Merhaba hanımlar,
bır haftadır hatmettım nerdeyse butun sıteyı.benım adet tarıhım 18 temmuzdu.olmayınca hadı dedım en gec yrn gelır ama yıne yok 22 sı gecesı test yaptım negatıf cıktı.ama bıkac saat sonra ıkıncı cok sılık bı cızgı farkettım.esımede gosterdım oda gordu.cok heveslendım o gece uyuyamadım.ertesı sabah testı tekrarladım ama o test negatıf cıktı.yanı sılık hayalet fln bıle yok.tabı cok uzuldum.adet olurum o zaman yrn fln dedım ama bugun hala yok.goguslerım ozellıkle aksamları mutıs agrıyo.ates basması hafıf mıde bulantısı var ara ara ama psıkolojık olabılır dıyorum.tekrar test yapmaya korkuyorum.sankı normal sekılde adet olursam daha az uzulucekmısım gıbı gelıyor.sızce naapmalıyım pazartesıye kadar beklesemmıkı....bu arad 1 yıldır korunmuyorum ve son 1 yıldır adetım 35 gunu gecmedı.normalde 32 gunde bır olurum.bugun tam 39 uncu gun....
hayırlısı olsun canım,herseyin zamanı vardır bizde beklicez....oyuzden üzmemeye caliş kendini
canlar sağol desteğiniz içinetrafta bu ara hamile çok bende ne ara şu hamşleymiş desem siz ne zaman yapacaksınız , sen ne zaman müjdeli haber vericen :)
kızlar bugün aşılamamın 13.günü oldumuki acaba
aynıyız tatlım ya bende bi kaç gun once kesin hamileyim diyopdum şimdi yok diyorum bende akıntı yok senden farklı olarak normalde kahve lekem olurdu 2 gun önceden o da yok
bi yanım bi test yap diyo d,ger yanım bekle di,yo
canım okadar çok şey çekiyor ki daha bebek yokken böyleyim birde olursa nasıl olurum acaba.
valla canım eger bu ay bebek yoksa ben rejım yapıcam 75 kıloyum ya
heheh :))) ben 51 kiloyum ama şu son 3 haftadır 55 olmuşumdur heralde.İştahım çok arttı tutamıyom kendimi
mrb kızalar bu topikte yeniyim bugün adetim 9 gün geçti test yptım negatif aradan 3-4 saat geçti takrra baktım sanki çok silik bi çizgi vr 9 gün geçip çok silik olması sanırım çok zor bi ihtimal hamile olanlar hasta olmadan çizgiyi görüyo ya ne bileyim işte zaten yazdıklarımdan ne durumda olduğumu anlamışsınızdır karmakarışığım
ben teşhisi koyuyorum % 90 hamişsin dadlım :)
bnde bgn yaptım ama yrm saat sonra çöpe attım...
çıkarsammıki çöpten
bugün ve ömrüm boyunca duycağım en güezl cümle ama nedense benim hiç umudum yok ben mi görüyorum diye şüphem bile var eşimi bekliyorum dört gözle o bakınca görcekmi diye amin inşallah :)
bugün ve ömrüm boyunca duycağım en güezl cümle ama nedense benim hiç umudum yok ben mi görüyorum diye şüphem bile var eşimi bekliyorum dört gözle o bakınca görcekmi diye amin inşallah :)
hayırlı olsun canımmmm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin darısı bizlere dualarınde yer ver bizede
Canlarr günaydın. Dün doktora gittim sonunda. Miniminnacık ufacık tefecik bi nokta gördü doktor. Bayağıda sevindi. Süper keseyi gördük deyine bende anladım olayı.Sıkıntılı bişey yokmus. Baska testlerinde yapılması gerekiyomus ama onların bebek görülmeye baslandıktan sonra yapıması lazımmış. Hersey normal ve yolunda dedi. 4 haftalık daha cok yeni bi gebelik dedi Eşimle gözlerimiz doldu yaa. Allah ,isteyen herkese bu mutlulugu yasatsın. Daha sadece 6 mm boyundaymıs yaa
Canlarr günaydın. Dün doktora gittim sonunda. Miniminnacık ufacık tefecik bi nokta gördü doktor. Bayağıda sevindi. Süper keseyi gördük deyine bende anladım olayı.Sıkıntılı bişey yokmus. Baska testlerinde yapılması gerekiyomus ama onların bebek görülmeye baslandıktan sonra yapıması lazımmış. Hersey normal ve yolunda dedi. 4 haftalık daha cok yeni bi gebelik dedi Eşimle gözlerimiz doldu yaa. Allah ,isteyen herkese bu mutlulugu yasatsın. Daha sadece 6 mm boyundaymıs yaa
kızlar günaydın. Söylemesi ayıp ama sabah lavoboya gittim idrarımı yaptıktan sonra peçeteye biriki damla kahve rengiyle kırmızı arası benzer bişiler geldi. Adetime daha en az 10 gün var korktum bi an ne yapacaığımı şaşırdım
Gunaydin .canim yerlesme kanamasi deyecem oda weekend hala,adet kanamasi da diyil nedi acaba vallahi Bender merak etdim.hayirlisi insallah.gogus ucunda agri varmi?bende 10 gun erkenden agrimaya baslamisdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?