evet canım adım sevda çok sevindim
önce ümidini kesmiştim ama baktım hala adet olmuyorum tekrar ümitlendim ve test yaptım düşünme hiç günleri unut öyle daha kolay oluyormuş ama insan dayanamıyor tabi inşallah meleğin seninledir bu arada çalışmaları da aksatmayın hiç belli olmaz birgün kala bile tutabilir
kesinlikle çoooooooooook güzel bir duygu bende bu forumda olduğum ve sizlerle tanıştığım için çoooook mutluyumCANIM YAA insanın aynı duyguları yaşayan insanlarla paylaşımı ne güzelmiş,inanın rahatlıyorum teşekkür ederim sizi tanıdığım için mutluyum
kesinlikle çoooooooooook güzel bir duygu bende bu forumda olduğum ve sizlerle tanıştığım için çoooook mutluyumben ilk foruma üye olduğumda vajinusmus illeti ile uğraşıyordum evliliğimin ilk ayları kabus gibiydi sürekli ağlıyordum önce Allah sonra burdaki arkadaşlar sayesinde yendim çok şükür şimdi de rabbim bu mutluluğu tattırdı seni tanımayan ama senin için dua eden insanlar var bu çooook güzel bir duygu Rabbim herkesin gönlüne göre versin
canım benim geç döllenme olduğundan şuan yapamıyorum keseyi gördükten sonra doktor söylicek ona göre yapıcam ben de sabırsızlanıyorumamiiiiin aynı dua ve güzel temennilerinizi bekliyoruz inşallah svd85 takvimini yapsana görelim, eğer ben hamile olursam hemen yapacağım
canım benim geç döllenme olduğundan şuan yapamıyorum keseyi gördükten sonra doktor söylicek ona göre yapıcam ben de sabırsızlanıyorum
hayırlsı ,ALLAH sağlıklı sıhatli zamanında kucağına alıp miss kokusunu içine çekmeyi nasib etsin,buradaki arkadaşlara bu güzelliği yaşatsın inşaallah,ben çıkıyorum sizdn ayrılamıyorum ama ALLAH'A emanet olun
canım benim geç döllenme olduğundan şuan yapamıyorum keseyi gördükten sonra doktor söylicek ona göre yapıcam ben de sabırsızlanıyorum
Canim onda sen gec yumurtaladin diyilmi?peki hep iliskide oldunuzmu?
[sıze=3]evet canım devam ettik [/sıze]
ona gorede tutubda canım. Yoksa ben 16. Unun kımı olurdum sonra bırakıyodum oysa kı bende gec yumurtalayırammıs yanı gec adet gordum devam etseydım hamıs olardım galıba
[sıze=3]evet canım yumurtlama tarihi herzaman doğru çıkmıyor en güzeli adetten sonra birgün yapıp bir gün ara vermek garanti oluyor[/sıze]
kızlaaarrrr. Ben de hala hiç bir hamilelik belirtisi yok yaaa. Bat yarın ama ne kasıklarım ağrıyor ne belim ne de başka bir şey. Pat diye regl olcam diye korkuyorummm
insallah olmazsın canım.Bu kadar belırtı yasayıbda sonunda adet gorenlere ne dıyelım bes bırıde ben kecen ay butun belırtılerı yasadım sonunda usyan noldu
bu ay olmazsın inşallah canım. benim de elim yüreğimde bekliyorum işte. Allah hepimizin gönlündeki tez zamanda verir inşallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?