Tebrik ederim canım arkadaşım bende hamile olduğumu bugün öğrendim evde test yapmıştım ama yarın sabahta doktora gidicem kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı inş
inşallah canım Rabbim isteyen herkese versin
doktor çok garipti ya hayırlı haber mi veriyo kara haber mi veriyo anlamadım valla
haftaya tekrar gitcem inşallah değerim yükselir
biraz garibim şu anda kocamı bekliyorum
kızlar betahcg değerim 25.92 çıktı gebelik var ama daha çok yeni dedi
yani tabi doktorun bizim kadar mutlu olmaması da normal ama biraz daha güzel bi tepki bekliyodum galiba
3 hafta sonra gel dedi bende yuh falan oldum bakalım bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah dua edin benim ,için
kızlar betahcg değerim 25.92 çıktı gebelik var ama daha çok yeni dedi
yani tabi doktorun bizim kadar mutlu olmaması da normal ama biraz daha güzel bi tepki bekliyodum galiba
3 hafta sonra gel dedi bende yuh falan oldum bakalım bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah dua edin benim ,için
tatlım gecikmiş miydi adetin ben aslında tam adet günümde yaptım umişdşm de yoktu açıkçası tette çıkınca gidiyim dedim doktora ama bu doktorlar bi garip ya bi turlu kafama gore birini bulamadım
evet ilk aşılamamdı ve hiç umudum yoktu çünkü şansımıza eşimin spermi az çıktı 15.milyon yıkanınca 5 milyon kaldı..5 milyonun hepsini rahmime koydular hiççççç umudum yoktu...hastaneye 450 tl verdik 300 ilaçlar tuttu.birde thaliyayı bende severim dizilerini hep izlerdim.ama bu benim adımm
Prenses canim hamileymissin bugun gordum tebrik ederim bitanem Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsinkızlar betahcg değerim 25.92 çıktı gebelik var ama daha çok yeni dedi
canim senide tebruk ederim Allah tamamina erdirsin bizlerede nasib olsunMeraba arkadaşım ben aranıza yeni katıldım bence senin durumu yerleşme kanaması olabilir doktora git bence
incim canim tebrik ederim kalp atislarini duymussun bebeyinin tebrik edrim canimallahımmm sizlerden razıı oolsunn çok karışık bi duyguyduu offff ama şükürler olsun duydukkk kalp atışınııı benim hüzünümüü sevincimmii paylaştınızzz çok saolun kızlarr svd85 inşş canımm tek temennimizz buu ama gerçektenn 8.haftayaa kadarr diee okuyuncaa ooff içimee suu serpildii doktorr hepp umutlanmayınn dioo korkuyooruzz hayal kırıklığınaa uğramayalım die söylüyoo amaa bu kadardaa saydırılmazkiienigmaa saol canımm canımm aminn inşş rabbim hepinizinn gönlüne göre versinn allah razı olsunn
tatlım gecikmiş miydi adetin ben aslında tam adet günümde yaptım umişdşm de yoktu açıkçası tette çıkınca gidiyim dedim doktora ama bu doktorlar bi garip ya bi turlu kafama gore birini bulamadım
codulu canim senide tebrik ederim bebeyin seninleymis opuyorum bugun cok iyi haberlerle karsilastim Allaha sukur Rabbim bizleride sevindirsincanım benim oh bi kez daha aldık mutlu haberi... Ayyyhh içim bi fena olduDaha erken tabi.Benim kese cok zor gorundu mesela. oda vaginal ultrasonografiyle. sende benim gibi erken öğrendin dimi. bat daha gelmemişti dimi canım yaa.
canım benim oh bi kez daha aldık mutlu haberi... Ayyyhh içim bi fena olduDaha erken tabi.Benim kese cok zor gorundu mesela. oda vaginal ultrasonografiyle. sende benim gibi erken öğrendin dimi. bat daha gelmemişti dimi canım yaa.
Prenses canim hamileymissin bugun gordum tebrik ederim bitanem Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin
canim senide tebruk ederim Allah tamamina erdirsin bizlerede nasib olsun
evet adetim gecikti geçen ayın 25 haziranda adet olmuştum en son ve şuan hala hiç belirti yok kaç gündür bekliyorum gelir diye bide test yapayım dedim bu sabah bi baktım iki çizgi hemde çok belirgindi bakalım yarın sabah doktora gidicem kan testi için canım arkadaşım sabırlı ol doktorlarda hemen net bişey demiyorlar herşey daha yeni olduğu için
sen hiç kalbini bozma..kendini rahatlatmak için pazartesi bidaha git kan ver değerin yükseklince de bir güzel rahatla :) doktoru da değiş gitsin kendini rahat hissetmen ve seninle ilgilenmesi önemli sonuçta..sen şuan hala mutluluk şok heyecan inanamama gibi karışık duygular içindesin..bu daa çooook normal canım benim!!!
Meraba arkadaşım ben aranıza yeni katıldım bence senin durumu yerleşme kanaması olabilir doktora git bence
canım benim oh bi kez daha aldık mutlu haberi... Ayyyhh içim bi fena olduDaha erken tabi.Benim kese cok zor gorundu mesela. oda vaginal ultrasonografiyle. sende benim gibi erken öğrendin dimi. bat daha gelmemişti dimi canım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?