- 6 Nisan 2013
- 189
- 4
- 46
kızlar kan testi yaptırdım sonuç malesef negatifgeçici bir gecikmedir dedi doktor alttan muayene etti temiz kist filan yok dedi çalışmaya devam 2 ay oldu korunmayalı çok yeni dedi doktor kısmet bakalım hayırlısı
Hamile degilim.cok uzgunum
Serçem naber canım nasılsın???
canım olsun benimde 3 ay oldu bekliyoruz bakalım inşallah olucak beraber bebeklerimizi kucagımıza alıcaz inşallah...
Arzum hani üzülmicektin canım zaten bu ay korundun sayılır olmaması normal inşallahh Temmuzda olucak hadi canlan biran önce adet ol ve çalışmalara devam...olucak olucak... ay belki hepimiz Temmuzda hamile kalıp beraber büyütücez bebeklerimizi...
kızlar ben bugün doktora gittimdoktor tahlil yapıcaz dedi zaten çok erken daha dedi... biz 3 aydır deniyoruz ama ben 5 ay dedim(Yalancııııııııı:26:) Tahlil de adeetin 3. ve 21. günü olucakmış ilk testimi Salı günü yaptırıcam inşallah...:) bide ultrasonda baktı çok güzel beeee ama keşke ben bebek görüyom burda deseydi yaaaaaaaa kötü bi şey yok dedi sorun yok gibi gözüküyor ama tahlilden sonra bakıcaz dedi... bide eşimde doktora gitti ürologa ürolog bakmış bi sorun yok ama istersen sperm testi yaptır demiş... siz sperm testi yaptırdınız mı kızlarrrr? biraz daha beklesek mi bunun için...:26:
nerdesiniz kızlarrrrrr bizim topiğimizde cccanlansın yaaaaaaaaaaa...konuşalım da konuşalım...
sagol bidenem iyiyim bekliyorum hic birsey sen nasilsin? :116:
canim benim hic birsey cikmamissa bu iyi bak sorun yokmus evet bence yaptirsa iyi erken diyil onceden onlem almak iyi birsey bizde yaptirmisdik 2 kez ilk once dusukdu sonra 2 kez kaldirdik
inşallah canım hayırlısıyla olucak bebişlerimizüzüntüye sıkıntıya gerek yok Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak inş...
evet bende çok sevindim bi şey çıkmamasına diyorum ki 1-2 ay daha bekliyelim eğer olmazsa direk sperm testine... çok teşekkürler canım cevabın için...
iyim canım napiyim bende çalışmalar devamyumurtlama dönemindeyim...
Kimse varmi?adetim neden gelmiyor yumurtaliklarimda sorun ola bilmirmi acaba.bi de ki kizlar ben bu doktorumdan hic memnun diyilim 3 ay beni gecikdirdi.ama men cocug fikirlesenden bir ay once yanina gitmisdim hic beni yoklamadi hep ilac yazdi hicbi seyimi yoklamadi 3 ayimi aldi benden.basqa doktor bulmusam insallah adet olum onun yanina gedecem.uzun oldu yureyimi acdim buraya. varsiz yanimdasiz canlarim benim
Kimse varmi?adetim neden gelmiyor yumurtaliklarimda sorun ola bilmirmi acaba.bi de ki kizlar ben bu doktorumdan hic memnun diyilim 3 ay beni gecikdirdi.ama men cocug fikirlesenden bir ay once yanina gitmisdim hic beni yoklamadi hep ilac yazdi hicbi seyimi yoklamadi 3 ayimi aldi benden.basqa doktor bulmusam insallah adet olum onun yanina gedecem.uzun oldu yureyimi acdim buraya. varsiz yanimdasiz canlarim benim
canim benim hani uzulmeyecekdin uzulmussun bak canim ilk once hormon testi yaptir uziye gir cektir icini filan doktora filan kulak asma benimde azb bir doktor vardi ben cocuk hasretiyle yanib tutusuyom kadin bana engelleyen haplar yazmis diana filan oda cocuk olmasina engelmis bende gitmedim ona irana gitdim esimle orda herseyin normal dediler ve 1-2 ilac yazdi yardimci olsun diye bu ay onlari icdim belki bebeyim gelirbu ay cunki cok kotuyum icim yaniyo bebeksiz sanki evim bombos
evet karabiber doğru yazmış,,
Karabiber ben sana birkaç sayfa önce bi msj yazmıştım canım yaaa görmedin sanırım.Ben de bizim durumları benzetmiştim birkaç soru sordum dur bulup alta tekrar yazayım
karabiber89 kullanıcısından alıntı
Merhaba kizlar.ben 24 yasindayim 23 aylik evliyim.biz evlendigimizden beri cocuk istiyoruz.gecen sene 12 haziranda esim tek tarafli varikosel ameliyati oldu ama ne yazikki cok duzelme olmadi esimin doktoru hep asilama dedi.esim 2 aydir proxeed kullaniyor 3 aydirda keciboynuzu kuru iciyor.carsamba gunu doktora gidecek bakalim faydasi oluyomu.bende 5 defa klomen kullandim ama esimde boyle bir durum olunca doktora gitmeyide biraktim once o duzelsin dedim.carsamba gunku sonuca gore artik bende gitcem.sabrim kalmadi benden sonra evlenenler 2.cocuklarina hamile..kusura bakmayin cok uzun oldu cok doluyum.Rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsin insallah.bu arada adetim gecen ay 5gun gecikti o yuzden bu ay nolur kestiremiyorum ama 18 haziran diye tahmin ediyorum.benide eklerseniz sevinirim.
Karabiber nasılsın canım , senin durumunda benimkiyle aşağı yukarı aynı sayılır. Benim eşim ocakta oldu varikosel ameliyat doktor düzelir mi düzelmez mi bilemedi , 3.ayda yapılan spermiyogramda pek bir ilerleme yoktu açıkçası. Şimdi sizin 1 yıl olmuş ne kadar daha bekleyecekmişsiniz,doktorunuzun yorumları nedir?.Senin bir problemin var mı tek sorun eşinde mi?(bende pco var.)Benim eşimde proxeed ve klomen kullanıyor.1.5 aydır da keçiboynuzu içiyor. Doktoru ayrıntılı spermiyogram ve kruger testi istedi. Benim doktorum aşılama yapalım dedi?
Çok soru oldu sanırım şimdiden teşekkürler cevapların için
Bu gun 35 gunum hayla adet olmadim.dun aksam saat 6 filan olardi tes.t yapdim cikmadi bu gun sabah kaldigimda bakinca silik cizgi vardi.cildiracam yaa ben.kizlar kan verdiyim laboratorda yalnislik ola bilermi acaba.peki testde neden cikiyor eyer yoksa.
kizlar testim neqatif ama hala adet olmadim ne oldu acaba bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?