- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
GÜNAYDIN KIZLARRR :)
ferdacım iyi haberlerini bekliyorum tatlım, dualarım seninle
canlar yeni haberler varmı arzu hasta olmuş,, hayırlısı .. bu aya inşallah.. hepimizin niyeti..
bu ayda bekliyoruz.. inşallah..
ferda canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım benim bu ay ilk defa şaştı aslında 19 ağustos ama ben garanti olsun diye 30 günlük döngüyü dikkate alacam ve 22 ağustosKizlar batlari yazalim hadiii:122::122::122:
günaydın kızlar. Arzucum çok üzüldüm geçmiş olsun canım ama umutsuzluğa kapılma bak hepimizin hayali hep aynı. Kırmızıları gördüğümüzde üzülmemek elde değil ama sağlık olsun daha yaşımız genç elbet bizde bu güzel duyguları tadacağız.
Bu arada benim hastalığım 2 gün sürdü ama yoğun bi şekilde iki gün sürdü.14 gün ara ile hastalanıp böylede 2 günde bitmesi benide heycanlandırmadı değil dün temizliğimi yaptım sölemesi ayıp bi güzel pırıl pırıl oldum yarın doktora gidcem. Kan testi yaptırıp ultrasona gircem inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah isteyen herkese zamanı gelince verir inşallah.
Canım 3 hafta demesi normal. Çünkü ozaman kese kalp atısı gorulur. Değerin düşük oldugu için artmasını beklemek için demiştir. Kendini yorma bosuna. Değerlerde kişiden kişiye göre değişirmiş canım ve asıl adetin 10. günü cok yukselirmiş. Normal yani dert etme sakın
canım benim bu ay ilk defa şaştı aslında 19 ağustos ama ben garanti olsun diye 30 günlük döngüyü dikkate alacam ve 22 ağustos
hadi inşallah cnm güzel hayırlı haberle gel. bende bugün pırıl pırıl olacam malum çalışmalar başlayacak bizdede ama kocişe küstüm ben nasıl olacak bilmiyorum
ay deli güldüm birden servistekiler bana bakıyo delirdiğimi düşünecekler ama haklısın seninle işim bitti çeki,lebilirsin diyeyimcanım ya bi alemsin sende rol değiştir ozaman o kadın sen erkek ol.Alacağını al sonra dön kıçını uyu ihihihi. hadi gazan mübarek ola.
bacılarım bitanelerim can yoldaşlarım çok mutluyum değerimiz 25,92 den 172,16 ya çıkmış ve İNŞALLAH haftaya da keseyi görcez
desteğiniz için çok teşekkür ederim
darısı isteyen herkesin başına inşallah lu mübarek günlerde butun dilekleriniz kabul olsun
Canım süpersin sen ya günden güne böyle güzel haberlerle gel inşallah. Nazar değmesin bebğimize
ay deli güldüm birden servistekiler bana bakıyo delirdiğimi düşünecekler ama haklısın seninle işim bitti çeki,lebilirsin diyeyim
maşallah canım kesesini gör kalp atışını duy sağlıkla kucağına al inşallahbacılarım bitanelerim can yoldaşlarım çok mutluyum değerimiz 25,92 den 172,16 ya çıkmış ve İNŞALLAH haftaya da keseyi görcez
desteğiniz için çok teşekkür ederim
darısı isteyen herkesin başına inşallah lu mübarek günlerde butun dilekleriniz kabul olsun
ama öle değil mi bazen erkekler istediğini almak için kıçından ayrılmaz işleri bitince de dönerler kıçlarını çok gıcık bişi ama bu onların genetiğinde var malesef genetikle oynansada değişmeyen tek cins erkek cinsi olur. Sende bu işi tutturana kadar yada gönlünü alana kadar böyle yap. Hem kociş kendini kullanılmış hisseder. hahahadüşünsene iş bitincede bide keyif yaparmışsın
maşallah canım kesesini gör kalp atışını duy sağlıkla kucağına al inşallah
çok mantıklı bitanemsen doktora sabah mı gidecen bize hemen haber ver merak ederiz :18::18::18:
18 agustos benimKizlar batlari yazalim hadiii:122::122::122:
evet canım 6 ile 8 hafta arasıı demiştii doktorum benim :26:Günaydın ben cumartesi doktora gittim ultrasyonla baktı keseyi oluşmuştu dedi 5 haftalık hamileymişim ama kalp atışlarını 8 hafta olunca duyabilirmişiz bayramdan sonra tekrar kontrolüm var
18 agustos benim
uyeliyime gecici baglamisdilarbende yeni uyelik acdim masom1 adli sonra bir baktim ki acmislar ben geldim acin yollari:92::92::92::121::121::122::122:
6-7 ağustosta da benim batım . ama aşırı göğüs sancıları çekiyorum hatta sancıdan çok taş taşır gibi acıyorlar neden bilmiyorum .s
selam arkadaşlar 16 temmuzda adet oldum ovü testi yapıyorum dün gece çift çizgi koyuşattı sabah yaptım yine koyu ben şimdi bu gece çalışıcam cumarteside oldu.oruçlu olduğum için mecbur geceyi beklicem geç kalırmıyım sizce:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?