ağlama kıyamammmmmmben varım
kızlar siz en azından reglden hemen sonra başlıyosunuz çalışmalara,ben yumurtlama gününü bekliyorum
kızlar ne olur bana yardım edin kafam karıştı. benim ayın 2 yada 3 gibi adet olmam gerekiyordu. ayın 2 sinde ilişkide kan geldi. bende dedim hee geliyo sonra durdu.. ayın 4 ünde ilişki sırasında baya geldi kahvemsi pembemsi busefer . tamam dedim bu sefer kesın geldı. bugün bu saat oldu hiç gelmemişti. az önce sadece sulu leke geldi bitti. anlamadım ya yardım edin bana((((8
kızlar ne olur bana yardım edin kafam karıştı. benim ayın 2 yada 3 gibi adet olmam gerekiyordu. ayın 2 sinde ilişkide kan geldi. bende dedim hee geliyo sonra durdu.. ayın 4 ünde ilişki sırasında baya geldi kahvemsi pembemsi busefer . tamam dedim bu sefer kesın geldı. bugün bu saat oldu hiç gelmemişti. az önce sadece sulu leke geldi bitti. anlamadım ya yardım edin bana((((8
aha batı 5 gün geçmiş ve test yapmadan durabilmiş biriölsem gözlerim açık gitmez artık
test yapmadın mı canım?
ahh canım yaarma erkek bebek yöntemini deniyorum...eşim 3 ay izin verdi,4. ayda hamile kalamazsan bildiğimi yaparım dedi :18:
ahh canım yaarma erkek bebek yöntemini deniyorum...eşim 3 ay izin verdi,4. ayda hamile kalamazsan bildiğimi yaparım dedi :18:
ya tuhaf bi his. adet günü gelene kadar dayanamıcak gibi oluyosun test yapmamak için zor tutuyorsun. adet günü gelince artık test yapma günü yani,, bi duruyo insan. korkuyorum yapmaya
ya canım aslında bende dayanamamda aldıgım bir test vardı adetten iki gün öncesinden dayanamayıp yaptım çıkmadı. çıkmayınca umudum kalmamıştı. ama bekle bekle hala gelmedi.bilmiyorum yerleşme kanaması normal gelmesi lazım ilişki sırasında gelince şaşırdım. sizce üstüne görme olabilrmi???
Anlıyorum canım seni.. yinede yap ama yaaa. Bu bekleyiş daha gergin yapar insanı. Bak bide sunu düşün. Eğer hamile değilsen bu reglinin bos yere 5 gün gecikmesi demek ki buda yumurtlama dönemini saptırabilir. Yani test yap, cıkmazsa 2 gün sonra yine yap. Hala cıkmıyosa 2 gün sonra yine yap daha da olmadı adet sokturucu kullan. Hadi bize mutlu haberler getir
Canim erkek bebek yontemi nasil oluyooo.seninn basga cocugun varmi canim
2 tane kızım var canım,13 ve 8 yaşlarındaeh kısmet olurda Rabbim verirse bi de oğlum olsun istiyorum...yöntem dediğim,testle yumurtlama anını buluyorum ve tam o zaman tek bi sefer ilişki oluyor...öncesinde de 5 günlük bi cinsel perhiz olmalı ve korumasız tek bir ilişki olmalı
bildiği ne??? bir de yaarma erkek bebek yöntemi ne canım merak ettim?
Allah saxlasin kizlarini,canim yaa oyle olunca erkek oluyormu pek inandirici gelmedi yaa:26: ama yenede hayirlisi insallah olur
aslında Allah bilir en iyisini ama;diğer topikte bu yöntemle erkek bebeği olanlar çok canım,yeter ki doğru zamanı bul....haaa ama herzaman diyorum,Allahım hayırlı sağlıklı bi evlat ver diye,bi de erkek olursa ballı çörek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?