- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.921
Canım bu kadar çok yumurta olması da anormal zaten. Çok büyüyenler çatlamayıp kist olacak diye korkuyorum şimdi de.
Sadece bir progesteron hormonum düşük diye tedaviye başladı doktor. Daha öncekinde de 10 yumurta olmuştu. Bu ay da olmazsa bırakacağım ilaçları.
Yok canım maalesef doktorun bir şey bildiğini düşünmüyorum artıkanladım canım doktor en iiyisini bilir zaten inşallah kist dönüşmeş 20 mm de çatlamış ve yakalamışşsınız siz de inşallah :)
Evet canım klomen hapla. Benim bu hapı kullanmama gerek yok bence. 10 yumurta, 8 yumurta nedir yanasıl bişey oluyor anlamadım sadece klomenlemi bu kadar yumurta oluyor
Bu yaptığınız testin adi ne diye geciyor ve ne icin yapıyorsunuz sizi de ugrastiriyorum kizlar ya kusura bakmayin siz cok bilgilisiniz ben bilmiyorum bisey :) sizden ogrenicem.yesa canim simdi yine test yaptim sanki ayni koyulukta degil mi
B
Bu yaptığınız testin adi ne diye geciyor ve ne icin yapıyorsunuz sizi de ugrastiriyorum kizlar ya kusura bakmayin siz cok bilgilisiniz ben bilmiyorum bisey :) sizden ogrenicem.
Ovülasyon tetsti canım. Gittigid...r'dan alabilirsinB
Bu yaptığınız testin adi ne diye geciyor ve ne icin yapıyorsunuz sizi de ugrastiriyorum kizlar ya kusura bakmayin siz cok bilgilisiniz ben bilmiyorum bisey :) sizden ogrenicem.
Dilegimizi diledikten sonramı çekiyoruz tespihiInanıp inanmamak size kalmış ama ben bu ay 9 aydır yapmadığım tek bişey yaptım o da Dilek tesbihi araştırıp yapmanızı tavsiye ederim. Hayır da şer de Allah tan gelir isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor bi duygu
Canim yaptığım ovulasyon testi yumurtlama gününü ogrenmek icin yapıyorum. Cift cizgi oldugunda yumurtlama oluyor demek t cizgisi tekrar siliklestiginde yumurtan catlamis demek. Laboquick marka gittigidiyordan almistimB
Kızlar ben n11.comdan laboquick marka ovulasyon testi aldım. Bugün yapmaya başladım acaba silik çizgi hep mi çıkıyor yoksa yumurtlama yaklaştığında mi yani ne zaman yaparsak yapalım silik çizgi görmemiz mümkün mü
Çok teşekkür ederim daha önce de 2 3 tane vardı denemek için yapmıştım tek çizgi çıkmıştı o sebepten kafam karıştı ama o zaman sıvı alımına saate vs dikkat etmemiştim sanırım o yüzden tek çıktı çok sağolaynen canım silik hep çıkıyor önemli olan koyu çizgi yakalamak
Çok teşekkür ederim daha önce de 2 3 tane vardı denemek için yapmıştım tek çizgi çıkmıştı o sebepten kafam karıştı ama o zaman sıvı alımına saate vs dikkat etmemiştim sanırım o yüzden tek çıktı çok sağol
Aaa öylemi ben her akşam yapayım 10 gibi diyordum sabah işte oluyorum da:)) sabah yapmak daha doğru muğrarız sonuç verir 50lik paket aldım fiyatı da çok uygundu bol bol yapabilirim:)))aynen canım mantıklı
bi de ilk idrar ile yapma 11 -13 arasında yap ilk testi, akıntı varsa test koyuysa aksam 20 gibi tekrar yaparsın :)
canım bilgisayarda baktım büyük ekranda gerçekten aynı koyuluk gibi geliyor bu gece ya da yarın sabah çatlayabilir.
Tabii bazı kızların bu koyuluk 2 ya da 3 gün de devam ediyor
yarın sabahki test bize tam söyler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?