canım benim batıma daha 2 gün vardı test yaptırdıgımda. Sonuç bhcg 128 cıkmıstı. Seninki kaç peki? Doktorum guzel bi yere yerleşmiş. Hiçbi sıkıntı görülmüyo cok guzel dedi. Ama 2 hafta sonraki muayene cok daha onemli. biz daha kalp atısını duymadık. Hatta keseyi bile zor gorduk. Doktorum daha yeni döllnemiş demişti.
arzum canim uzulme yerlesme kanamasi ola bilirKizlar bende az kan geldi.kan diyilde aslinda oluyo yaa uzantili bi sey onun gibi tam kirmizida diyildi adet olcam galiba cok uzgunum((14:
benimki 25.92 biraz duşuk bir değer pazartesi tekrar gidicem gerçi doktora kalsa 3 hafta sonra gel dedi çok anlam veremedim açıkçası
temmuz bana uğurlu geldi mubarek günlerde ben de bebeğime hamişim rabbim izin verirseçok mutluyum
temmuz bana uğurlu geldi mubarek günlerde ben de bebeğime hamişim rabbim izin verirseçok mutluyum
aynen canımm banadaa bu ramazann ayııı bebişimii getirdii vee temmz çok uğurlu ve süprizlii geldii
allahımm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn tek dileğimizz
Günaydın sanada hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin seninle aynı haftalardayız ikimizde 5. haftadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?