Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Ayyy hadi bakalım bebeiş geliyoooooooooo:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:

canım doktor saçmalamış bence 4 değil bazen 5 6 haftada bıle gözüküyor bebek demek kı melelğin hissetti doktorun laflarını ve ben burdayım doktor ne kürtajından bahsediyorsun dııp al sana kalp atışı demiş sağlıkla gelsın meleğin

:119::119::119::119::119::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124: tebriklerrrrr caniiiimmmmmmm

Kızlar kalp atışlarını duyduk bebişimizin muhteşem bi duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

canım korkma daha çok erken içinde görünmesi için benim 8. haftam biz bugün kalp atışları için gittik ve gördük bebişimizi bir iki haftaya görürsün canım kalbini ferah tut bazı doktorlar insanı korkutuyorlar hiç endişelenme canım bebişin hayırlısıyla gösterecek kendini...

Okurken ilk önce içim acıdı, gözlerim doldu... Ama bir de baktım ki meleğiniz sizinleymiş. Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin. Mutluluk gölgeniz gibi olsun İnşallah...

canım doktorunda bi orjınal yanı. daha 4 haftalıkken bırak kalp atısını kese bıle gorunmez. senın bebek hızlı biraz masallahkesenin içinin bos oldugunu dusunmesı için cooook erken.

bizde öyle düşündük canım ama doktorr buu ondan ii bilemeyiz dedikk genedee çok saolll vallaa içimmii rahatlattınızz yaaa

Kızlar kalp atışlarını duyduk bebişimizin muhteşem bi duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

amiiiiinnnnnnnnn canıumm bende seninle aynı mutluluğu paylaşıyporum bugünn allahım herkeseee bebişiniii hissetirsiinn sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn

aynen canımm annaneside aynısı söyledii şimdii ödüm çıktıı vallaaaa benim bebişş senin gibii çılgınn diolarr aman amann böle çılgınlarda yapmasınn yüreğimiz ağzımıza geldii yanii kendii yokk kalp atışıı yarebbimm innşş haftaya cuumaa gösterir kendiiini nazlı bebşişimizz

kılar ben idrar da çift çizgiyi gordum ve gidip kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak
inşallah gelmiştir meleğim
gece rüyamda erkek bebek gordum resmen kokusunu aldım daha yeni doğmuştu
çok heycanlıyım

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:gözünn aydıınn canımmmmm annelerinn rüyalarıı hepp çıkıyooo rabbimm heppp malum ediyooo

Canım gözün aydın çok tebrik ediyorum.Nasıl bi mutluluktur bu böyle.Allah isteyen herkese versin yarebbim.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım allahım bu duyguyuu sizleredee yaşatsınn innşşşşşş

allahımmm sizlerden razıı oolsunn çok karışık bi duyguyduu offff ama şükürler olsun duydukkk kalp atışınııı benim hüzünümüü sevincimmii paylaştınızzz çok saolun kızlarr svd85 inşş canımm tek temennimizz buu ama gerçektenn 8.haftayaa kadarr diee okuyuncaa ooff içimee suu serpildii doktorr hepp umutlanmayınn dioo korkuyooruzz hayal kırıklığınaa uğramayalım die söylüyoo amaa bu kadardaa saydırılmazkii enigmaa saol canımm canımm aminn inşş rabbim hepinizinn gönlüne göre versinn allah razı olsunn

kızlar çok kötü ağrım var iki hafta ara ile adet oldum ama öle çok yoğun değil sadece sancılı yerleşmede kanama oluyor dediniz ya peki böyle sancılı oluyormu.internetten araştırdım eğer sancılı olursa dış gebelik olabilir yazıyor çok korktum

canım aşıla ilk mi bende aşılama yaptırıcam olur diye hiç umudum yok ama korkuyorum kaç kere yapılabiliyo özelde mi yaptırdın fiyat nasıl aydınlatırmısın beni birde thalia hayranısın galiba eğer öyleyse bende acayip severim thaliamı

kızlar betahcg değerim 25.92 çıktı gebelik var ama daha çok yeni dedi
yani tabi doktorun bizim kadar mutlu olmaması da normal ama biraz daha güzel bi tepki bekliyodum galiba
3 hafta sonra gel dedi bende yuh falan oldum bakalım bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah dua edin benim ,için

canım bi doktora git bence
kotu dusunup evrene kotu sinyal de yollama
mesela oruç benim adet düzenimi değiştiri belki sende de oyle olmuştur

evet ilk aşılamamdı ve hiç umudum yoktu çünkü şansımıza eşimin spermi az çıktı 15.milyon yıkanınca 5 milyon kaldı..5 milyonun hepsini rahmime koydular hiççççç umudum yoktu...hastaneye 450 tl verdik 300 ilaçlar tuttu.birde thaliyayı bende severim dizilerini hep izlerdim.ama bu benim adımm

canııım :) gözün aydın...Allah önce kalp atışını duymayı sonra sağlıkla doğmasını kucağına almayı nasip etsin..ve şimdi bizim için dua et de biz de yaşayalım bu güzel duygularıı

canım bi doktora git bence
kotu dusunup evrene kotu sinyal de yollama
mesela oruç benim adet düzenimi değiştiri belki sende de oyle olmuştur

yıllardır bende hiç öyle hormon değişikliği bozukluğu gibi şeyler yaşamadım. her zaman zamanında adet olurum 1 gün bile aksamaz 30 günde bi tık diye geliverirdi. bu sefer 14 gün geçti sabah bi baktım kahve rengi bi akıntı geldi yarım saat sonrada kanamam oldu çok akmıyor ama ağrısı çok var.

Tebrik ederim canım arkadaşım bende hamile olduğumu bugün öğrendim evde test yapmıştım ama yarın sabahta doktora gidicem kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı inş

inşallah canım Rabbim isteyen herkese versin
doktor çok garipti ya hayırlı haber mi veriyo kara haber mi veriyo anlamadım valla
haftaya tekrar gitcem inşallah değerim yükselir
biraz garibim şu anda kocamı bekliyorum

Meraba arkadaşım ben aranıza yeni katıldım bence senin durumu yerleşme kanaması olabilir doktora git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…