canım okurken korka korka okudum ama sonu gezül geldi şükür sağlıkla kucağına al inşallahbugün 2.kontrolüğme gittim çatala yattım doktorum kese büyümüş çok ii tutunmuş ama içinde bebiş yok dedii inanki başımdan kaynar sular indii . .boş gebelik olabiliyoo dedi haftayaa geldiğinde aç karınla gel yine göremessek kürtaj yapcaz dedii sizle alaksıı yok kromozumu bozuk oluyo dedii zaten kendiliğinden düşer ama çok kanaman olur dedi ... benn zatenn bittim ordaa öyle başladı teselli vermeyee VEEEEEE BEBİŞŞİM BENN BURDAYIMMMMM DEDİİ VEEE KALP ATIŞLARINI DUYDUKK doktorr hop dedii kalp atışını yakaladık dedi süprizz yaprı dedii eşimle ikimizz bembeyaz oldukk bebeğimizinn kalp atışıın heycanını bile yaşayamadıkk ama şükürler olsunn ki duydukk ama kızlarr nasıl oluyoo kesedee göstermiyoo kendinii ama kalp astışını duyoruızzz allahım sabır güçç verr bebğimee can verrr rabbimm
canım neden öyle oldu acaba bendede bu ay düzensilik olmuştu hiç gecikmeyen adetim gecikmiş bende psikolojik dedim ama sen bi doktora görün senin durum farklı inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar bu arada sabah kahve rengi akıntı gelmişti demiştim ya.Şimdide adet oldum 2 hafta ara ile hastalandım
Kızlar kalp atışlarını duyduk bebişimizinmuhteşem bi duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
canım başta hepsi umutlandırmak istemiyo değerin kat kat yükselir inşallahkızlar betahcg değerim 25.92 çıktı gebelik var ama daha çok yeni dedi
yani tabi doktorun bizim kadar mutlu olmaması da normal ama biraz daha güzel bi tepki bekliyodum galiba
3 hafta sonra gel dedi bende yuh falan oldum bakalım bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah dua edin benim ,için
Kizlar batlari yazalim hadiii:122::122::122:
saol canım amin inşşş perşembe kontrolum varr... senin keseyle beraberr bebişii gördümüü doktorr kalp atışınıda ayrıca :26:
canım neden öyle oldu acaba bendede bu ay düzensilik olmuştu hiç gecikmeyen adetim gecikmiş bende psikolojik dedim ama sen bi doktora görün senin durum farklı inşallah güzel haberlerle gelirsin
günaydın kızlar. Arzucum çok üzüldüm geçmiş olsun canım ama umutsuzluğa kapılma bak hepimizin hayali hep aynı. Kırmızıları gördüğümüzde üzülmemek elde değil ama sağlık olsun daha yaşımız genç elbet bizde bu güzel duyguları tadacağız.
Bu arada benim hastalığım 2 gün sürdü ama yoğun bi şekilde iki gün sürdü.14 gün ara ile hastalanıp böylede 2 günde bitmesi benide heycanlandırmadı değil dün temizliğimi yaptım sölemesi ayıp bi güzel pırıl pırıl oldum yarın doktora gidcem. Kan testi yaptırıp ultrasona gircem inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah isteyen herkese zamanı gelince verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?