TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Su sogan suyunu icenler bu meredi nasıl iciyorsunuz Allah askına? İcmemle cıkarmam bir oldu. Nasıl iciyorsunuz bir yontemi var mı anlatın ne olur.
Canım burnunu tutarsan hiç tat almazsın. Hatta ben içtikten sonra 1 dk daha burnumu bırakmıyorum ki tadı ağzımdan gitsin diye. Naneli sakızı biraz çiğneyip sonra da burnunu açabilirsin

mrb bişey sorucam.. ovulasyona göre 14 gun sonrası mı adet olunur illa çünkü bu ay geç yumurtladım ve adet olmam gerekli suan..

mrb bişey sorucam.. ovulasyona göre 14 gun sonrası mı adet olunur illa çünkü bu ay geç yumurtladım ve adet olmam gerekli suan..

şöyle diyorlar canım (ama benim tutmuyor bu hesap )

ovu testinde çift çizgi gördün

ertesi gün silik gördün

ondan sonraki günden itibaren say 14. gün adet olursun diyorlar

şöyle diyorlar canım (ama benim tutmuyor bu hesap )

ovu testinde çift çizgi gördün

ertesi gün silik gördün

ondan sonraki günden itibaren say 14. gün adet olursun diyorlar

tesekkurler cnm cevap için :) benimde hiç öyle olmadı sanki yanlış hatırlamıyorsam inş. bende hamileyimdir...

o daha güzel hadi bakalım

ben bu ay çok rahatım yaa direk ağustos bat bile verebilirim:)
bu ay yok mu sende bişeyler? bende u mudumu kaybetmiyrm ama işte ama pek hamile gibiyim gibide gelmiyor.. düzensiz olmakla beraber 6-7 aydır deniyrz bakalım hayırlısı inş. olacak inanıyorum...

bu ay yok mu sende bişeyler? bende u mudumu kaybetmiyrm ama işte ama pek hamile gibiyim gibide gelmiyor.. düzensiz olmakla beraber 6-7 aydır deniyrz bakalım hayırlısı inş. olacak inanıyorum...

yumurtlama zamanı eşimden uzaktaydım canım memleketteydim o yüzden gelecek aya inşallah :)

@nisandeniz ya ben icmemle cıkarmam bir oldu cok fenaydı. İcip denemekte istiyorum 4 gun falan ust uste ama hala burnuma durdugum yerde sogan suyu kokuyor
Bnm suyun tadi hosuma bile gidiyordu bnde mi tuhaflik var acaba kirmizi sogan olmicak ama kahverengi sogan olacak

iyiyim Can'ım sen nasılsın? Kan testlerini tekrarladım artış güzel. Bugün doktora da gösterdim. Beş gün sonra gel dedi keseyi görmek için. Pazartesiye randevu aldım ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Senin Nasıl gidiyor?

İnşallah dedigin gibi olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…