Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

arzumcum üzülme tatlım, herşeyin zamanı vakti var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, hayırlı zamanlarda inşallah.

hem regl olsak da topikten kopamadık bak. bu zamana kadar. her gün girip ne olup bitiyo diye okuyorum sürekli. yeni hamiş haberleri duyunca mutlu olup, darısı başımıza inşalllah diyor beninci nin durumu gibi, kalp atışlarının duyuluşunu heyecanla okuyup şükürler olsun bişiii yokmuş diyoruz. boğazımızda düğümler oluştuğu da oluyo, kalp atışlarımızın hızlandığı da. bu topik süper bi topik oldu bence, sayende.... konu sahibisin sonuçta. bizleri burada birleştiren de sen oldun. ....

Rabbim tez zamanda kalbinden geçen duanı göbeğinle buluştursun inşallah

kizlar hamileyken gogus agrilari ne zaman bsliyor olusma ve tutunma surecinde bslarmi yoksa bu adet olmama az kaldi dmekmi ama adetime daha 10gun fln var anlayamadm ben

Arzum1989____________28 Agustos

Kizlar her kes kendi batini siralamayla eklesin rica ederim.ben bilgisayarla cok vakit giremiiyorum mob zor oluyo.bele olmasida iyi olur bence tez tez listemiz guncellenmis olur

Yeni hamilelerimizi tebrik ediyorummm... Arzumcum uzulme lutfen. Sen birAZ fazla takıyosun uzulme lutfen. Adetinin bittiği gun basladın strese kızzz. Bu ay oyle yapma canım oda engellermiş. Kafana takma ramazan getirmedi belki ama bayram getirir bebeğini sana. Öpüldünnüzzz kızçeler

ben de regl oldum ama zaten çok ümidim yoktu...benim artık ümitlerim başka baharlara kaldı...hamilelik beklentimden kimseye bahsetmediğim halde regl oldugumu söylediğimde eşim ve annem üzüldüler. bu daha büyük bi hayal kırıklığı oluyo hakkımızda hayırlısı...umarım buay tutturamayanların hepsi önümüzdeki aya hamiş kalırlar..buarada benim rgl düzenim 29-30 günde birken son bikaç aydır 32 güne çıktı bu neden oluyo acaba? düzenli hala ama 32 güne uzadı süreç.nisandan beri..bir de kızlar bu bal-çörekotu-tarçın hakknda ne düşünüyorsunuz? deneyen ya da başlamayı düşünen var mı?

günaydınnn kızlar bende de geldi kırmızılar 2 gün önce geldi bu ay normalde 33 gün de bir oluyordum hakkımızda hayırlısı olsun ümitsizlik yokk

canım okurken korka korka okudum ama sonu gezül geldi şükür sağlıkla kucağına al inşallah bizede dua et
Kızlar bu arada sabah kahve rengi akıntı gelmişti demiştim ya.Şimdide adet oldum 2 hafta ara ile hastalandım
canım neden öyle oldu acaba bendede bu ay düzensilik olmuştu hiç gecikmeyen adetim gecikmiş bende psikolojik dedim ama sen bi doktora görün senin durum farklı inşallah güzel haberlerle gelirsin
Kızlar kalp atışlarını duyduk bebişimizin muhteşem bi duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

çok güzel tatlım sağlıcakla kucağına al
canım başta hepsi umutlandırmak istemiyo değerin kat kat yükselir inşallah

saol canım amin inşşş perşembe kontrolum varr... senin keseyle beraberr bebişii gördümüü doktorr kalp atışınıda ayrıca :26:

Günaydın ben cumartesi doktora gittim ultrasyonla baktı keseyi oluşmuştu dedi 5 haftalık hamileymişim ama kalp atışlarını 8 hafta olunca duyabilirmişiz bayramdan sonra tekrar kontrolüm var

Günaydın herkeze bu topiği açandan Allah razı olsun yazanların bir çoğu hamiş haberleri geldi umarım isteyen herkeze nasip eder

günaydın kızlar. Arzucum çok üzüldüm geçmiş olsun canım ama umutsuzluğa kapılma bak hepimizin hayali hep aynı. Kırmızıları gördüğümüzde üzülmemek elde değil ama sağlık olsun daha yaşımız genç elbet bizde bu güzel duyguları tadacağız.

Bu arada benim hastalığım 2 gün sürdü ama yoğun bi şekilde iki gün sürdü.14 gün ara ile hastalanıp böylede 2 günde bitmesi benide heycanlandırmadı değil dün temizliğimi yaptım sölemesi ayıp bi güzel pırıl pırıl oldum yarın doktora gidcem. Kan testi yaptırıp ultrasona gircem inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah isteyen herkese zamanı gelince verir inşallah.

canım neden öyle oldu acaba bendede bu ay düzensilik olmuştu hiç gecikmeyen adetim gecikmiş bende psikolojik dedim ama sen bi doktora görün senin durum farklı inşallah güzel haberlerle gelirsin

İnşallah canım inşallah tahmin ettiğin gibidir.Çünkü adet gördüğüm ilk yıldan beri ilk kez ayda 2 kere hastalandım ve 2 gün sürdü benim hiç bi zaman gününü kaçırmazdı her 30 günde bi adet olurdum.Hiç şaşmayan saat bu ay şaştı.benide heycanlandırmadı değil yani:44::44::44:

Kızlar,

Yine kadınlar kulübünde yayınlanan bir yazı buldum. Bu yazıyı yazan arkadaş uygulamaları sonrasında hamiş kalmış.

"1-booooolll dua
2-adet başından itibaren 12. güne kadar bal çörek otu tarçın karışımından 1 kaşık
3-adet başından itibaren incir kürü (20 gün)
4-adet bitiminden sonra 1 hafta günlük pedinize adaçayı yağı damlatın
5-kocaya her gün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
6-ilişkiden 2 saat önce kocaya sert bir kahve (sperm hareketlerini arttırır)(siz içmeyin)
7-ovulasyon testi+ günaşırı ilişki:))
8-preseed gebe kalma jeli"

Slmmmmmm hatuncuklarrrrrrr ne bereketli topik burasi yeni yeni tase tase hamisle vaaa darisi basimaaa darisi basimaaa-basimizaaaa (adile nasit)

GÜNAYDIN KIZLARRR :)

ferdacım iyi haberlerini bekliyorum tatlım, dualarım seninle

canlar yeni haberler varmı arzu hasta olmuş,, hayırlısı .. bu aya inşallah.. hepimizin niyeti..
bu ayda bekliyoruz.. inşallah..
ferda canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…