Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Kan testi yaptirin bence. Ilkinde silik cizgiyi de gormussunuz insallah gonlunuzdeki nasip olsun

hayırlısı olsun canım,herseyin zamanı vardır bizde beklicez....oyuzden üzmemeye caliş kendini

etrafta bu ara hamile çok bende ne ara şu hamşleymiş desem siz ne zaman yapacaksınız , sen ne zaman müjdeli haber vericen :)
canlar sağol desteğiniz için
kızlar bugün aşılamamın 13.günü oldumuki acaba

olmuştur inşallah canım ne zaman belli oluyor

Canım bende de akıntı falan olmadı.SAdece kasıklarımda batma ve adet olacakmısım gibi sancı vardı. O kadar

mrb kızalar bu topikte yeniyim bugün adetim 9 gün geçti test yptım negatif aradan 3-4 saat geçti takrra baktım sanki çok silik bi çizgi vr 9 gün geçip çok silik olması sanırım çok zor bi ihtimal hamile olanlar hasta olmadan çizgiyi görüyo ya ne bileyim işte zaten yazdıklarımdan ne durumda olduğumu anlamışsınızdır karmakarışığım

ben teşhisi koyuyorum % 90 hamişsin dadlım :)
bnde bgn yaptım ama yrm saat sonra çöpe attım...
çıkarsammıki çöpten

ben teşhisi koyuyorum % 90 hamişsin dadlım :)
bnde bgn yaptım ama yrm saat sonra çöpe attım...
çıkarsammıki çöpten

bugün ve ömrüm boyunca duycağım en güezl cümle ama nedense benim hiç umudum yok ben mi görüyorum diye şüphem bile var eşimi bekliyorum dört gözle o bakınca görcekmi diye amin inşallah :)

bugün ve ömrüm boyunca duycağım en güezl cümle ama nedense benim hiç umudum yok ben mi görüyorum diye şüphem bile var eşimi bekliyorum dört gözle o bakınca görcekmi diye amin inşallah :)

gerçekten 3 veya 4 saat sonramı cıktı cızgı ya :) kız alasım geldi çöpten ya :)

çıkardım çöpten ama yok ÇİZGİ ((((((((((((

hayılı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım:))

canım eğer 2. çizgi silik çıksa bile gebesin :) rabbim banada nasip etsin inşaallah..

hayırlı uğurlu olsun anne babasına şanslar sağlıklar mutluluklar huzurlar getirsin inşaallah... bizede nasip eder inşaallah rabbim

kızlar günaydın. Söylemesi ayıp ama sabah lavoboya gittim idrarımı yaptıktan sonra peçeteye biriki damla kahve rengiyle kırmızı arası benzer bişiler geldi. Adetime daha en az 10 gün var korktum bi an ne yapacaığımı şaşırdım

Gunaydin .canim yerlesme kanamasi deyecem oda weekend hala,adet kanamasi da diyil nedi acaba vallahi Bender merak etdim.hayirlisi insallah.gogus ucunda agri varmi?bende 10 gun erkenden agrimaya baslamisdi

Gunaydin .canim yerlesme kanamasi deyecem oda weekend hala,adet kanamasi da diyil nedi acaba vallahi Bender merak etdim.hayirlisi insallah.gogus ucunda agri varmi?bende 10 gun erkenden agrimaya baslamisdi

canım bundan 3 gün öncesine kadar göğüslerimde dolgunluk ve ağrı vardı şimdi sadece dolgunluk var ağrı gitti. Valla bilmiyorumki bende bi anda peçetede görünce şok oldum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…