- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.901
Bn oyle yapmistim sadece adetliyken 5-6 gun yapmistim snra yumurtlama doneminde yapmadim cunku sokturucu etkisi oldugu icin bebegin tutunmasini engeller dieşu soğan kürünü sadece adetliyken yapsak olur mu kızlar? acaba herkes için uygun mu?
Benim de dün 439 çıktı. Herşeyimiz aynı neredeyse maaşallahBnmde pazar 208 di bugun 440 degerim
lekelenmem azaldi bnada pazartesiye randevu verdi doktor keseyi gormek icin
Amin insallah ya keseyi gormeden icim raahat degil insallah keseyide kalp atislarinida duyar saglikla kucagimiza aliriz hayirli hayirliBenim de dün 439 çıktı. Herşeyimiz aynı neredeyse maaşallahpazartesi inşallah hayırlısıyla şu keseyi de görebilirsek ne güzel olur
İnşallah güzel cikar testin sonucu tatliminşallah canım hayırlısı
bu arada kızlar ben smear testi için gittim dün 1 haftaya çıkacak sonucum umarım güzel çıkar :)
Amin canım inşAllah.Amin insallah ya keseyi gormeden icim raahat degil insallah keseyide kalp atislarinida duyar saglikla kucagimiza aliriz hayirli hayirli
Evt ya cogu seyimiz ayni
Canım yemekten 10 dk önce içilmesi lazım. Biz de dışarı yemeğe gidecektik. Mecburen evde içip çıktım. Yemeği de yaklaşık bir saat sonra yedik. Benim dünyam dönmeye başladı. Sanırım tansiyonumu düşürdü. Bir şeye baktığımda yanında üç tane yansımasını görmeye başladım. Çok korktum. Maalesef bir daha içemedim ama burnunu tutarsan sorun olmaz. On beş gün devam etmen lazım diye biliyorum.@nisandeniz ya ben icmemle cıkarmam bir oldu cok fenaydı. İcip denemekte istiyorum 4 gun falan ust uste ama hala burnuma durdugum yerde sogan suyu kokuyor
yesa canim simdi yine test yaptim sanki ayni koyulukta degil mi
Aynen canim dedigin gibi yarin saat 10da yine testciyim bakalim sonuc ne olacak ayrıca topicte herkese cevap vermen cok güzelcanım bilgisayarda baktım büyük ekranda gerçekten aynı koyuluk gibi geliyor bu gece ya da yarın sabah çatlayabilir.
Tabii bazı kızların bu koyuluk 2 ya da 3 gün de devam ediyor
yarın sabahki test bize tam söyler inşallah
Aynen canim dedigin gibi yarin saat 10da yine testciyim bakalim sonuc ne olacak ayrıca topicte herkese cevap vermen cok güzel
yesa Canım cuma günü doktordaydım. 20 ve 30mm arasında boyutlarda sekiz tane falan yumurtam varmış. Sonra her gün ilişki oldu. Ama çatlama akıntısı yok. Hatta haddinden fazla kuruyum. Sanırım her gün ilişki olunca tahriş oldu içerisi. Sen ne diyorsun? O akıntıyı net olarak görmesem de çatlamış olabilir mi?
Dogru söylüyorsun canim yarin aksam olacak ilişki cok gec olmaz demine demek canım benım:)
eger testin azsa sabah yapmasan da olur aksam yaparsın hafif silikleşir ki değerlendirirsiniz inşallah :)
canım 20 miyi duydum da 30dayesa Canım cuma günü doktordaydım. 20 ve 30mm arasında boyutlarda sekiz tane falan yumurtam varmış. Sonra her gün ilişki oldu. Ama çatlama akıntısı yok. Hatta haddinden fazla kuruyum. Sanırım her gün ilişki olunca tahriş oldu içerisi. Sen ne diyorsun? O akıntıyı net olarak görmesem de çatlamış olabilir mi?
Canım bu kadar çok yumurta olması da anormal zaten. Çok büyüyenler çatlamayıp kist olacak diye korkuyorum şimdi de.olabilir canım tabii ki akıntıyı takma sen
ama 30 mm biraz fazla değil mi çatlamadan nasıl büyümüş o kadar
Canım daha önceki de 10 yumurtam gelişti. Doktor çok umutluyum deyip beni de umutlandırdı ama olmadı. O ay da bir yumurta 35mm idi ve kiste dönüşmüştücanım 20 miyi duydum da 30daşok oldum gerçekmi nasıl büyümüş o kadar doktor sağlıklı diyormu bide 8 tane mi yumurta bu ay 3üz 4üz bekleriz canım senden
Dogru söylüyorsun canim yarin aksam olacak ilişki cok gec olmaz demi
nasıl bişey oluyor anlamadım sadece klomenlemi bu kadar yumurta oluyorCanım daha önceki de 10 yumurtam gelişti. Doktor çok umutluyum deyip beni de umutlandırdı ama olmadı. O ay da bir yumurta 35mm idi ve kiste dönüşmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?