TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canimm yumurtlama zamanlarımda sana çok soru sordum her zaman cevap verdin açıkladın bana. Çoook teşekkür ederim Rabbim sana da en kısa zamanda bu duyguyu tattirdin insallah

Canım o nasıl soz ne olacak

O kadar mutlu oldum ki senin adına hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin Allahim.

Peki kasik agrisi batmasi yada mide yanmasi bulantisi fln hic bisey olmadi mi? Burda surekli akinti yerlesme kanamasindan bahsediyorlar da insan bende yok kesin hamile degilim psikolojisine giriyor.. hayirli olsun buarada

Selam kizlar bende katilmak istiyorum araniza daha once yesa in actigi bi sayfadaydim ugurlu gelmisti bi kac gun sonra hamile oldugumu ogrenmistim fakat maalesef bebegimin kalbi atmadi ve kurtaj oldum zorunlu korunma surem bitti bu ay korunmadim ama cok umutlu da degilim cunku gunde birden fazla iliski oldu hep sperm kalitesi düştü ama yine de bat 23 temmuz hepimizin gonlune gore olsun

ilginç bi şekilde aynı şikayetler korunmayı bıraktıktan sonra yani iki aydır bende de oluyor. geçen ay hele çok feci kasık ağrısıda oldu çalışmalara tam start vermişken yarida kesildi .

Bende de oluyor. Hatta bazen bir iki damla lekelenme de oluyor. Yumurtladigimi oyle anliyorum genelde..

ilginç bi şekilde aynı şikayetler korunmayı bıraktıktan sonra yani iki aydır bende de oluyor. geçen ay hele çok feci kasık ağrısıda oldu çalışmalara tam start vermişken yarida kesildi .

Evet yaa sorma niye böyle oluyor anlamadım benim ilk defa böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…