Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canım bundan 3 gün öncesine kadar göğüslerimde dolgunluk ve ağrı vardı şimdi sadece dolgunluk var ağrı gitti. Valla bilmiyorumki bende bi anda peçetede görünce şok oldum bende..

Bende de 10 ,12 gun evvelden gogus ucum acimaga basladi halada aciyor dokununca baya agri oluyo giyinincede fark ediyorum.birde yere eyilende kasigimda agri oluyo bu belirtiler bu gune kadar hic olmamamisdi.dun adet olcam gibi agri oldu gitdi bu gun cok sukur yok.

mrb kizlar,bu sabah tahlil yaptirdim sonucu aldim,81.33 cikti adetime de 1 veya2 gun var,sizce hamile miyim...

canım çizgi görünüyor ama aşılama hakkında pek fikrim yok ama sen dikket et kendine hareketlerine yemene içmene adet tarihini bekle zaten doktorun kontrole çağırmıştır

mrb kizlar,bu sabah tahlil yaptirdim sonucu aldim,81.33 cikti adetime de 1 veya2 gun var,sizce hamile miyim...
bence hamilesin canım10 nun üzerinde çıkması hamilelik bide sen günü gelmeden yaptın 2 günde bir 2 katına çıkması lazım

Son düzenleme:

çok şükür rabbim verdiiii..çokk bekledim bu anı bilemezsiniz kızlarrr rabimmm yaşatmısın bu acıyı kimseyeee..

bugün 2.kontrolüğme gittim çatala yattım doktorum kese büyümüş çok ii tutunmuş ama içinde bebiş yok dedii inanki başımdan kaynar sular indii ..boş gebelik olabiliyoo dedi haftayaa geldiğinde aç karınla gel yine göremessek kürtaj yapcaz dedii sizle alaksıı yok kromozumu bozuk oluyo dedii zaten kendiliğinden düşer ama çok kanaman olur dedi ... benn zatenn bittim ordaa öyle başladı teselli vermeyee VEEEEEE BEBİŞŞİM BENN BURDAYIMMMMM DEDİİ VEEE KALP ATIŞLARINI DUYDUKK doktorr hop dedii kalp atışını yakaladık dedi süprizz yaprı dedii eşimle ikimizz bembeyaz oldukk bebeğimizinn kalp atışıın heycanını bile yaşayamadıkk ama şükürler olsunn ki duydukk ama kızlarr nasıl oluyoo kesedee göstermiyoo kendinii ama kalp astışını duyoruızzz allahım sabır güçç verr bebğimee can verrr rabbimm

günaydınnn hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun darısı tüm isteyenlere inşallah.

okurken ağladım ...canım benım ya sonunun iyi olmasına çok sevindimm.bana dua et neolur öğleden sonra kan testimi almaya gidicem çok korkuyorum

hepinize cok tesekkurler arkadaslar,hepinize duaciyim,Allah ellerinizi birakmasin Rabbim aratmasin...hamile arkadaslarimi da tebrik ediyorm...

CAnım benim yaaa. Of okurken bende cok kotu oldum aglayacatım tam. Gözler doldu bosalacakken kalp meselesine gectim. Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki rabbim bidaha yasatmasın boyle bişeyi. Ne guzel bebeğin seninle canım. Daha cok kucuk oldugu için görememesi cok normal ayrıca merak etme kalp atısını duydunya onemli olan o.

okurken ağladım ...canım benım ya sonunun iyi olmasına çok sevindimm.bana dua et neolur öğleden sonra kan testimi almaya gidicem çok korkuyorum

canımmm innşş bebişin seninledirr allahımm sanadaa buu güzell lütufundan nasip etsinn rabbimm kucaklarımızıı boşş bırakkmasınn ..bennde bugünn bunlarıı yaşadım iştee ama kalp atınıı duymamm herşeyii unutturduu bi andaa ama etkisinde kalmadım değill

canım doktorunda bi orjınal yanı. daha 4 haftalıkken bırak kalp atısını kese bıle gorunmez. senın bebek hızlı biraz masallahkesenin içinin bos oldugunu dusunmesı için cooook erken.

Canım gözün aydın çok tebrik ediyorum.Nasıl bi mutluluktur bu böyle.Allah isteyen herkese versin yarebbim.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kılar ben idrar da çift çizgiyi gordum ve gidip kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak
inşallah gelmiştir meleğim
gece rüyamda erkek bebek gordum resmen kokusunu aldım daha yeni doğmuştu
çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…