Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

temmuzda 2 sene olacak evleneli 1 yıl istemedik 1 yıla yakındırda uğraşıyoruz yok olmadı eşimde sperm hareketlerinde sorun var %22 hızlı hareket. varikosel varmış ameliyat olmadan olmıcak galiba şuan adetliyim bu ay okadar umutluydum resmen psikolojik olarak mide bulantıları baş dönmeleri yaşadım derken kırmızı kart yine umutlar bu ay için çöpe gitti.bir daha ki aya artık umutlar bekleyişler ne kadar zormuş beklemek umut etmek isteyen arkadaşların neler hissettiğini çok iyi biliyorum hepimiz aynı stresi yaşıyoruz.rabbim en kısa zamanda isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip eylesin aminnnnnnnnn.

Merhaba canim hosgeldin.bizimde temmuzda 2 senemiz dolacak ama biz 2 senedir istiyoruz.benim esimde gecen sene haziranda varikosel ameliyati oldu hareket ve sayi sorunu vardi.cok duzelme olmadi sonrasinda.ama 2 aydir proxeed diye bir ilac var onu kullaniyor ilk defa ileri hareket % 44 olmus.dun tahlil tahlil yaptirdi hatta.bende en son gecen sene gitmistim doktora bisey yok demisti.dun uzun zaman sonra tekrar gittim ama bu defa ankaraya gittim .doktorum bisey olmadigini soyledi ama pzt rahim filmi istedi cok korkuyorum..esimin sonuclarinada bakti cok dusuk degil dedi..uzunyazdim kusura bakma canim sorunlarimizi benzettim o yuzden bu kadar anlattim.bakalim film sonucuna gore asilama yapabiliriz dedi.bence esinle bir an once tedaviye baslayin canim.ben esim duzelsin diye bekledim 1 sene.keske beklemeseydim..

merhaba kızlar bende 2ci bebegi istiyorum 1tane 3bucuk yasında kızm var tabi kızım hemen olmadı kızımdan once 2aylık evliyken gebe kaldım bebegim 2ayı bitirmişti fakat kese gözukmedi surekli hastanelerdeydim ve sonunda gelişemedi bebek ve kurtaj oldum ondan sonra yine gebe kaldım oda dustu ve kızım 3cuydu allaha sukur rabbim onu bize bagısladı cok uykusuz geceler sitresli gunler gecirdim bebekken cok zor bir donemdi ama annelik baska bişey anlatılamaz şimdi 2ciyi istiyoruz doktora gittim hersey normal fakat 9aydr falan deniyoruz henuz bişiy yok gecen ay kaldm sandm 5gun geciktim ama gene yok allahım hepimize saglıklı bebekler nasip etsin cok uzun yazdm k bakmayın hoscakalın

Arkadaslarim eyer yarin test sonucum pozitif cikarsa bu benim ucun buyuk bir surpriz olacaq.cikmazsa eyer uzulmeyecem zaten bu ay esimle duzgun bir kez bele olsun korunmadan iliskiye girmemisik.olsa zevk suyundan subhelenirim.insallah Allahim nasib eder.

çok iyi yapmışsın yarın hemen kontrol edicem canım bizede yaz kesin... inşallah hamilesin...
Canim yarin doktora gedince akintinida soyle.akintin canim cok oluyormu.koku geliyomu eyer cok diyilse,koku gelmiyorsa bi sey olmaz takma kafana.cok olursa enfeksiyon ola bilir doktora gitmelisin.
yok canım koku yok ama sürekli ıslağım...ama tabi doktora bunuda sorucam...
çok sevindim canım inşallah yakın zamnda güzel haberin gelicek hadi hayırlı olsun...
aminn canım... hoşgeldin inşallah yakın zamnda alırsın güzel haberi...
hoşgeldin canım...allah tatlı bebeğini bağışlasın sana öncelikle... elbet olucak canım sabırlı olup umudumuzu kaybetmeden çalışmalara devam edicez... başarıcaz kızlar...

arzum tabiykide üzlmek yok... zaten Temmuzda fulll çalışmalar... hemde Ramaza ayında alla dualarımızı kabul edicek inşalla...Alla öncelikle hayırlı evlatlar versin hepimize...

coooooooooookk sabırsızlanıyoooooooruuumm

Bu gece hıc uyumadım ınanıyosunuzmu aksam saat 1 de yatdım, sabahda 4 de uyandım. Belım agrıyordu,bu gun kı gunun stresı hepısı uzerımde zaten. Bı de kızlar bunla 2 gecedı bacaqlarım uyusur bılmem anlata bıldımmı damarım dartıldı agrısına uyandım zaten. Hamıle arkadaslarımız sızde boyle sey oldumu hıc?

her seyde bı hayır var canım.

Tabiki canim herseyde var bi hayir.bizler sabirsizlaniyoruz ama Allah en dogru en hayirli zamanda verecektir zaten bizlerede..bu arada seninsonucun hala belli olmadi mi arzum ?

teşekkür ederim canım sağolasın.bu varikosel ameliyat olmadan ilaçlarla düzelmezmi ya eşim kararsız illa da ameliyat denirse olucak ama olursam ve sonuçları daha kötü olursa diye tereddüt ediyo bende düşünmüyo değilim çünkü kimi dr olun diyo kimisi hayır olmasın kafamız çok karışık.ilaç falan da vermediler ben keçi boynuzu kürü başladım 2 aydır içiyo pekmezini içiyo sigarayı bıraktı bakalım haftaya tekrar dr a gitcez test ister garanti, yaptıralım acaba yükselme oldu mu diye çok meraklanıyorum.bende muayene oldum çok şükür bende bir sorun çıkmadı inş eşiminde hallolur sizede acil şifalar diliyorum en kısa zamanda bebişlerimiz gelsin çok bekletmesinler bizi... :) bende uzun yazdım sende kusura bakma ama insan paylaşmak istiyor yapcak bişiy yok :)

