Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

kızlar bi cevap verseniz bu göğüslerimdeki acılar neden olabilir adetime 6 gün var ama ben bunu 10 gündür çekiyorum taş varmış gibi içlerinde yürürken bile ağrıyor dün de göğüslerimin uçlarından su gibi sıvı bir şeyler aktı korkmadım değil ama böyle bi durum yaşayan var mı aranızda ya da bilgisi olan ? :s

Canım bende yumurtlama döneminde bide adetken olurdu bu şikayetler aMA bu ay yumurtlama döneminde oldu bitti 2 gün sonra basladı hala devam ediyo. Hiç bitmiyo ve ben yumurtladıkdan iki gün sonra adet olacakmısım gibi hissetmeye baslamıştım.

ama benim yumurtlama dönemim çoktan geçti adet ağrısını biliyorum bu kdr olmuyordu şimdi dokunamıyorum bile ilk kez başıma geldi endişelendim bende 6 ağustos adet günüm tahminen bu kdr çabuk olması tuhaf geldi

Kuzum sende benim gibi hamilesindir belki İyişallah hadi bakalım

:1 bu kdr çabuk belli olur mu belirtiler falan aminn amin inşallah ama nedense ben yine hasta olcam diye bekliyorum

Canım benim olmuştu. Ama olmaması lazımmış. Bİlmiyorum yani ama benim yumrtlamam perşembeydi sanırım, Pazartesi başlamıştı. Belkide psikolojiktir. bilmiyorumki. Ona bakarsan bende de hala pek bi belirti yok. Göğüslerim hasssas şis, adet olacak gibi sancım var. Bulantım falan yok. Adet olmadan öncede boyle olurum zaten. Pek bi fark yok yani

ben,m çok kasık ağrım oldu adetime 10 gun vardı kasıklarım agrıyodu bende kesin erken adet olcam diye bekliyodum hatta burda bile yazmıştım ama bebeiş belirtisiymiş demekki :)
adet için olan belirtilerdense karın şişliği ve sivilceler oldu bende ama adet gelmedi bebiş geldi :)

Merhaba kizlar.nasilsiniz?canlar bende kist varmiscok uzgunum.o yuzden hamile kala bilmiyormusum.tedavi olunucam.6mm den biraz buyuk bi bilgisi olan varmi tedaviyle gidermi? Cok korkuyorum

canım uyuşma varmıydı sende benim sol elimin yüzükparmağiyla çıt parmak uçlarında ( küçük parmak) da 3/4 gündür hiç bitmeyen bi karıncalanma var

Merhaba kizlar.nasilsiniz?canlar bende kist varmiscok uzgunum.o yuzden hamile kala bilmiyormusum.tedavi olunucam.6mm den biraz buyuk bi bilgisi olan varmi tedaviyle gidermi? Cok korkuyorum

Arzucum çok geçmiş olsun canım tedaviyle gidebilecek bir durum bu doktorunu iyi seç.herşeyde bi hayır vardır.Önce senin sağlığın önemli ki bebeğin olduğunda ona iyi bakabilesin demi ama. Üzülme sakın.

valla benim hiç bir sağlık sorunum çıkmadı hatta eşimin sperm sayılarını bile ölçtürdük 32 milyon çıktı anlamadım gitti neden hala bebiş gelmiyor

canım üzülme başka bi doktorada görün bazen adetle birlikte vucut atıyo kisti korma

arzum canim uzulme sogan kuru yap hemen gecer peki doktor ilac filan yazmadimi? cok gecmis olsun canim tez zamanda kecib gidecek uzulme sakin

tatlım sen ailenen söyledin mi hamileliğini

Söyledm canım. Daha doğrusu eşim soyledi Herkes cok sevindi. eşimin tarafından ama annemler pek sevinmedi. Hatta annemlerle 3 gundur konusmuyruz arayıncada soguk. Ama bugun iyi konustuk. Bana tavsiyelerde bulundu falan. İlk soku atlattılar heralde Ama suanda kimseyi takmıyorum. O benim ve benim özleim. Kşimseye gitmekde istemiyorum. Kocamla evde yalnız kalınca daha cok huzurluyum. Nedense dısardaki hayat beni korkutuyo bu aralar. Basım donuyo hemen. İş yerimde ve evimde rahatım sadece

benimde daha annem bilmiyor ablam 2 kuzenin kayınvalidemler biliyo anneme telf da söylemek istemedim inşallah bayramda gidince söylicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…