Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canım benim dün adet olacakmışım gbi sancım oldu tüm gece bacaklarım filan da sızladı.göğüslerim hala çok şiş ama o aşırı ağrı yok.geçen hafta daha berbat ağrıyordu. bugün sanki ne adet ne hamilelik belirtisi hiçbişey yok.akıntım hiç durmadı bu ay o hala devam.geçen hafta kesin hamileyim diyorudm şu son bikaç gündür hiç umudum yok kesin değilim diyorum..

aynıyız tatlım ya bende bi kaç gun once kesin hamileyim diyopdum şimdi yok diyorum bende akıntı yok senden farklı olarak normalde kahve lekem olurdu 2 gun önceden o da yok
bi yanım bi test yap diyo d,ger yanım bekle di,yo

bukdr bekledik bence bunca dayandığımıza değsin 2-3 gün daha bekleyelim.yoksa da napalım nasip...test yapmak çözüm olsa keşke :) ozaman da erken yaptım belki o yüzden çıkmadı diye kurcaz aklımızda :))) nitekim işimiz zor ama en iisi beklemek...benim akıntı yumurtlama öncesinden beri hiç durmadı ilk defa bu ay böyle oluyor. şimdilerde çok açık beyazla sarı arası görüyrm günlük pedte. geçen ay denize çok girdim üşüttüüm ya da mikrop kaptım diye korkmaya başlıyorum artık...ayy kadınların derdi hiç bitmez valla :)

o zaman adetimiz gelmmezse pazartesi birlikte test yapalım mı?

Canim ben bu at gec yumurtladim batim deyisdi 3 agustos oldu kendi hesabima gore.dune kadar hic algrimiyordum bu sabah kaldigimdan belim karnim agriyor adet olcam herhalda.hala bata 8 gun var(((

Moral bozmak yookkkhayirlisi neyse onu istiyoruz dimi tatlim rabbim eslerimize ve bizlere saglik versin gec olsun guc olmasin saglikli bebeciklerimiz olsun canim beniminsallaahhta hamissindir

İnsallah bitanem ya. Butun isteyenlere nasip etsin allahim

Nihayet55-----------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.----------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
ysmn46---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
BenInci------------------------------------------hamişşşşş
tosbaaaaa87------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
codulu----------------------------------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
burcukum------------------------------------------hamişşşşşşşşşşşşşşşşş

tuuba89-------------------------11 temmuz --------bekliyoruuuzzzzzz
PrinceSSss ----------------------26 temmuz
Pilumunus-----------------------26 temmuz
herseydenonce ----------------26 temmuz
apranxx--------------------------27 temmuz
taliha-----------------------------27 temmuz
nuclear--------------------------29 temmuz.
esra_3453----------------------30 temmuz
meltemba----------------------30 temmuz
tombikk---------------------------1 ağustos
arzum1989---------------------3 ağustos
BaDeSuLTaN----------------------5 ağustos
msa84------------------------------6 ağustos
ferdakazak-------------------------6 ağustos
Zaman_siz-----------------------9 ağustos
karaincim----------------------10 ağustos
mucar1988--------------------16 ağustos
amayaa--------------------16 ağustos
Enigma_60-------------------------18 ağustos
yusraeren-------------------------22 ağustos
hatibi-------------------------------22 ağustos

Yani BATları bekliyoruz
msa84----------------------------------------calismaya devam canim
yxliz--------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam
bayaneda--------------- ---------------------çalışmaya devammmmm
shed--------------------------------------------çalışmaya devammmmm
mystery90-------------------------------------çalışmaya devammmmm
humasah---------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin---------------------------------------------çalışmaya devam :)
busemk-------------------------------------------çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------------------------------çalışmaya devam
karabiber------------------------------------------çalışmaya devammmmm
safahat --------------------------------------------çalışmaya devam
muyom---------------------------------------------çalışmaya devam
sercem.--------------------------------------------çalışmaya devam
comlicated----------------------------------------çalışmaya devam(acil şifalar)
Cim--------------------------------------------------çalışmaya devam
buket_asude-------------------------------------çalışmaya devam

listemizin güncel hali

Evt ya cok sabirsizim.bidaha yapmicam soz verdim kendime. Zaten hicbir belirtide yok.

canım zaten korunuyosunuz bildiğim kadarıyla ilkel de olsa :)
bende bu yıl şubat ayında oyle bi heveslenmiştim ama oldı tabi sonra düşündüm ki
millet o kadar ugralıyo yapamıyor da biz korunurken mi yapıcaz olsa olsa bu bi mucize olur o da eger olursa supriz olsun

evet çalışıyorum şuan eviimden 1500 km uzakta erzurumdayım memur olarak. 26 yaşındayım. eylül gibi tayinim olacak diye bi umut bekliyorum eş durumundan..

ay inşallah olur bende kocaeliye gelin geldim evde insan yalnız olunca daha çok kendi,ni dinl,yo iş olsa o kadar takmazdım heralde

Merhaba hanımlar,

bır haftadır hatmettım nerdeyse butun sıteyı.benım adet tarıhım 18 temmuzdu.olmayınca hadı dedım en gec yrn gelır ama yıne yok 22 sı gecesı test yaptım negatıf cıktı.ama bıkac saat sonra ıkıncı cok sılık bı cızgı farkettım.esımede gosterdım oda gordu.cok heveslendım o gece uyuyamadım.ertesı sabah testı tekrarladım ama o test negatıf cıktı.yanı sılık hayalet fln bıle yok.tabı cok uzuldum.adet olurum o zaman yrn fln dedım ama bugun hala yok.goguslerım ozellıkle aksamları mutıs agrıyo.ates basması hafıf mıde bulantısı var ara ara ama psıkolojık olabılır dıyorum.tekrar test yapmaya korkuyorum.sankı normal sekılde adet olursam daha az uzulucekmısım gıbı gelıyor.sızce naapmalıyım pazartesıye kadar beklesemmıkı....bu arad 1 yıldır korunmuyorum ve son 1 yıldır adetım 35 gunu gecmedı.normalde 32 gunde bır olurum.bugun tam 39 uncu gun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…