hepinize dua ediyoruz insallah her sey gonlunuzce oluraynen öyle tatlım ya inşallah yükselir degrimde dua edin benim için
incim canim tebrik ederim kalp atislarini duymussun bebeyinin tebrik edrim canim
aynen öyle tatlım ya inşallah yükselir degrimde dua edin benim için
yeni hamiş haberleri gelmişşşş, princess tebrikler, Allah sağlıcakla önce kesesini görmeyi, kalp atışını duymayı ve sonrada kucağına almayı nasip etsin. Emel senide tebrik ederim. benİnci senin adına da çok sevindim.
yazacak çok fazla bi şeyim olmadığı için son zamanlarda genelde sadece sizlerden gelen güzel haberleri okuyorum, topikten çıkmış değilim. aramıza yeni katılanları da okurken tanımış kadar oldum. hoşgeldiniz, bayrağı bu aylık devrettik sizlere, iyi haberleriniz mutlu ediyo :)
kızlar betahcg değerim 25.92 çıktı gebelik var ama daha çok yeni dedi
yani tabi doktorun bizim kadar mutlu olmaması da normal ama biraz daha güzel bi tepki bekliyodum galiba
3 hafta sonra gel dedi bende yuh falan oldum bakalım bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah dua edin benim ,için
Allah isteyen herkeze nasip etsin inş umarım burada herkezin hamilelik haberlerini alırız inş
bugün 2.kontrolüğme gittim çatala yattım doktorum kese büyümüş çok ii tutunmuş ama içinde bebiş yok dedii inanki başımdan kaynar sular indii . .boş gebelik olabiliyoo dedi haftayaa geldiğinde aç karınla gel yine göremessek kürtaj yapcaz dedii sizle alaksıı yok kromozumu bozuk oluyo dedii zaten kendiliğinden düşer ama çok kanaman olur dedi ... benn zatenn bittim ordaa öyle başladı teselli vermeyee VEEEEEE BEBİŞŞİM BENN BURDAYIMMMMM DEDİİ VEEE KALP ATIŞLARINI DUYDUKK doktorr hop dedii kalp atışını yakaladık dedi süprizz yaprı dedii eşimle ikimizz bembeyaz oldukk bebeğimizinn kalp atışıın heycanını bile yaşayamadıkk ama şükürler olsunn ki duydukk ama kızlarr nasıl oluyoo kesedee göstermiyoo kendinii ama kalp astışını duyoruızzz allahım sabır güçç verr bebğimee can verrr rabbimm
aynen öyle tatlım ya inşallah yükselir degrimde dua edin benim için
benim batım bugundu de dayanamadım test yaptım çıkınca da doğru doktora senin ilk beta hcg değerin kaçtı;?
Okurken ilk basta cook korktummmama allahima sukurler olsunki ikinizde iyisiniz kucagina sldigin gunleride kutlayacagiz insallah buradan canim benim
Hislerime tercuman olmussun :) soylediklarine aynen katiliyorum
kızlar idrar testi yaptım pozitif çıktı :)
kızlar idrar testi yaptım pozitif çıktı :)
Günaydın kızlar,bugün de adetim devam ediyor karnım ağrıyor ve ağrı sağ ayağıma kadar vuruyor.11/12 Yıldır adet oluyorum ilk kez böyle dengesiz bir dönem geçiriyorum.
Gunaydin kizlar,yeni hamislarimizi,keseyi goren kalp atislarini duyan arkadalarimizi tebrik edirem.
Acele etme bence cnm erkenden yapıp olduğu halde çıkmaması çok kötü bir durum. Aklını bir şeylerele mesgul etmeye bak. İnşallah mutlu haberini alırız en yakın zamandaOfff gunler kecmiyoo 6 gun Kaldi.test yapaya korkuyorum
İnşallah cnm , gecikmeyi bekle öyle yap bence. inşallah güzel haberini alırızAyyy darisi basima insh. Hayirlisiysa tabii daha ilk denememiz ama cok heycanliyim farkli bi duygu bu beklemek cok heycanli ...behinds bat geldi bugun ama test yapmiyorum biraz daha beklicem pztsi Dogru dongles eger regl olmassam ..
Allahim tum isteyenlere versin..
mrb kızalar bu topikte yeniyim bugün adetim 9 gün geçti test yptım negatif aradan 3-4 saat geçti takrra baktım sanki çok silik bi çizgi vr 9 gün geçip çok silik olması sanırım çok zor bi ihtimal hamile olanlar hasta olmadan çizgiyi görüyo ya ne bileyim işte zaten yazdıklarımdan ne durumda olduğumu anlamışsınızdır karmakarışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?