Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

günaydın güzel anne adayı

ovulasyon testleri eczanede de var amam çok pahalıya geliyor...5 li paket 30 tl falanmış,ben ordan almadım ama alan arkadaşlar söyledi...ben netten sipariş verdim 50 li kutu 37 tl...tek ilişki deniyorum ya ancak yeter bana

bat gelmeden test yapan kızlar hu huuuuu

gününüz geçmeden test yapmayın,ben ettim siz etmeyin...inanın binlerce forum sayfası okudum...hani belirti belirti diyoruz ya bi ümit,işte o belirtiler bat gelmeden ortaya çıkmıyor,erken belirtisi olupta erken öğrenenler bi elin parmaklarını geçmez...

okuduğum kadarıyla erken testle öğrenenler de çok çok az...erken yapıp negatif görüp sonra pozitife dönenler var ama bunlarda çok az...batı bekleyelim testteki 2.kırmızı taaaaaaaa 1 metreden gözüksün inşallahhhh :119:

:2: :13: :18: :26: :44:

Bunalrı nereye ve nasıl ekliyosun canım bana da göstersene

bunlar aslında *konuya cevab ver * başlığına girince var diger arkadaşlarımızda da var ama bende yok hemın tatlıların uzerıne yakınlaş numaralar var onları öyle yaz görünecek bilmem anlarta bildimmi

Bugün henüz gelen giden yok, yarın hatta 9 ay hiç gelmesin kırmızılar...

KIZLAR EĞER ADETİNİZ GEÇTİ VE İDRAR TESTİNİZ HATTA KAN TESTİNİZ NEGATİF ÇIKTI HEMEN UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN ADET OLANA KADAR HEP BİR UMUT VARDIR ALLAH TAN UMUT KESİLMEZ BEN SİZE KENDİMDEN ÖRNEK VERİM...

Benim en son adet olduğum tarih 13 mayıstı ve her ay kesintisiz 30 günde bir adet oluyordum buna göre 13 haziranda olmam gerekiyordu olmadım hergün evde idrar testi yaptım ama hep negatif kan için bir hafta geçsin diye bekliyordum 8 gün geçince 21 haziranda hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg 2 çıktı doktora gösterdim hamile değilsin gel bide alttan muayene edim dedi etti gebelik yok dedi istersen ilaç verim adet ol dedi bende hayır ben beklemek istiyorum dedim sonra nerdeyse bir sonraki adet zamanım gelecek hala adet olmuyorum 21 gün geçmişti forumda bir başlık gördüm !!!Adetiniz geçti ve negatif çıktıysa hemen adet söktürücü kullanmayın!!! yazıyordu ve bir arkadaş kendi hikayesini anlatıyordu ve herşey benimkiyle aynı bende neden olmasın dedim ve hemen eczaneden test aldım yaptım ve sonuç pozitif sonra kan testi de pozitif çıktı belirtiler psikolojikte olabilir tabi ama adet olana kadar lütfen bekleyin derim beklemek çok zor ama eğer meleğiniz sizinleyse herşeye değer...

Arzucum bunları şöyle yapıyorsun kullanıcı kontrol paneline gir ayarlar var seçenekleri düzenleye gir orda gelişmiş düzenleyici diyo onu işaretle değişiklikleri kaydet de canım

Son düzenleme:
1) yxliz...................6-7 temmuz
2) bayaneda*………..7-8 temmuz
3) shed*................7-8 temmuz
4) mystery90*..........8 temmuz
5) ferdakazak*..........7-8 temmuz
6) humasah...............7 temmuz
7) BenInci*..............12 temmuz
8) tosbaaaaa87*......12 temmuz
9) karaincim*........ 13 temmuz
10) busemk*............14 temmuz
11) ing_ing*.............14 temmuz
12) karabiber*.........16-17 temmuz
13) codulu...............19 temmuz
14) sercem.*............20 temmuz
15) yusraeren*..........20 temmuz
16) amayaa*...........20 temmuz
17) buket_asude*......24 temmuz
18) arzum1989*.......25 temmuz
19) apranxx*.............27 temmuz
20) nuclear*..............29 temmuz

21) esra_3453*.........30 temmuz
22) aysenur*..............
23) meltemba*...........

ayrıca adn sevdaise adaşız
evet canım adım sevda çok sevindim
oooo maaşallah nasıl dayandın 22 gün iyi kendimi sıkmayım daha varmış
önce ümidini kesmiştim ama baktım hala adet olmuyorum tekrar ümitlendim ve test yaptım düşünme hiç günleri unut öyle daha kolay oluyormuş ama insan dayanamıyor tabi inşallah meleğin seninledir bu arada çalışmaları da aksatmayın hiç belli olmaz birgün kala bile tutabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…