Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Tebrik ederim canım arkadaşım bende hamile olduğumu bugün öğrendim evde test yapmıştım ama yarın sabahta doktora gidicem kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı inş

tatlım gecikmiş miydi adetin ben aslında tam adet günümde yaptım umişdşm de yoktu açıkçası tette çıkınca gidiyim dedim doktora ama bu doktorlar bi garip ya bi turlu kafama gore birini bulamadım

sen hiç kalbini bozma..kendini rahatlatmak için pazartesi bidaha git kan ver değerin yükseklince de bir güzel rahatla :) doktoru da değiş gitsin kendini rahat hissetmen ve seninle ilgilenmesi önemli sonuçta..sen şuan hala mutluluk şok heyecan inanamama gibi karışık duygular içindesin..bu daa çooook normal canım benim!!!

Canım tebrikleeeerrrr...

Çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin bebişini ...

canım benim oh bi kez daha aldık mutlu haberi... Ayyyhh içim bi fena olduDaha erken tabi.Benim kese cok zor gorundu mesela. oda vaginal ultrasonografiyle. sende benim gibi erken öğrendin dimi. bat daha gelmemişti dimi canım yaa.

tatlım gecikmiş miydi adetin ben aslında tam adet günümde yaptım umişdşm de yoktu açıkçası tette çıkınca gidiyim dedim doktora ama bu doktorlar bi garip ya bi turlu kafama gore birini bulamadım

evet adetim gecikti geçen ayın 25 haziranda adet olmuştum en son ve şuan hala hiç belirti yok kaç gündür bekliyorum gelir diye bide test yapayım dedim bu sabah bi baktım iki çizgi hemde çok belirgindi bakalım yarın sabah doktora gidicem kan testi için canım arkadaşım sabırlı ol doktorlarda hemen net bişey demiyorlar herşey daha yeni olduğu için

:26::26::26:taliha ben onu thalia diye okuyorum ya oruç başıma vurmuş kusuruma bakma maşallah canım nazar değmesin inşallah sağlıkla devam eder ve bebişini alırsın kucağına.benim eşiminde 23 milyon sperm azlığı var ileri hızlı %22 varikoseli var 1 yıldır olmuyo aşıma düşünüyoruz bayramdan sonra şehir dışında olucak git gel zor oluyomu

Prenses canim hamileymissin bugun gordum tebrik ederim bitanem Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin
Meraba arkadaşım ben aranıza yeni katıldım bence senin durumu yerleşme kanaması olabilir doktora git bence
canim senide tebruk ederim Allah tamamina erdirsin bizlerede nasib olsun

incim canim tebrik ederim kalp atislarini duymussun bebeyinin tebrik edrim canim

canım benim oh bi kez daha aldık mutlu haberi... Ayyyhh içim bi fena olduDaha erken tabi.Benim kese cok zor gorundu mesela. oda vaginal ultrasonografiyle. sende benim gibi erken öğrendin dimi. bat daha gelmemişti dimi canım yaa.
codulu canim senide tebrik ederim bebeyin seninleymis opuyorum bugun cok iyi haberlerle karsilastim Allaha sukur Rabbim bizleride sevindirsin

Canım arkadaşım tebrik ederim bu arada vajinal ultrasonografi nasıl oluyor???

Çok saolun kızlarrr.. Canım nasıl olacak hani su çatıdan yada alttan ultrason denilen insanın unutmaya çalıştıgı gıcık cihaz

Prenses canim hamileymissin bugun gordum tebrik ederim bitanem Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin

canim senide tebruk ederim Allah tamamina erdirsin bizlerede nasib olsun

canım çok teşekkür ederim de doktor bi garipti birde değer biraz dusuk olduğu için çok umut vermek istemedi galiba bende sevinsem mi tam b,lemedim inşallah hayırlısıyla değerim yükselir ve bebişim beni,mle kalır inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım

benimde adete dair hiç bi belirtim yok normalde kahve akıntım olurdu akıntım sut beyazı kasıklarımda sancı olurduadet öncesi olması gereken bu sancılar bende yumurtlama döneminden sonra oldu bende erken mi adet olcam ne dedim ama demek hamileymişim
inşallah hayırlısıyla rabbim kucağıma almayı nasip etsin
bu benim en buyuk hayalim

aynen öyle tatlım ya inşallah yükselir degrimde dua edin benim için

benim batım bugundu de dayanamadım test yaptım çıkınca da doğru doktora senin ilk beta hcg değerin kaçtı;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…