günaydın kızlarr güne depremle başladık iyi birgün geçirmek dileğiylee:83::83::83::83::83::83::83::83:
Günaydın arkadaşım en son ne zaman adet oldun kaç gün geçti aradan???
sagol bidenem ay evet birinin mesajina gulmusdum diye beni cezalandirmisdi mune 1 gunluk sukur acildi canim sen nasilsin bebeyin nasil annesievet canım 6 ile 8 hafta arasıı demiştii doktorum benim :26:
hoşgeldinn sercemimmm ya bende gördüm geçiici olarak pasiftir diee nie öle bişi oldukuu kii noldo acaba dedim bende:26:
ferdacımmmm güzell haberlerleeee gelirsiin inşallahhhh allahımmm sanadaa nasip etsinn...
yusraeren cimm çok saoll evett bizde başta kötü olduk amaa bebişimizzzz bizimlee anneyee çok ii tutunmuuşş doktorumuz öyle dediii..sonrada ben burdayımm dedii zatenn kendisini göremedik ama kalp atışınıı duydukkallahım szilerdeee nasip etsinn melekleriniziii dualarımızz sizinlee her zman hep dua ediyorum rabbim herkese tatırsın bu duyguuuyuu
insallah canim coooooooooooooooooooook sagolun bitanem hosbulduk Rabbim guldursun yuzumuzutekrar tekrar hoşgeldin sercemmmmmmm. güzel bi gün geçiririz inşallahhhhh
annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne depremi ne oldu neler oldu ya ben cok korkagimdir dunde rusya devletinde bir irtina vardi sorma korkdum 10 dakika surdu ama cok hizli ve urkuducu oldu hemen kocisin yanina sigindim korkudan kalkmadim yerimden:96: ben korkagim firtinalardan depremlerden yagmurlardan bile korkarim :83::83::83::83:günaydın kızlarr güne depremle başladık iyi birgün geçirmek dileğiylee:83::83::83::83::83::83::83::83:
günaydın kızlarr güne depremle başladık iyi birgün geçirmek dileğiylee:83::83::83::83::83::83::83::83:
izmirdemisin sende cnm depremi bende hissettim tek başımaydım nasıl korktum
geçmiş olsun kızlarrrr.
beninci nasılsınız bebiş nasıl ferda canım izin alabildin mi gidecen mi doktora?? bu arada ben dün dediklerini yapamadım çünkü konuşmadım hiç sonrada utanmadan gece mesaj yazmış niye konuşmuyon diye mesaja bak ya yan odadayım yanıma gelip konuşmuyo mesaj atıyo daha çok sinirlendim
sağol bitanem çok güzel yazmışsın tyam dediklerin gibi eksiği yok yani romantik adam gidiyo bazen ormantik adam geliyoyok canım ya gidemedim malesef izin alamadım işlerin yoğunluğundan birde dedim ya ayaklarım nedense gitmiyor.Perşembe günü için saat 9:10 geçeye randevu aldım. Randevu alınca gitmek daha kolay mecburiyetten.çıkar çıkmaz bildircem sana. Sende eşine açık aççık hissettiklerini düşüncelerini davranışlarının sana nasıl yansıdığını kendini nasıl hissettiğini söyle ki belki birşeyleri anlar. Sen hislerinde kapalı olursan eşinde ne düşündüğünü bilemez. O tatlı canını da sıkma fazla. erkekler hep aynıdır bayanlar kadar duyarlı olamıyorlar.Bizlerde hassas olunca işte ortaya böyle problemler çıkıyor.Sevgiliyken ne hayaller kurduğumuz adam evlenince huy değiştiriyor. Elde etme duygusu sanırım aynı şeyleri bende yaşadım evliliğimin ilk 2 yılına kadar. bende kendi haline bırakınca onu öyle kabul edince birazda bazı şeyleri umursamayıp kendime bakınca insan dahada rahat oluyor.Ama ilk önce konuşmayı dene konuştuktan sonrada aynı oluyorsa bırak sende kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa. Arkadaşlarınla gez dolaş vs. Öff çok şey yazdım demi yaa başını şişircem şimdi sende okumayı bitirince bi huhh dersin artık
maşallah canım kesesini gör kalp atışını duy sağlıkla kucağına al inşallah
çok mantıklı bitanemsen doktora sabah mı gidecen bize hemen haber ver merak ederiz :18::18::18:
sağol bitanem çok güzel yazmışsın tyam dediklerin gibi eksiği yok yani romantik adam gidiyo bazen ormantik adam geliyo. siz ne kadarlık evlisiniz? iyi haberlerini bekliyoruz
hosgeldin canim insallah hamilesindirben de bu ay hamile olmak istiyorum inş! adetimin gecikmesini bekliyorum... inş hayırlısı! Allah herkesin gönlüne göre verir inş!
