Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

incim canim tebrik ederim kalp atislarini duymussun bebeyinin tebrik edrim canim

evet sercemimmm saol teyzesiii duydukk birazcıkk zor olduu amaa kendisii göremedik dahaa kalp atışınıı duyduk canımmm şükürler olsunn darısı başınaa innşşşş

aynen öyle tatlım ya inşallah yükselir degrimde dua edin benim için

inşş canımm inşşş rabbim.rABBİM meleğinii sana bağışlasınn

yeni hamiş haberleri gelmişşşş, princess tebrikler, Allah sağlıcakla önce kesesini görmeyi, kalp atışını duymayı ve sonrada kucağına almayı nasip etsin. Emel senide tebrik ederim. benİnci senin adına da çok sevindim.

yazacak çok fazla bi şeyim olmadığı için son zamanlarda genelde sadece sizlerden gelen güzel haberleri okuyorum, topikten çıkmış değilim. aramıza yeni katılanları da okurken tanımış kadar oldum. hoşgeldiniz, bayrağı bu aylık devrettik sizlere, iyi haberleriniz mutlu ediyo :)

Hislerime tercuman olmussun :) soylediklarine aynen katiliyorum

hayırlı olsun canım bebişin.....cok sevindim....

Okurken ilk basta cook korktummmama allahima sukurler olsunki ikinizde iyisinizkucagina sldigin gunleride kutlayacagiz insallah buradan canim benim

Bircok hamile haberi gelmis hepinizi tebrik ediyorumrabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah

aynen öyle tatlım ya inşallah yükselir degrimde dua edin benim için

canımm hayırlı olsun Rabbim kucagına da almayı nasip etsin cnm çok sevindim ya

Ben hala olamadım bu arada 10 gün oldu önümüzdeki ay için sabırsızlanıyorum ama niye böyle oldu anlamadım hayırlısı

benim batım bugundu de dayanamadım test yaptım çıkınca da doğru doktora senin ilk beta hcg değerin kaçtı;?

canım benim batıma daha 2 gün vardı test yaptırdıgımda. Sonuç bhcg 128 cıkmıstı. Seninki kaç peki? Doktorum guzel bi yere yerleşmiş. Hiçbi sıkıntı görülmüyo cok guzel dedi. Ama 2 hafta sonraki muayene cok daha onemli. biz daha kalp atısını duymadık. Hatta keseyi bile zor gorduk. Doktorum daha yeni döllnemiş demişti.

Okurken ilk basta cook korktummmama allahima sukurler olsunki ikinizde iyisinizkucagina sldigin gunleride kutlayacagiz insallah buradan canim benim

ammiinn canım benimm tek dileğimm buu zatenn allahımm meleğimii korusunnn inşş..sizleredee nasip etsinn inşallah

Hislerime tercuman olmussun :) soylediklarine aynen katiliyorum

saolunn canlarımm sizde güzel haberlerlee gelirsinizz inşş

kızlar idrar testi yaptım pozitif çıktı :)

hayırlısı olsun canımmm kan testi yaptırdın mıı gözünn aydınn

Günaydın kızlar,bugün de adetim devam ediyor karnım ağrıyor ve ağrı sağ ayağıma kadar vuruyor.11/12 Yıldır adet oluyorum ilk kez böyle dengesiz bir dönem geçiriyorum.

Ayyy darisi basima insh. Hayirlisiysa tabii daha ilk denememiz ama cok heycanliyim farkli bi duygu bu beklemek cok heycanli ...behinds bat geldi bugun ama test yapmiyorum biraz daha beklicem pztsi Dogru dongles eger regl olmassam ..

Allahim tum isteyenlere versin..

kızlar idrar testi yaptım pozitif çıktı :)

Hayırlı olsun cnm. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin

Günaydın kızlar,bugün de adetim devam ediyor karnım ağrıyor ve ağrı sağ ayağıma kadar vuruyor.11/12 Yıldır adet oluyorum ilk kez böyle dengesiz bir dönem geçiriyorum.

Bazen düzensizlikler oluyormus cnm ben de senin gii çok düzenliyken bu ay fena şaştım. geçiş dönemidir olurmuş senede bir bu tür değişimler.

Gunaydin kizlar,yeni hamislarimizi,keseyi goren kalp atislarini duyan arkadalarimizi tebrik edirem.

Aynen bütün hamişlerimize hayırlı olsun inşallah

Offf gunler kecmiyoo 6 gun Kaldi.test yapaya korkuyorum
Acele etme bence cnm erkenden yapıp olduğu halde çıkmaması çok kötü bir durum. Aklını bir şeylerele mesgul etmeye bak. İnşallah mutlu haberini alırız en yakın zamanda

İnşallah cnm , gecikmeyi bekle öyle yap bence. inşallah güzel haberini alırız

Kızlar giremiyorum ne zamandır. Benim batım 29 temmuz adet olacakmışım gibi belirtiler var ama dün ve bugün kahverengi leke olmuş. Ne yapsam ki test yapmayayım diyorum daha iki gün var bir yandan yapayım bitsin diyorum. 2 gün evvel doğru sonuç vermeyebilir diymi

mrb cvp yazcaktım unutmadım da test belki çift çizgiye dönüşür diye bekledim ama malesef olmadı bugün 11.gün hala adet olmadım ama çift çizgiyide görmedim

herkese gunaydin kizlar yeni hamisler var yine bugun tebrikler testinde pozitif gormus arkadas insallah kandada cikar pozitifin
kizlar neden artik liste yok? listeni neden yapmiyorsun arzumcum?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…