Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

arsal bencede hamilesin idrarda çıkarsa kanda kesin çıkıyormuş diye duymuştum
bu arada kızlar dün kayınvalideye gittim eltimle beraber oturuyorlar çocuklara bi kaç parça elbise aldım ve her zamanki gibi kaynana bombasını patlattı millete alacağına doğurda kendi çocuğun al

bu arada kızlar dün kayınvalideye gittim eltimle beraber oturuyorlar çocuklara bi kaç parça elbise aldım ve her zamanki gibi kaynana bombasını patlattı millete alacağına doğurda kendi çocuğun al

ayyy cok ayıp etmiş kayıvalden canım ya....boşver takmamaya calış.....aslında sevinmesi gerek ne kadar düşünceli gelinim var diye ama işte kayınvalde yapcak bişey yok

ayyyy ne güzel canım hayırlısıyla allah kucagına almayı nasıp etsin

arsalE=codulu;31312822]Canlarr günaydın. Dün doktora gittim sonunda. Miniminnacık ufacık tefecik bi nokta gördü doktor. Bayağıda sevindi. Süper keseyi gördük deyine bende anladım olayı. Sıkıntılı bişey yokmus. Baska testlerinde yapılması gerekiyomus ama onların bebek görülmeye baslandıktan sonra yapıması lazımmış. Hersey normal ve yolunda dedi. 4 haftalık daha cok yeni bi gebelik dediEşimle gözlerimiz doldu yaa. Allah ,isteyen herkese bu mutlulugu yasatsın. Daha sadece 6 mm boyundaymıs yaa[/QUOTE]

tbrklr canim,Allah tum isteyenlere nasip etsin,ben burayi cok sevdim,bi kisirimiz eksik :))))

Çok sevindim... Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu İnşallah... Darısı tüm isteyenlere İnşallah...

ayyy cok ayıp etmiş kayıvalden canım ya....boşver takmamaya calış.....aslında sevinmesi gerek ne kadar düşünceli gelinim var diye ama işte kayınvalde yapcak bişey yok

ya canım hep böyle yani hafta bir gidiyorum ama iğneliye iğneliye delirtecek beni birgün. bebeği biraz erteledik kulanmam gereken ilaçlar yüzünden 2. denememizdi tabi istediğimiz söylemedik zaten laf yapmayı çok seviyolar olmuyo diye konuşurlar, bide erkek olacakmış da adınıda kaynımın adını koyacak mışım deli ediyo beni neyse başınızı ağrıttım

hayırlısı olsun canım,herseyin zamanı vardır bizde beklicez....oyuzden üzmemeye caliş kendini

böyle yapmasalar herseyin seve seve yapılacağını anlamayacaklar..ii yaklaş bi bakalım hala kaynanalık yapmaya çalışan insanları anlamıyorum.artık eski devir mi herkesin evi yurdu kapısı ayrı...bi karışma bakalım bi kendi hallerine bırak yavrularını mutluluklarını iste.niye ki bu bencillik yani amaç ne...ay böyle insanlara çok kızıyorum kusura bakma kimisi oğlunu paylaşamıyor ondan oluyo tüm bunlar... başşımızı filan ağrıtmadın anlat tabi içine atar biriktirisen sorun olur...anlat rahatla ve at mazi torbasına ağzını da sıkıca bağla :)))

kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ediyorum ve bol bol dua ediyorumYusracım kaynananı fazla takma. Bu devirde boylesini bulmak zor. Numunelik niyetine sakla. Gül geç yani. Komik yaa bide isme neden karısıyo. Neyse canım sıkma canını bunlarla. Allah en yakın zamanda, midenizi bulandırsın, tansiyonunuzu düşürsün, gözünüzün önünü karartsın, çarpıntı yapsın, çift çizgileri göstergesin, kan testlerinde yuksek yuksek değerler göstersin İyişallah..Amin...

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr :) codulu çok sevindim, inşallah kucağına aldığın günleri de anlatırsın burda,

yasraeren tatlım takılmamaya çalış, geçi can sıkıcı bir durumdur muhtemelen. benim henüz o tarz sorunlarım olmadı, inşallah sonrasında da olmaz. Allah herkese benimki gibi kayınvalide versin ne diyim :)

kızlar ben sabah 8.30 da kanda gebelik testı yaptırdım sonucu yarın alacağım
az öncede idrarda test yaptım tek çizgiyi gördüm
bn çok umutsuzdum gerı çekılme yontemıyle korunduğumuz için yinede moralim bozuldu olmıyacagını bildiğim halde

etrafta bu ara hamile çok bende ne ara şu hamşleymiş desem siz ne zaman yapacaksınız , sen ne zaman müjdeli haber vericen :)

arzum1989---------------------25 temmuz.
PrinceSSss ----------------------26 temmuz
Pilumunus-----------------------26 temmuz
herseydenonce ----------------26 temmuz
apranxx--------------------------27 temmuz
taliha-----------------------------27 temmuz

kızlar ne alemdesiniz bende hiç bi belirti yok arada kaburgamın altından kasıklatıma doğru bi agrı oluyo o kadar

Hadi gozumuz aydin olsun bu topic heeepp guzel haberlerle dolsun insalllahh

Moral bozmak yookkkhayirlisi neyse onu istiyoruz dimi tatlim rabbim eslerimize ve bizlere saglik versin gec olsun guc olmasin saglikli bebeciklerimiz olsun canim beniminsallaahhta hamissindir

tombik çok sabırsızsın batın 1 ağustos muş senin
benimki yarın olmasına rağmen test yapmıyorum

Nee 1agustosmudaha erkenmis gercekten batina 1 2 gun falan vardir sandim bendeben mesela bat tarihim gelmeden test yapmama karari aldim vede uyguluycam onden test falan yapmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…