Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canım olsun benimde 3 ay oldu bekliyoruz bakalım inşallah olucak beraber bebeklerimizi kucagımıza alıcaz inşallah...
Hamile degilim.cok uzgunum

Arzum hani üzülmicektin canım zaten bu ay korundun sayılır olmaması normal inşallahh Temmuzda olucak hadi canlan biran önce adet ol ve çalışmalara devam... olucak olucak... ay belki hepimiz Temmuzda hamile kalıp beraber büyütücez bebeklerimizi...

kızlar ben bugün doktora gittim doktor tahlil yapıcaz dedi zaten çok erken daha dedi... biz 3 aydır deniyoruz ama ben 5 ay dedim(Yalancııııııııı:26:) Tahlil de adeetin 3. ve 21. günü olucakmış ilk testimi Salı günü yaptırıcam inşallah...:) bide ultrasonda baktı çok güzel beeee ama keşke ben bebek görüyom burda deseydi yaaaaaaaa kötü bi şey yok dedi sorun yok gibi gözüküyor ama tahlilden sonra bakıcaz dedi... bide eşimde doktora gitti ürologa ürolog bakmış bi sorun yok ama istersen sperm testi yaptır demiş... siz sperm testi yaptırdınız mı kızlarrrr? biraz daha beklesek mi bunun için...:26:

nerdesiniz kızlarrrrrr bizim topiğimizde cccanlansın yaaaaaaaaaaa... konuşalım da konuşalım...

inşallah canım hayırlısıyla olucak bebişlerimiz üzüntüye sıkıntıya gerek yok Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak inş...

canim benim hic birsey cikmamissa bu iyi bak sorun yokmus evet bence yaptirsa iyi erken diyil onceden onlem almak iyi birsey bizde yaptirmisdik 2 kez ilk once dusukdu sonra 2 kez kaldirdik

canim benim hic birsey cikmamissa bu iyi bak sorun yokmus evet bence yaptirsa iyi erken diyil onceden onlem almak iyi birsey bizde yaptirmisdik 2 kez ilk once dusukdu sonra 2 kez kaldirdik

evet bende çok sevindim bi şey çıkmamasına diyorum ki 1-2 ay daha bekliyelim eğer olmazsa direk sperm testine... çok teşekkürler canım cevabın için...

Kimse varmi?adetim neden gelmiyor yumurtaliklarimda sorun ola bilmirmi acaba.bi de ki kizlar ben bu doktorumdan hic memnun diyilim 3 ay beni gecikdirdi.ama men cocug fikirlesenden bir ay once yanina gitmisdim hic beni yoklamadi hep ilac yazdi hicbi seyimi yoklamadi 3 ayimi aldi benden.basqa doktor bulmusam insallah adet olum onun yanina gedecem.uzun oldu yureyimi acdim buraya. varsiz yanimdasiz canlarim benim

canim benim hani uzulmeyecekdin uzulmussun bak canim ilk once hormon testi yaptir uziye gir cektir icini filan doktora filan kulak asma benimde azb bir doktor vardi ben cocuk hasretiyle yanib tutusuyom kadin bana engelleyen haplar yazmis diana filan oda cocuk olmasina engelmis bende gitmedim ona irana gitdim esimle orda herseyin normal dediler ve 1-2 ilac yazdi yardimci olsun diye bu ay onlari icdim belki bebeyim gelir bu ay cunki cok kotuyum icim yaniyo bebeksiz sanki evim bombos

Canım öncelikle eğer doktorundan memnun değilsen ilk önce başka doktor bul... Arzum canım bennce bi şey yoktur benimde ilk denediğim ay 7 gün gecikti ve ben dedim ki kesin hamileyim gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım baktım hamile değilim 1 saat sonra hastalandım... biz aslında çok büyük bir strese sokuyoruz kendimizi ve bu bizim vücut dengemizi bozuyor bence bizim ilk yapmamız gereken sakin ve sabırlı olmayı başarmak yoksa çok yorarız vücudumuzu... psikoloji biliyorsunuz ki herşeyi etkiliyor biz mutlu olmalıyız ki bebeğimiz bize gelsin sakin ol tatlım dahada uzun sürerse gecikme doktora gidersin canım... lütfen üzme kendini...

kuzum benim lütfen böyle mutsuz olmayın napalım demek ki bizim bebeklerimiz için doğru zaman değil... ama yakın zamnda gelicek... bakın bu ay hepimiz çok çok umutlu olalım olumsuz düşünceleri kafamızdan atalım ve eşlerimizide üzmeyelim önemli olan mutluluğumuz değil mi bu şekilde kafamıza takıp üzülürsek evliliğimizide etkileriz... bebeklerimiz mutlu evlerimize gelsi kızlarrrrrrrrrr

gormedim canim kusura bakma :) benim esimde ameliyattan sonra pek duzelme olmadi acikcasi.en son martta gittiginde 32 milyon %14 ilerydi.zaten proxeed e o zaman basladi.keciboynuzu kurunede ondan 1 ay once baslamisti.carsamba gunu yapilan tahlilde sayi 7 milyon ileri hareket %44 olmus..yani ters olan biseyler var..dr ye sordum bu degerlerle normal yoldan olurmu diye olur tabi zaten 1 tanesi yetiyo dedi..ama bu zamana kadar asilama tup bebek deyip duruyodu..carsamba gunu esimin sonuclarini alip bende gittim muayeneye dr bise yok dedi pzt rahim filmi cekincem bide..temiz cikar insallah..yumurta takibi yapicak sanirim bu ay sifirdan yeni bir dr ile tedaviye basladik bakalim filmin sonucuna gore onumuzdeki ay asilama yapabiliriz dedi.bu arada bende okuyorum spermiyogram sonuclarini morfoloji falan yaziyo bazilarinda.bizim sonuc kagidinda sadece sayi ileri hareket yavas hareket yerinde hareketsiz gibi maddeler var.ayrintili kruger dedigin bas boyun anomalisi falan mi ? Esimin hic bakilmadi ona..
Amaaan ne zormus onceden tek bir iliskiyle hamile kalinir saniyodum.oysa biz 2 senedir ugrasiyoruz hala tutturamadik afedersin :) hayirlisi olsun hepimizin hakkinda..

Bu gun 35 gunum hayla adet olmadim.dun aksam saat 6 filan olardi tes.t yapdim cikmadi bu gun sabah kaldigimda bakinca silik cizgi vardi.cildiracam yaa ben.kizlar kan verdiyim laboratorda yalnislik ola bilermi acaba.peki testde neden cikiyor eyer yoksa.

canım ultrasonda baktırdın mı orda kesin ne olduğunu söyler doktor...

kizlar testim neqatif ama hala adet olmadim ne oldu acaba bana?

canım bu ay bu şekilde olan çokmuş benimde öyle oldu kanda çıkmadı doktor ultrasonda da baktı yok çok ümitlenmiştim hiç geçmezdi adetim ama psikolojik olabilir dedi doktor mevsim değişikliğinden de olabiliyor bende hala bekliyorum 9 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…