Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

arzummm canım yeni listeye benide ekle .

beklenmeyen hatta gelmeyesice adet tarihi
22 ağustos..
umudum var hala

Kizlar batlari yazalim hadiii:122::122::122:
canım benim bu ay ilk defa şaştı aslında 19 ağustos ama ben garanti olsun diye 30 günlük döngüyü dikkate alacam ve 22 ağustos

hadi inşallah cnm güzel hayırlı haberle gel. bende bugün pırıl pırıl olacam malum çalışmalar başlayacak bizdede ama kocişe küstüm ben nasıl olacak bilmiyorum

bacılarım bitanelerim can yoldaşlarım çok mutluyum değerimiz 25,92 den 172,16 ya çıkmış ve İNŞALLAH haftaya da keseyi görcez
desteğiniz için çok teşekkür ederim
darısı isteyen herkesin başına inşallah lu mübarek günlerde butun dilekleriniz kabul olsun

bugun adetşm geceli 4 gun oldu ve degerşm cumadan bugüne 25,92 den 172,16 ya çıkmış doktor çok güzel dedi çok mutluyum çok

canım ya bi alemsin sende rol değiştir ozaman o kadın sen erkek ol.Alacağını al sonra dön kıçını uyu ihihihi. hadi gazan mübarek ola.

canım ya bi alemsin sende rol değiştir ozaman o kadın sen erkek ol.Alacağını al sonra dön kıçını uyu ihihihi. hadi gazan mübarek ola.
ay deli güldüm birden servistekiler bana bakıyo delirdiğimi düşünecekler ama haklısın seninle işim bitti çeki,lebilirsin diyeyim

Canım süpersin sen ya günden güne böyle güzel haberlerle gel inşallah. Nazar değmesin bebğimize

ay deli güldüm birden servistekiler bana bakıyo delirdiğimi düşünecekler ama haklısın seninle işim bitti çeki,lebilirsin diyeyim

ama öle değil mi bazen erkekler istediğini almak için kıçından ayrılmaz işleri bitince de dönerler kıçlarını çok gıcık bişi ama bu onların genetiğinde var malesef genetikle oynansada değişmeyen tek cins erkek cinsi olur. Sende bu işi tutturana kadar yada gönlünü alana kadar böyle yap. Hem kociş kendini kullanılmış hisseder. hahaha düşünsene iş bitincede bide keyif yaparmışsın

maşallah canım kesesini gör kalp atışını duy sağlıkla kucağına al inşallah

çok mantıklı bitanem sen doktora sabah mı gidecen bize hemen haber ver merak ederiz :18::18::18:

selam arkadaşlar 16 temmuzda adet oldum ovü testi yapıyorum dün gece çift çizgi koyuşattı sabah yaptım yine koyu ben şimdi bu gece çalışıcam cumarteside oldu.oruçlu olduğum için mecbur geceyi beklicem geç kalırmıyım sizce :18::18::18::18::18:

Günaydın ben cumartesi doktora gittim ultrasyonla baktı keseyi oluşmuştu dedi 5 haftalık hamileymişim ama kalp atışlarını 8 hafta olunca duyabilirmişiz bayramdan sonra tekrar kontrolüm var
evet canım 6 ile 8 hafta arasıı demiştii doktorum benim :26:

18 agustos benim
uyeliyime gecici baglamisdilar bende yeni uyelik acdim masom1 adli sonra bir baktim ki acmislar ben geldim acin yollari:92::92::92::121::121::122::122:

hoşgeldinn sercemimmm ya bende gördüm geçiici olarak pasiftir diee nie öle bişi oldukuu kii noldo acaba dedim bende:26:

ferdacımmmm güzell haberlerleeee gelirsiin inşallahhhh allahımmm sanadaa nasip etsinn...

yusraeren cimm çok saoll evett bizde başta kötü olduk amaa bebişimizzzz bizimlee anneyee çok ii tutunmuuşş doktorumuz öyle dediii..sonrada ben burdayımm dedii zatenn kendisini göremedik ama kalp atışınıı duydukk allahım szilerdeee nasip etsinn melekleriniziii dualarımızz sizinlee her zman hep dua ediyorum rabbim herkese tatırsın bu duyguuuyuu

Son düzenleme:
6-7 ağustosta da benim batım . ama aşırı göğüs sancıları çekiyorum hatta sancıdan çok taş taşır gibi acıyorlar neden bilmiyorum .s

Günaydın cuma günü ilişkide bulun birde pazar akşamı doktorlar bile gün aşırı ilişki öneriyorlar çalışmaya devam et durmak yok yola devam :=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…