TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

anladım canım doktor en iiyisini bilir zaten inşallah kist dönüşmeş 20 mm de çatlamış ve yakalamışşsınız siz de inşallah :)

cansumuz yok canım ya başka bişey olmadı dediğim gibi sadece göğüs ağrım var öyle aşırı değil o da akıntım az batma ağrı falan da yok mide bulantısı da yok ilk cocugumda da hiç olmamıştı olur mu olmaz mı bilmiyorum şu an bişey yok. Dilektuttum perşembe tekrarlanacak canım kan testi

Inanıp inanmamak size kalmış ama ben bu ay 9 aydır yapmadığım tek bişey yaptım o da Dilek tesbihi araştırıp yapmanızı tavsiye ederim. Hayır da şer de Allah tan gelir isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor bi duygu

B

Bu yaptığınız testin adi ne diye geciyor ve ne icin yapıyorsunuz sizi de ugrastiriyorum kizlar ya kusura bakmayin siz cok bilgilisiniz ben bilmiyorum bisey :) sizden ogrenicem.
Canim yaptığım ovulasyon testi yumurtlama gününü ogrenmek icin yapıyorum. Cift cizgi oldugunda yumurtlama oluyor demek t cizgisi tekrar siliklestiginde yumurtan catlamis demek. Laboquick marka gittigidiyordan almistim

Kızlar ben n11.comdan laboquick marka ovulasyon testi aldım. Bugün yapmaya başladım acaba silik çizgi hep mi çıkıyor yoksa yumurtlama yaklaştığında mi yani ne zaman yaparsak yapalım silik çizgi görmemiz mümkün mü

aynen canım silik hep çıkıyor önemli olan koyu çizgi yakalamak

aynen canım silik hep çıkıyor önemli olan koyu çizgi yakalamak
Çok teşekkür ederim daha önce de 2 3 tane vardı denemek için yapmıştım tek çizgi çıkmıştı o sebepten kafam karıştı ama o zaman sıvı alımına saate vs dikkat etmemiştim sanırım o yüzden tek çıktı çok sağol

aynen canım mantıklı

bi de ilk idrar ile yapma 11 -13 arasında yap ilk testi, akıntı varsa test koyuysa aksam 20 gibi tekrar yaparsın :)

aynen canım mantıklı

bi de ilk idrar ile yapma 11 -13 arasında yap ilk testi, akıntı varsa test koyuysa aksam 20 gibi tekrar yaparsın :)
Aaa öylemi ben her akşam yapayım 10 gibi diyordum sabah işte oluyorum da:)) sabah yapmak daha doğru muğrarız sonuç verir 50lik paket aldım fiyatı da çok uygundu bol bol yapabilirim:)))

Ve kırmızı kartı gördüm hanımlar. Bat veremiyorum bir pkolu olarak. Demek ki küçük test kitleri çok koyu çıkmadığı sürece pek de inanıp da sevinmemek lazımmış. Bakalım, ne zaman ne olacak göreceğiz. İnşallah güzel haberler paylaşırız önümüzdeki aylarda. Dua ve selam ile, dua eder dua beklerim. Hoşça ve hamişçe kalın : )

Ya arkadaşlar bişey sorcam afedersiniz benim beyaz kremsi akıntım var bide belim sol tarafı çok agrıyo ayıpdır söylemesi çok gazımda var yardım edin lütfen ya nedeni ne olabilir???

Canim tam da merak ettiğim konuya değinmişsin benimde ovulasyon testlerim de 3 gün filan koyu çift çizgiyi gördüğüm oluyor.sebebi nedir??bileniniz var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…