canım bundan 3 gün öncesine kadar göğüslerimde dolgunluk ve ağrı vardı şimdi sadece dolgunluk var ağrı gitti. Valla bilmiyorumki bende bi anda peçetede görünce şok oldum bende..
mrb kizlar,bu sabah tahlil yaptirdim sonucu aldim,81.33 cikti adetime de 1 veya2 gun var,sizce hamile miyim...
Eki Görüntüle 764607 Eki Görüntüle 764608 Eki Görüntüle 764609 Eki Görüntüle 764610 Eki Görüntüle 764611
kızlar bugün aşılamada 14.günümm sabah test yaptım çizgi çıktı gibi bakınn..
canım çizgi görünüyor ama aşılama hakkında pek fikrim yok ama sen dikket et kendine hareketlerine yemene içmene adet tarihini bekle zaten doktorun kontrole çağırmıştırEki Görüntüle 764607 Eki Görüntüle 764608 Eki Görüntüle 764609 Eki Görüntüle 764610 Eki Görüntüle 764611
kızlar bugün aşılamada 14.günümm sabah test yaptım çizgi çıktı gibi bakınn..
bence hamilesin canım10 nun üzerinde çıkması hamilelik bide sen günü gelmeden yaptın 2 günde bir 2 katına çıkması lazımmrb kizlar,bu sabah tahlil yaptirdim sonucu aldim,81.33 cikti adetime de 1 veya2 gun var,sizce hamile miyim...
canım çizgi görünüyor ama aşılama hakkında pek fikrim yok ama sen dikket et kendine hareketlerine yemene içmene adet tarihini bekle zaten doktorun kontrole çağırmıştır
bence hamilesin canım10 nun üzerinde çıkması hamilelik bide sen günü gelmeden yaptın 2 günde bir 2 katına çıkması lazım
[sıze=3]bugün 2.kontrolüğme gittim çatala yattım doktorum kese büyümüş çok ii tutunmuş ama içinde bebiş yok dedii inanki başımdan kaynar sular indii .[/sıze] [sıze=3].boş gebelik olabiliyoo dedi haftayaa geldiğinde aç karınla gel yine göremessek kürtaj yapcaz dedii sizle alaksıı yok kromozumu bozuk oluyo dedii zaten kendiliğinden düşer ama çok kanaman olur dedi ... Benn zatenn bittim ordaa öyle başladı teselli vermeyee veeeeee bebişşim benn burdayımmmmm dedii veee kalp atışlarını duydukk doktorr hop dedii kalp atışını yakaladık dedi [/sıze] [sıze=3]süprizz yaprı dedii eşimle ikimizz bembeyaz oldukk bebeğimizinn kalp atışıın heycanını bile yaşayamadıkk ama şükürler olsunn ki duydukk ama kızlarr nasıl oluyoo kesedee göstermiyoo kendinii ama kalp astışını duyoruızzz allahım sabır güçç verr bebğimee can verrr rabbimm [/sıze]
bugün 2.kontrolüğme gittim çatala yattım doktorum kese büyümüş çok ii tutunmuş ama içinde bebiş yok dedii inanki başımdan kaynar sular indii . .boş gebelik olabiliyoo dedi haftayaa geldiğinde aç karınla gel yine göremessek kürtaj yapcaz dedii sizle alaksıı yok kromozumu bozuk oluyo dedii zaten kendiliğinden düşer ama çok kanaman olur dedi ... benn zatenn bittim ordaa öyle başladı teselli vermeyee VEEEEEE BEBİŞŞİM BENN BURDAYIMMMMM DEDİİ VEEE KALP ATIŞLARINI DUYDUKK doktorr hop dedii kalp atışını yakaladık dedi süprizz yaprı dedii eşimle ikimizz bembeyaz oldukk bebeğimizinn kalp atışıın heycanını bile yaşayamadıkk ama şükürler olsunn ki duydukk ama kızlarr nasıl oluyoo kesedee göstermiyoo kendinii ama kalp astışını duyoruızzz allahım sabır güçç verr bebğimee can verrr rabbimm
okurken ağladım ...canım benım ya sonunun iyi olmasına çok sevindimm.bana dua et neolur öğleden sonra kan testimi almaya gidicemçok korkuyorum
canımmm innşş bebişin seninledirr allahımm sanadaa buu güzell lütufundan nasip etsinn rabbimm kucaklarımızıı boşş bırakkmasınn..bennde bugünn bunlarıı yaşadım iştee ama kalp atınıı duymamm herşeyii unutturduu bi andaa ama etkisinde kalmadım değill
bugün 2.kontrolüğme gittim çatala yattım doktorum kese büyümüş çok ii tutunmuş ama içinde bebiş yok dedii inanki başımdan kaynar sular indii . .boş gebelik olabiliyoo dedi haftayaa geldiğinde aç karınla gel yine göremessek kürtaj yapcaz dedii sizle alaksıı yok kromozumu bozuk oluyo dedii zaten kendiliğinden düşer ama çok kanaman olur dedi ... benn zatenn bittim ordaa öyle başladı teselli vermeyee VEEEEEE BEBİŞŞİM BENN BURDAYIMMMMM DEDİİ VEEE KALP ATIŞLARINI DUYDUKK doktorr hop dedii kalp atışını yakaladık dedi süprizz yaprı dedii eşimle ikimizz bembeyaz oldukk bebeğimizinn kalp atışıın heycanını bile yaşayamadıkk ama şükürler olsunn ki duydukk ama kızlarr nasıl oluyoo kesedee göstermiyoo kendinii ama kalp astışını duyoruızzz allahım sabır güçç verr bebğimee can verrr rabbimm
kılar ben idrar da çift çizgiyi gordum ve gidip kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak
inşallah gelmiştir meleğim
gece rüyamda erkek bebek gordum resmen kokusunu aldım daha yeni doğmuştu
çok heycanlıyım
Kızlar bu arada sabah kahve rengi akıntı gelmişti demiştim ya.Şimdide adet oldum 2 hafta ara ile hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?