- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.881
Canım burnunu tutarsan hiç tat almazsın. Hatta ben içtikten sonra 1 dk daha burnumu bırakmıyorum ki tadı ağzımdan gitsin diye. Naneli sakızı biraz çiğneyip sonra da burnunu açabilirsinSu sogan suyunu icenler bu meredi nasıl iciyorsunuz Allah askına? İcmemle cıkarmam bir oldu. Nasıl iciyorsunuz bir yontemi var mı anlatın ne olur.
Anladim tesekkur ederim :) son soru bu testi biz kendimiz alip yapabilri miyiz dr mu veriyor.
bu gece çatlarsa dünküler başarılı olurlar inşallah :)
yarın sabah çatlarsa da yarın akşamkiler başarılı olur inşallah
benim bat ovulasyona göre hiç değişmez ama çoğunluk ovulasyona göre hesaplıyor adeti :=)
mrb bişey sorucam.. ovulasyona göre 14 gun sonrası mı adet olunur illa çünkü bu ay geç yumurtladım ve adet olmam gerekli suan..
şöyle diyorlar canım (ama benim tutmuyor bu hesap )
ovu testinde çift çizgi gördün
ertesi gün silik gördün
ondan sonraki günden itibaren say 14. gün adet olursun diyorlar
tesekkurler cnm cevap için :) benimde hiç öyle olmadı sanki yanlış hatırlamıyorsam inş. bende hamileyimdir...
yapıcamda korkuyrm... cumaya söz verdim kendime tek çizgi görmekten bıktım..inşallah canım yarın ilk idrar ile test yapsana:)
inş. olur canımson 6 gün
belirti aramak gibi olmasın da hayatımda ilk defa kasık agrısı çekiyorum lütfen Allahım
yapıcamda korkuyrm... cumaya söz verdim kendime tek çizgi görmekten bıktım..
bu ay yok mu sende bişeyler? bende u mudumu kaybetmiyrm ama işte ama pek hamile gibiyim gibide gelmiyor.. düzensiz olmakla beraber 6-7 aydır deniyrz bakalım hayırlısı inş. olacak inanıyorum...o daha güzel hadi bakalım
ben bu ay çok rahatım yaa direk ağustos bat bile verebilirim:)
bu ay yok mu sende bişeyler? bende u mudumu kaybetmiyrm ama işte ama pek hamile gibiyim gibide gelmiyor.. düzensiz olmakla beraber 6-7 aydır deniyrz bakalım hayırlısı inş. olacak inanıyorum...
Bnm suyun tadi hosuma bile gidiyordu bnde mi tuhaflik var acaba@nisandeniz ya ben icmemle cıkarmam bir oldu cok fenaydı. İcip denemekte istiyorum 4 gun falan ust uste ama hala burnuma durdugum yerde sogan suyu kokuyor
Yaptim tatlım. 2. Çizgi görünüyordu. Hemen kan vermeye gittim sağlık ocağına. Verdikten sonra yarın öğleden sonra çıkar dedi. İnternetten bakılmıyor dedi. Bizde yarın ya da bugün yola çıkacağız. Öyle olunca eşim özel hastaneye götürdü. 1 buçuk saate çıkar dedi. 11 gibi bakacağız. Çok heyecanliyim[/QUOTE
iyiyim Can'ım sen nasılsın? Kan testlerini tekrarladım artış güzel. Bugün doktora da gösterdim. Beş gün sonra gel dedi keseyi görmek için. Pazartesiye randevu aldım ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Senin Nasıl gidiyor?mucizegibisin nasilsin nasil gidiyor
şu soğan kürünü sadece adetliyken yapsak olur mu kızlar? acaba herkes için uygun mu?Bnm suyun tadi hosuma bile gidiyordu bnde mi tuhaflik var acabakirmizi sogan olmicak ama kahverengi sogan olacak
inş önümüzdeki ay olur canım.. insanın umudunun olması çok güzel bişey..
İnşallah dedigin gibi olur canimbu gece çatlarsa dünküler başarılı olurlar inşallah :)
yarın sabah çatlarsa da yarın akşamkiler başarılı olur inşallah
benim bat ovulasyona göre hiç değişmez ama çoğunluk ovulasyona göre hesaplıyor adeti :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?