Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

benimki 25.92 biraz duşuk bir değer pazartesi tekrar gidicem gerçi doktora kalsa 3 hafta sonra gel dedi çok anlam veremedim açıkçası

[sıze=3]arzumm canıınmmmm üzülmee belki yerleşme kanamsıdırr test yaptın mıı belkii çıkar canımmm inşş iiye işarettir....

Kızlarrr nerdesinizz yahu
[/sıze]
:26::26:[sıze=3]
[/sıze]

slm kızlar benim de batıma 5 ya da 6 gün var ama sıfır belirti var :) sizlerle birlikte bu zamanları geçirmek istedim inş. güzel anlarımızı paylaşabiliriz

benimki 25.92 biraz duşuk bir değer pazartesi tekrar gidicem gerçi doktora kalsa 3 hafta sonra gel dedi çok anlam veremedim açıkçası

Canım 3 hafta demesi normal. Çünkü ozaman kese kalp atısı gorulur. Değerin düşük oldugu için artmasını beklemek için demiştir. Kendini yorma bosuna. Değerlerde kişiden kişiye göre değişirmiş canım ve asıl adetin 10. günü cok yukselirmiş. Normal yani dert etme sakın

Selam kizlar neler yapiyorsunuz gorusmeyeli:)) bu ay bat:22 agustos...kararliyim bu ay dusunmeyecegim hic.bu yuzden bu ay foruma da girmeyecegim.iyi yada kotu haberi ay sonunda veririm.Dualarim sizinle, insallah sizlerin de guzel haberlerinizi alirim ay sonunda. Bu ay dusunce yok, bebek var.Sloganim bu:)))

arzumum üzülmee önümüzde yepyeni bir ay varr senin için hayırlısıınıı diliyormmm ..
demekki senin bebişininde zamanıı varmıış:26:

temmuz bana uğurlu geldi mubarek günlerde ben de bebeğime hamişim rabbim izin verirseçok mutluyum

aynen canımm banadaa bu ramazann ayııı bebişimii getirdii vee temmz çok uğurlu ve süprizlii geldii
allahımm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn tek dileğimizz

Evet arkadaşlarımıza bu ramazan ayı hepimize bereketiyle geldi ve bizlerden hamiş haberleri gelmeye başladı Allah isteyen herkeze naspi etsin inş

aynen canımm banadaa bu ramazann ayııı bebişimii getirdii vee temmz çok uğurlu ve süprizlii geldii
allahımm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn tek dileğimizz

Günaydın sanada hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin seninle aynı haftalardayız ikimizde 5. haftadayız

Günaydın sanada hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin seninle aynı haftalardayız ikimizde 5. haftadayız

saol canım amin inşşş perşembe kontrolum varr... senin keseyle beraberr bebişii gördümüü doktorr kalp atışınıda ayrıca :26:

herkese hayırlı huzurlu mutlu günler arkadaşlar :) anlaşılan hepimiz yaklaşık 9 ay sonra arka arkaya doğuma gidicez Rabbim hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

herkese selam kizceler arzumcum canim uzulme kismet tabi uzulmemek elde diyil ama kismet bitanem
ne guzel bu sayfa hamile dolu
bende isterim birgun bana ugurlu gelen gunu yazmayi bakalim hangi gune nasib olacak
hamileleri tebrik ederim Allah sagsalim kucaginiza almayi nasib etsin dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…