arzum1989---------------------25 temmuz.
PrinceSSss ----------------------26 temmuz
Pilumunus-----------------------26 temmuz
herseydenonce ----------------26 temmuz
apranxx--------------------------27 temmuz
taliha-----------------------------27 temmuz
kızlar ne alemdesiniz bende hiç bi belirti yok arada kaburgamın altından kasıklatıma doğru bi agrı oluyo o kadar
canım benim dün adet olacakmışım gbi sancım oldu tüm gece bacaklarım filan da sızladı.göğüslerim hala çok şiş ama o aşırı ağrı yok.geçen hafta daha berbat ağrıyordu. bugün sanki ne adet ne hamilelik belirtisi hiçbişey yok.akıntım hiç durmadı bu ay o hala devam.geçen hafta kesin hamileyim diyorudm şu son bikaç gündür hiç umudum yok kesin değilim diyorum..
adetinde gecikme oldu mu?
aynıyız tatlım ya bende bi kaç gun once kesin hamileyim diyopdum şimdi yok diyorum bende akıntı yok senden farklı olarak normalde kahve lekem olurdu 2 gun önceden o da yok
bi yanım bi test yap diyo d,ger yanım bekle di,yo
bukdr bekledik bence bunca dayandığımıza değsin 2-3 gün daha bekleyelim.yoksa da napalım nasip...test yapmak çözüm olsa keşke :) ozaman da erken yaptım belki o yüzden çıkmadı diye kurcaz aklımızda :))) nitekim işimiz zor ama en iisi beklemek...benim akıntı yumurtlama öncesinden beri hiç durmadı ilk defa bu ay böyle oluyor. şimdilerde çok açık beyazla sarı arası görüyrm günlük pedte. geçen ay denize çok girdim üşüttüüm ya da mikrop kaptım diye korkmaya başlıyorum artık...ayy kadınların derdi hiç bitmez valla :)
arzum1989---------------------25 temmuz.
PrinceSSss ----------------------26 temmuz
Pilumunus-----------------------26 temmuz
herseydenonce ----------------26 temmuz
apranxx--------------------------27 temmuz
taliha-----------------------------27 temmuz
kızlar ne alemdesiniz bende hiç bi belirti yok arada kaburgamın altından kasıklatıma doğru bi agrı oluyo o kadar
Moral bozmak yookkkhayirlisi neyse onu istiyoruz dimi tatlim rabbim eslerimize ve bizlere saglik versin gec olsun guc olmasin saglikli bebeciklerimiz olsun canim benim insallaahhta hamissindir
o zaman adetimiz gelmmezse pazartesi birlikte test yapalım mı?
tamam pazartesi yapıyoruz testimizi :) gerçi içimden bir ses benim için gerek kalmayacak diyor..okadar gerginim ki iki gündür anlatamam
tombik çok sabırsızsın batın 1 ağustos muş senin
benimki yarın olmasına rağmen test yapmıyorum
bende dun oyleydim de çaktırma :) stres yapmıyoruz evrene kotu mesaj yollamıyoruz ve pazartesi çift çizgiyi goruyoruz inşallahhhhh
Evt ya cok sabirsizim.bidaha yapmicam soz verdim kendime. Zaten hicbir belirtide yok.
haklısın :) inşallaahh canııım :) zaten bişeylerin yolunda gitmesine çok ihtiyacım vaaar :)
hangi şehirdesin çalışıyo musun kaç ysşındasın?
evet çalışıyorum şuan eviimden 1500 km uzakta erzurumdayımmemur olarak. 26 yaşındayım. eylül gibi tayinim olacak diye bi umut bekliyorum eş durumundan..
neyse kızlar ben kaçtım biraz temizlik yapıcam erken bayram temizliği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?