Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

CANIM YAA insanın aynı duyguları yaşayan insanlarla paylaşımı ne güzelmiş,inanın rahatlıyorum teşekkür ederim sizi tanıdığım için mutluyum

CANIM YAA insanın aynı duyguları yaşayan insanlarla paylaşımı ne güzelmiş,inanın rahatlıyorum teşekkür ederim sizi tanıdığım için mutluyum
kesinlikle çoooooooooook güzel bir duygu bende bu forumda olduğum ve sizlerle tanıştığım için çoooook mutluyum ben ilk foruma üye olduğumda vajinusmus illeti ile uğraşıyordum evliliğimin ilk ayları kabus gibiydi sürekli ağlıyordum önce Allah sonra burdaki arkadaşlar sayesinde yendim çok şükür şimdi de rabbim bu mutluluğu tattırdı seni tanımayan ama senin için dua eden insanlar var bu çooook güzel bir duygu Rabbim herkesin gönlüne göre versin

amiiiiin aynı dua ve güzel temennilerinizi bekliyoruz inşallah svd85 takvimini yapsana görelim, eğer ben hamile olursam hemen yapacağım

amiiiiin aynı dua ve güzel temennilerinizi bekliyoruz inşallah svd85 takvimini yapsana görelim, eğer ben hamile olursam hemen yapacağım
canım benim geç döllenme olduğundan şuan yapamıyorum keseyi gördükten sonra doktor söylicek ona göre yapıcam ben de sabırsızlanıyorum

canım benim geç döllenme olduğundan şuan yapamıyorum keseyi gördükten sonra doktor söylicek ona göre yapıcam ben de sabırsızlanıyorum

hayırlsı ,ALLAH sağlıklı sıhatli zamanında kucağına alıp miss kokusunu içine çekmeyi nasib etsin,buradaki arkadaşlara bu güzelliği yaşatsın inşaallah,ben çıkıyorum sizdn ayrılamıyorum ama ALLAH'A emanet olun

saol canım amiiiiin inşallah

ona gorede tutubda canım. Yoksa ben 16. Unun kımı olurdum sonra bırakıyodum oysa kı bende gec yumurtalayırammıs yanı gec adet gordum devam etseydım hamıs olardım galıba

evet canım yumurtlama tarihi herzaman doğru çıkmıyor en güzeli adetten sonra birgün yapıp bir gün ara vermek garanti oluyor

kızlaaarrrr. ben de hala hiç bir hamilelik belirtisi yok yaaa. bat yarın ama ne kasıklarım ağrıyor ne belim ne de başka bir şey. pat diye regl olcam diye korkuyorummm

kızlaaarrrr. Ben de hala hiç bir hamilelik belirtisi yok yaaa. Bat yarın ama ne kasıklarım ağrıyor ne belim ne de başka bir şey. Pat diye regl olcam diye korkuyorummm

insallah olmazsın canım. Bu kadar belırtı yasayıbda sonunda adet gorenlere ne dıyelım bes bırıde ben kecen ay butun belırtılerı yasadım sonunda usyan noldu

insallah olmazsın canım. Bu kadar belırtı yasayıbda sonunda adet gorenlere ne dıyelım bes bırıde ben kecen ay butun belırtılerı yasadım sonunda usyan noldu

bu ay olmazsın inşallah canım. benim de elim yüreğimde bekliyorum işte. Allah hepimizin gönlündeki tez zamanda verir inşallahhh..

bu ay olmazsın inşallah canım. benim de elim yüreğimde bekliyorum işte. Allah hepimizin gönlündeki tez zamanda verir inşallahhh..

ınsallah . kıtab oku ev ıslerı ıle mesgul ol canım kafanı dagıt. ben isden çıkınca kıtab almağı düşünüyorum okuyub kafamı dagıtıcam

1) yxliz...................6-7 temmuz
2) bayaneda*………..7-8 temmuz
3) shed*................7-8 temmuz
4) mystery90*..........8 temmuz
5) ferdakazak*..........7-8 temmuz
6) humasah...............7 temmuz
7) BenInci*..............12 temmuz
8) tosbaaaaa87*......12 temmuz
9) karaincim*........ 13 temmuz
10) busemk*............14 temmuz
11) ing_ing*.............14 temmuz
12) karabiber*.........16-17 temmuz
13) codulu...............19 temmuz
14) sercem.*............20 temmuz
15) yusraeren*..........20 temmuz
16) amayaa*...........20 temmuz
17) buket_asude*......24 temmuz
18) arzum1989*.......25 temmuz
19) apranxx*.............27 temmuz
20) nuclear*..............29 temmuz

21) esra_3453*.........30 temmuz
22) aysenur*..............
23) meltemba*...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…