirtilerini yaşıyorum. dün hcg baktırdım negatif.Benim sat 19 haziran canım. Testi ne zaman tekrarlayacaksin?
nasıl uygulamıştın canımArkadaslar bi de bn gecen ay adetliyken 5-6 gun sogan kuru yapmistim hamileligimde etkisi var mi bilmiorum ama en azindan icinizdeki iltihaplari filan temizlio deneyin derim
Ogretmen misin yoksaSimdi ben bisey soracagim benim adetim 2 gun sonra bitecek diyelimki bu ay hamile kalirsam ne zaman dogum olur hangi ayda kizlar
Simdi ben bisey soracagim benim adetim 2 gun sonra bitecek diyelimki bu ay hamile kalirsam ne zaman dogum olur hangi ayda kizlar
Kizlarrr bugün yumurtluyorum galiba dün ilişki oldu bir de mümkün olursa yarın aksam olcak inşallah kacirmam
Aahhaha aynen :)Ogretmen misin yoksa
Ne testi bu ben hic bisey bilmiyorum ya gecen sene doktora gittim genel kontrole bisey yok dedi 3 ay inofolic kullan hamilelikten once dedi daha baska bisey demedi bende inofolic iciyorum 1 aydir gunde bir toz poseti onun disinda baska bisey yok. Bu testler falan noluyor 2 aydir deniyoruz henuz gelisme yok.14. gün sahane :)
bugun saat 20 gibi tekrar test yapıp bı paylasın hafıf açılma bıle varsa yumurta catlamıs demektır.
yıne koyu çıkarsa yarın sabahki hafif koyu cıkabılır.
bu aksam ve yarın aksam degerlendırın :)
Yapicam 8 de atarim fotoyu canim. Ama esim bu aksam yanimda değil dünü degerlendirdim bir de yarin olabilir en erken. 14. gun cift cizgi oldugu icin bat bir gün gec yani 26 temmuz olacak galiba14. gün sahane :)
bugun saat 20 gibi tekrar test yapıp bı paylasın hafıf açılma bıle varsa yumurta catlamıs demektır.
yıne koyu çıkarsa yarın sabahki hafif koyu cıkabılır.
bu aksam ve yarın aksam degerlendırın :)
N
Ne testi bu ben hic bisey bilmiyorum ya gecen sene doktora gittim genel kontrole bisey yok dedi 3 ay inofolic kullan hamilelikten once dedi daha baska bisey demedi bende inofolic iciyorum 1 aydir gunde bir toz poseti onun disinda baska bisey yok. Bu testler falan noluyor 2 aydir deniyoruz henuz gelisme yok.
Yapicam 8 de atarim fotoyu canim. Ama esim bu aksam yanimda değil dünü degerlendirdim bir de yarin olabilir en erken. 14. gun cift cizgi oldugu icin bat bir gün gec yani 26 temmuz olacak galiba
kızlar bende bugün predictor'un testini aldım. ama ne zaman yapamaya başlıycam çok karışık.durum şöyle; son 2 adet tarihim; 16 mayıs, 5 temmuz. Haziran ayında olmadım. mayıstakinden sonra 50 gün geçti öyle adet oldum. normal de hep 30 -31 gün arayla olurum. şimdi ben ne zaman testi yapmaya başlıyım yardımcı olur musunuz?
Anladim tesekkur ederim :) son soru bu testi biz kendimiz alip yapabilri miyiz dr mu veriyor.ovulasyon yani yumurtlama testleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?