ikinizinde iyi ve guzel haberlerinizi bekliyoruz hadi bakalim gelsin hamileler yineselam kızlar dün adet olmam lazımdı ama hala birşey yok ancak dün test yaptım negatif çıktı. Hala çok gerginim. Birde hasta olacağımı hissedince işe başladım sözleşme imzaladım. İnşallah bir aksilik yoktur.
ben de bu ay hamile olmak istiyorum inş! adetimin gecikmesini bekliyorum... inş hayırlısı! Allah herkesin gönlüne göre verir inş!
selam kızlar dün adet olmam lazımdı ama hala birşey yok ancak dün test yaptım negatif çıktı. Hala çok gerginim. Birde hasta olacağımı hissedince işe başladım sözleşme imzaladım. İnşallah bir aksilik yoktur.
geçmiş olsun kızlarrrr.
beninci nasılsınız bebiş nasıl ferda canım izin alabildin mi gidecen mi doktora?? bu arada ben dün dediklerini yapamadım çünkü konuşmadım hiç sonrada utanmadan gece mesaj yazmış niye konuşmuyon diye mesaja bak ya yan odadayım yanıma gelip konuşmuyo mesaj atıyo daha çok sinirlendim
sagol bidenem ay evet birinin mesajina gulmusdum diye beni cezalandirmisdi mune 1 gunluk sukur acildi canim sen nasilsin bebeyin nasil annesi
HIMMMM .... ONDAN DEMEKKİİ SERCEMİMM YENDEN ARAMIZA OŞŞ GELDİNN DİELİM BARİM ..İİYİZ GALİBAA İŞTEE İDARE EDER İŞTEE ...SEN Nasılsın canım
insallah canim coooooooooooooooooooook sagolun bitanem hosbulduk Rabbim guldursun yuzumuzu
annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne depremi ne oldu neler oldu ya ben cok korkagimdir dunde rusya devletinde bir irtina vardi sorma korkdum 10 dakika surdu ama cok hizli ve urkuducu oldu hemen kocisin yanina sigindim korkudan kalkmadim yerimden:96: ben korkagim firtinalardan depremlerden yagmurlardan bile korkarim :83::83::83::83:
Allah korusun olmasinya Rabbim herkes guzel salikli mutlu yasasin ben korkarim oyle seylerden:18::18::18:[/QUOTE
ayyyy bende çok korkarımm bi şimşekk çakmasından bide depremm atlattık neysekii
izmirdemisin sende cnm depremi bende hissettim tek başımaydım nasıl korktum[/QUOT
yok canım ben istanbul valla bende tek başımaydımm eşim gideli yarım saat olmuştuu yeni dalmışım uykuyaa bi fırladımm ayy çok korkunçtuu allahtan farkettiğimde yenii bitmiştii depremm yoksaa kafayı yerdimm valla:83::83:
VALLA GEÇTİ ALLAHTANN YUSAERNCİMM SAOLASINN ...BEN 3 GÜNDÜRR İSTİFRA EDİYORUMM MİDEM ÇOK KÖTÜÜ DÜN İYİYDİM BUGÜN YİNEE MİDEM BERBAT ÇOK ÇIKARIYIRUMM VEE MİDEM ÇOK YANIYOO DOKTOR RENİE ŞURUPUNU DEDİİ HALA ALAMADIK GAVİSKON VAR DİE BEBİŞ DE İİDİR İNŞŞ PERŞMBE DOKTORUMUZ VARR MERAKLA BEKLİYORUZZ ÇOK KORKUYORUM ARTIK DOKTORA GİTMEYEE BEBĞİME BİŞİ OLCAK DİE ÇOK KORKUYORUMM AKLIM ÇIKIYOO HER GİTTİĞİMİZDEE YÜREĞİMİZ AĞZIMIZA GELDİİ GEÇENDEE KALP ATIŞINII DUYMUŞTK AMA SEVİNCİNİ YAŞAYAMAIŞTIKK ŞİMDİDEE BİŞİ OLCAK DİEE ÇOK KORKLUYORUMM RABBİM YARDIMCIM OLSUNN BİŞİLER ARTIK TERS GİTMESİNN