Yok canim sorun degil paylasmak icin burdayiz zaten :) acikcasi benim esim tek doktora gitti ameliyat olmasanda olur ama olursan daha iyi olur dedi dr.esimde oldu.aslinda ilk 2012 subatta gitmisti o zaman ne hareket nede sayi sorunu yoktu.sonra ben mayista gittim esinde tahlil yaptirsin dedi dr.zaten o zaman dusuk cikti bikac daha yapildi dahada dustu.tabi o anki streste etkiliyo dahada dusuyo..ama erkegin tedavisi gercekten daha zor..bizler bi sekilde ustesinden geliyoruz ama erkek oyle degil yetersiz hissediyo..bende caktirmamaya calisiyorum.zor iste :) proxeed guzel bi ilac tavsiye ederim tabi esin dr ye sorsun bizede dr onerdi.bak esim 2 aydir iciyo hareket gorunur derecede artmis.ustelik normalde gunde 2 icin yaziyo kutusunda dr bir kere ic dedi ona ragmen artmis.keciboynuzu kurunude birakma ben 3 aydir yapiyorum 3 ay daha yapcam.ameliyat icin ben burdan ne desem bos canim cunku herkeste ayni etkiyi yapmiyor.kimi 3 ay sonra hamile kaliyor kimi 2 sene sonra..uzulme sakin biliyorum demesi kolay bende yasiyorum ayni seyleri ama zamani gelmediyse elimizden hicbise gelmiyo malesef..tedavi olup tevekkul edicez..gerisi O na kalmis..amelyat icinde esinle sen dr tavsiyesi uzerine karar verin bence..bak benim amcaminda 7 sene cocugu olmadi hep yengem gitti dr ye.en son amcam gitti varikosel cikti ameliyat oldu yengem 14 ay sonra hamile kaldi simdi 2 ogullari var ilkokula gidiyolar :) ustelik amcam gecenlerde bize tahlil sonucunu gosterdi saklamis :) canli sperm bulunamamistir yaziyodu..Allah istesin zamani gelsin yeterki..dilerim en yakin zamanda hepimiz sifa buluruz bebislerimize kavusuruz :)

doktorlar bize varikosel ameliyatsız düzelmez demişlerdi mecburen yaptırdık ameliyat bu ayın 30da 6 ay bitmiş olacak. 3. aydaki testte bi değişiklik gelişme yoktu canım.. bence vakit kaybetmeyin olun ameliyat. değerlerin iyileşme süresine tam olarak 1 yıl diyorlar zaten ancak...
çok şükür senin sorunun yokmuş o da çok büyük bir artı sizin için.

evet karabiber doğru yazmış,,
Karabiber ben sana birkaç sayfa önce bi msj yazmıştım canım yaaa görmedin sanırım.Ben de bizim durumları benzetmiştim birkaç soru sordum dur bulup alta tekrar yazayım

karabiber89 kullanıcısından alıntı
Merhaba kizlar.ben 24 yasindayim 23 aylik evliyim.biz evlendigimizden beri cocuk istiyoruz.gecen sene 12 haziranda esim tek tarafli varikosel ameliyati oldu ama ne yazikki cok duzelme olmadi esimin doktoru hep asilama dedi.esim 2 aydir proxeed kullaniyor 3 aydirda keciboynuzu kuru iciyor.carsamba gunu doktora gidecek bakalim faydasi oluyomu.bende 5 defa klomen kullandim ama esimde boyle bir durum olunca doktora gitmeyide biraktim once o duzelsin dedim.carsamba gunku sonuca gore artik bende gitcem.sabrim kalmadi benden sonra evlenenler 2.cocuklarina hamile..kusura bakmayin cok uzun oldu cok doluyum.Rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsin insallah.bu arada adetim gecen ay 5gun gecikti o yuzden bu ay nolur kestiremiyorum ama 18 haziran diye tahmin ediyorum.benide eklerseniz sevinirim.
Karabiber nasılsın canım , senin durumunda benimkiyle aşağı yukarı aynı sayılır. Benim eşim ocakta oldu varikosel ameliyat doktor düzelir mi düzelmez mi bilemedi , 3.ayda yapılan spermiyogramda pek bir ilerleme yoktu açıkçası. Şimdi sizin 1 yıl olmuş ne kadar daha bekleyecekmişsiniz,doktorunuzun yorumları nedir?.Senin bir problemin var mı tek sorun eşinde mi?(bende pco var.)Benim eşimde proxeed ve klomen kullanıyor.1.5 aydır da keçiboynuzu içiyor. Doktoru ayrıntılı spermiyogram ve kruger testi istedi. Benim doktorum aşılama yapalım dedi?
Çok soru oldu sanırım şimdiden teşekkürler cevapların için

cok sükür enfeksiyonum gecmiş hemen o fıtılden sonra ama doktor bi sorunun yok diyo ama zamanını bekliyo bizim veled cok nazlı coookk

Bende de bel karin agrim olur canim.birde canim cok sikilir aglamaq istiyirem.sende de oluyormu?adetinden kac gun kecdi

hadi bakalım inşallah güzel haber gelicek senden...

kızlar kan testi yaptırdım sonuç malesef negatif geçici bir gecikmedir dedi doktor alttan muayene etti temiz kist filan yok dedi çalışmaya devam 2 ay oldu korunmayalı çok yeni dedi doktor kısmet bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…