Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

günaydın kızlarr güne depremle başladık iyi birgün geçirmek dileğiylee:83::83::83::83::83::83::83::83:

sagol bidenem ay evet birinin mesajina gulmusdum diye beni cezalandirmisdi mune 1 gunluk sukur acildi canim sen nasilsin bebeyin nasil annesi
tekrar tekrar hoşgeldin sercemmmmmmm. güzel bi gün geçiririz inşallahhhhh
insallah canim coooooooooooooooooooook sagolun bitanem hosbulduk Rabbim guldursun yuzumuzu
günaydın kızlarr güne depremle başladık iyi birgün geçirmek dileğiylee:83::83::83::83::83::83::83::83:
annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne depremi ne oldu neler oldu ya ben cok korkagimdir dunde rusya devletinde bir irtina vardi sorma korkdum 10 dakika surdu ama cok hizli ve urkuducu oldu hemen kocisin yanina sigindim korkudan kalkmadim yerimden:96: ben korkagim firtinalardan depremlerden yagmurlardan bile korkarim :83::83::83::83:
Allah korusun olmasin ya Rabbim herkes guzel salikli mutlu yasasin ben korkarim oyle seylerden:18::18::18:

izmirdemisin sende cnm depremi bende hissettim tek başımaydım nasıl korktum

geçmiş olsun kızlarrrr.
beninci nasılsınız bebiş nasıl ferda canım izin alabildin mi gidecen mi doktora?? bu arada ben dün dediklerini yapamadım çünkü konuşmadım hiç sonrada utanmadan gece mesaj yazmış niye konuşmuyon diye mesaja bak ya yan odadayım yanıma gelip konuşmuyo mesaj atıyo daha çok sinirlendim

Son düzenleme:

yok canım ya gidemedim malesef izin alamadım işlerin yoğunluğundan birde dedim ya ayaklarım nedense gitmiyor.Perşembe günü için saat 9:10 geçeye randevu aldım. Randevu alınca gitmek daha kolay mecburiyetten.çıkar çıkmaz bildircem sana. Sende eşine açık aççık hissettiklerini düşüncelerini davranışlarının sana nasıl yansıdığını kendini nasıl hissettiğini söyle ki belki birşeyleri anlar. Sen hislerinde kapalı olursan eşinde ne düşündüğünü bilemez. O tatlı canını da sıkma fazla. erkekler hep aynıdır bayanlar kadar duyarlı olamıyorlar.Bizlerde hassas olunca işte ortaya böyle problemler çıkıyor.Sevgiliyken ne hayaller kurduğumuz adam evlenince huy değiştiriyor. Elde etme duygusu sanırım aynı şeyleri bende yaşadım evliliğimin ilk 2 yılına kadar. bende kendi haline bırakınca onu öyle kabul edince birazda bazı şeyleri umursamayıp kendime bakınca insan dahada rahat oluyor.Ama ilk önce konuşmayı dene konuştuktan sonrada aynı oluyorsa bırak sende kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa. Arkadaşlarınla gez dolaş vs. Öff çok şey yazdım demi yaa başını şişircem şimdi sende okumayı bitirince bi huhh dersin artık

Son düzenleme:
sağol bitanem çok güzel yazmışsın tyam dediklerin gibi eksiği yok yani romantik adam gidiyo bazen ormantik adam geliyo . siz ne kadarlık evlisiniz? iyi haberlerini bekliyoruz

ben de bu ay hamile olmak istiyorum inş! adetimin gecikmesini bekliyorum... inş hayırlısı! Allah herkesin gönlüne göre verir inş!

selam kızlar dün adet olmam lazımdı ama hala birşey yok ancak dün test yaptım negatif çıktı. Hala çok gerginim. Birde hasta olacağımı hissedince işe başladım sözleşme imzaladım. İnşallah bir aksilik yoktur.

ben de bu ay hamile olmak istiyorum inş! adetimin gecikmesini bekliyorum... inş hayırlısı! Allah herkesin gönlüne göre verir inş!
hosgeldin canim insallah hamilesindir
ikinizinde iyi ve guzel haberlerinizi bekliyoruz hadi bakalim gelsin hamileler yine

Canım inşallah sende hayaline kavuşursun.

bekleseydin canım ya niye bukadar acele ettin bi 1 hafta daha dayansaydın hem hemen belli olacak diye birşey yok ki. Neyse hakkında hayırlısı olsun artık ne diyelim ki

VALLA GEÇTİ ALLAHTANN YUSAERNCİMM SAOLASINN ...BEN 3 GÜNDÜRR İSTİFRA EDİYORUMM MİDEM ÇOK KÖTÜÜ DÜN İYİYDİM BUGÜN YİNEE MİDEM BERBAT ÇOK ÇIKARIYIRUMM VEE MİDEM ÇOK YANIYOO DOKTOR RENİE ŞURUPUNU DEDİİ HALA ALAMADIK GAVİSKON VAR DİE BEBİŞ DE İİDİR İNŞŞ PERŞMBE DOKTORUMUZ VARR MERAKLA BEKLİYORUZZ ÇOK KORKUYORUM ARTIK DOKTORA GİTMEYEE BEBĞİME BİŞİ OLCAK DİE ÇOK KORKUYORUMM AKLIM ÇIKIYOO HER GİTTİĞİMİZDEE YÜREĞİMİZ AĞZIMIZA GELDİİ GEÇENDEE KALP ATIŞINII DUYMUŞTK AMA SEVİNCİNİ YAŞAYAMAIŞTIKK ŞİMDİDEE BİŞİ OLCAK DİEE ÇOK KORKLUYORUMM RABBİM YARDIMCIM OLSUNN BİŞİLER ARTIK TERS GİTMESİNN

Son düzenleme:

sagol canim aaaaaaa incim korkma ama artik bak hersey guzel olucak goruceksin olmali ya hamilelikde deyisiklikler oluyo mide filan bulanir derler bebeyin iyi olsun yeter canim atlatirsin bu gunleride insallah Rabbiminde izniyle korkma bidenem

canım dayanıyorum mideeye napçann yatıyoz kalkıyozzz idare ediyozdaa inşş perşmbe günüü ii olurr inşş dedğin gibii herşeyy güzel olurr çok korkuyorumm

insallah canim persenbe hersey guzel olucak bak gorursun gelib bura yazicaksin mutlu mesut hersey cok iyi dedi doktorumuz diye :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…