sagol bidenem ay evet birinin mesajina gulmusdum diye beni cezalandirmisdi mune 1 gunluk sukur acildi canim sen nasilsin bebeyin nasil annesi
HIMMMM .... ONDAN DEMEKKİİ SERCEMİMM YENDEN ARAMIZA OŞŞ GELDİNN DİELİM BARİM ..İİYİZ GALİBAA İŞTEE İDARE EDER İŞTEE ...SEN Nasılsın canım
insallah canim coooooooooooooooooooook sagolun bitanem hosbulduk Rabbim guldursun yuzumuzu
annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne depremi ne oldu neler oldu ya ben cok korkagimdir dunde rusya devletinde bir irtina vardi sorma korkdum 10 dakika surdu ama cok hizli ve urkuducu oldu hemen kocisin yanina sigindim korkudan kalkmadim yerimden:96: ben korkagim firtinalardan depremlerden yagmurlardan bile korkarim :83::83::83::83:
Allah korusun olmasinya Rabbim herkes guzel salikli mutlu yasasin ben korkarim oyle seylerden:18::18::18:[/QUOTE
ayyyy bende çok korkarımm bi şimşekk çakmasından bide depremm atlattık neysekii
sagol canimizmirdemisin sende cnm depremi bende hissettim tek başımaydım nasıl korktum[/QUOT
yok canım ben istanbul valla bende tek başımaydımm eşim gideli yarım saat olmuştuu yeni dalmışım uykuyaa bi fırladımm ayy çok korkunçtuu allahtan farkettiğimde yenii bitmiştii depremm yoksaa kafayı yerdimm valla:83::83: aaaaaaa incim korkma ama artik bak hersey guzel olucak goruceksin olmali ya hamilelikde deyisiklikler oluyo mide filan bulanir derler bebeyin iyi olsun yeter canim atlatirsin bu gunleride insallah Rabbiminde izniyle korkma bidenem
insallah canim persenbe hersey guzel olucak bak gorursun gelib bura yazicaksin mutlu mesut hersey cok iyi dedi doktorumuz diye :79:sagol canimaaaaaaa incim korkma ama artik bak hersey guzel olucak goruceksin olmali ya hamilelikde deyisiklikler oluyo mide filan bulanir derler bebeyin iyi olsun yeter canim atlatirsin bu gunleride insallah Rabbiminde izniyle korkma bidenem
canım dayanıyorum mideeye napçann yatıyoz kalkıyozzz idare ediyozdaa inşş perşmbe günüü ii olurr inşş dedğin gibii herşeyy güzel olurr çok korkuyorumm
insallah canim persenbe hersey guzel olucak bak gorursun gelib bura yazicaksin mutlu mesut hersey cok iyi dedi doktorumuz diye :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?