- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.841
Canimm yumurtlama zamanlarımda sana çok soru sordum her zaman cevap verdin açıkladın bana. Çoook teşekkür ederim Rabbim sana da en kısa zamanda bu duyguyu tattirdin insallahO ohhhh bi hamile dahaaaaaaa:)
Cnm resimden mi bilmiorum ama bn goremedim ya
Bende pek göremedim canm ama belki resimde çıkmamıştırSag ol canim ya ne bileyim bu sefer esim ben de gordum deyince umutlandim bir an.
Baska yorum yok muuuu
Bende pek göremedim canm ama belki resimde çıkmamıştır
Allahın izniyle olucak bu ay inşallah çalışmalara devammKizlarrr bugün yumurtluyorum galiba dün ilişki oldu bir de mümkün olursa yarın aksam olcak inşallah kacirmam
Ayy maşallah çok sevindim yaa inşallah daha da iyi giderKizlar bugun degerim 440 cikti pazar 208 di simdilik iyi ama keseyi gorene kadar icim rahat etmez lekelenmemde var daha
Insallah canm sagol insallah sizede nasip olur hayirli hamileliklerAyy maşallah çok sevindim yaa inşallah daha da iyi gider
Canimm yumurtlama zamanlarımda sana çok soru sordum her zaman cevap verdin açıkladın bana. Çoook teşekkür ederim Rabbim sana da en kısa zamanda bu duyguyu tattirdin insallah
Peki kasik agrisi batmasi yada mide yanmasi bulantisi fln hic bisey olmadi mi? Burda surekli akinti yerlesme kanamasindan bahsediyorlar da insan bende yok kesin hamile degilim psikolojisine giriyor.. hayirli olsun buaradaÖyle çok bi belirti falan da yok kişiye göre değişir belki ama sadece adet günüm de göğüs ağrım başladı o da sadece dokununca falan normalde adet olmadan bi kaç gün önce başlardı adet gunu biterdi şimdi adet günümde başladı herkes için hayırlısı inşallah
İnşallah canim yaaAllahın izniyle olucak bu ay inşallah çalışmalara devamm
Kızlar bat a 15 gün kala başladı bu ay göğüs ağrım ve şişmesi neden acaba
Değerlendirdik :))))))Canim muhtemelen yumurtlama belirtisi bunlar. Degerlendir bence
ilginç bi şekilde aynı şikayetler korunmayı bıraktıktan sonra yani iki aydır bende de oluyor. geçen ay hele çok feci kasık ağrısıda oldu çalışmalara tam start vermişken yarida kesildi .Kızlar bat a 15 gün kala başladı bu ay göğüs ağrım ve şişmesi neden acaba
ilginç bi şekilde aynı şikayetler korunmayı bıraktıktan sonra yani iki aydır bende de oluyor. geçen ay hele çok feci kasık ağrısıda oldu çalışmalara tam start vermişken yarida kesildi .
ilginç bi şekilde aynı şikayetler korunmayı bıraktıktan sonra yani iki aydır bende de oluyor. geçen ay hele çok feci kasık ağrısıda oldu çalışmalara tam start vermişken yarida kesildi .
Benim sat 19 haziran canım. Testi ne zaman tekrarlayacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?