Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

kızlar siz en azından reglden hemen sonra başlıyosunuz çalışmalara,ben yumurtlama gününü bekliyorum

ahh canım yaarma erkek bebek yöntemini deniyorum...eşim 3 ay izin verdi,4. ayda hamile kalamazsan bildiğimi yaparım dedi :18:

kızlar ne olur bana yardım edin kafam karıştı. benim ayın 2 yada 3 gibi adet olmam gerekiyordu. ayın 2 sinde ilişkide kan geldi. bende dedim hee geliyo sonra durdu.. ayın 4 ünde ilişki sırasında baya geldi kahvemsi pembemsi busefer . tamam dedim bu sefer kesın geldı. bugün bu saat oldu hiç gelmemişti. az önce sadece sulu leke geldi bitti. anlamadım ya yardım edin bana ((((8

aha batı 5 gün geçmiş ve test yapmadan durabilmiş biri ölsem gözlerim açık gitmez artık

test yapmadın mı canım?

Bu belitiler bizede nasip olur iişallah:) Canım test yapsana:) Valla yanımda olsan seni önce tuvalete sonrada doğruuu doktora götürürdüm

aha batı 5 gün geçmiş ve test yapmadan durabilmiş biri ölsem gözlerim açık gitmez artık

test yapmadın mı canım?

ya canım aslında bende dayanamamda aldıgım bir test vardı adetten iki gün öncesinden dayanamayıp yaptım çıkmadı. çıkmayınca umudum kalmamıştı. ama bekle bekle hala gelmedi.bilmiyorum yerleşme kanaması normal gelmesi lazım ilişki sırasında gelince şaşırdım. sizce üstüne görme olabilrmi???

ya tuhaf bi his. adet günü gelene kadar dayanamıcak gibi oluyosun test yapmamak için zor tutuyorsun. adet günü gelince artık test yapma günü yani,, bi duruyo insan. korkuyorum yapmaya

ya tuhaf bi his. adet günü gelene kadar dayanamıcak gibi oluyosun test yapmamak için zor tutuyorsun. adet günü gelince artık test yapma günü yani,, bi duruyo insan. korkuyorum yapmaya

Anlıyorum canım seni.. yinede yap ama yaaa. Bu bekleyiş daha gergin yapar insanı. Bak bide sunu düşün. Eğer hamile değilsen bu reglinin bos yere 5 gün gecikmesi demek ki buda yumurtlama dönemini saptırabilir. Yani test yap, cıkmazsa 2 gün sonra yine yap. Hala cıkmıyosa 2 gün sonra yine yap daha da olmadı adet sokturucu kullan. Hadi bize mutlu haberler getir

valla bravo en azından 1 tane test almışsın,ben 2sabah için 2 de gece için almıştım,regle 5 gün kala ve 2 gün kala yaptım negatif...regl de 3 gün gecikti bi de

amaaaaaaaaa,böyleolupta hamiş olanlarda var :44:

işallah canım. bugün akşam iş çıkışı alıcam. sizede haber veririm. işallah hamileyimmmmmm gibi uzun bir kelimeyle,, m ' leri bolca kulllanabilirim bende:)

Canim erkek bebek yontemi nasil oluyooo.seninn basga cocugun varmi canim

2 tane kızım var canım,13 ve 8 yaşlarında eh kısmet olurda Rabbim verirse bi de oğlum olsun istiyorum...yöntem dediğim,testle yumurtlama anını buluyorum ve tam o zaman tek bi sefer ilişki oluyor...öncesinde de 5 günlük bi cinsel perhiz olmalı ve korumasız tek bir ilişki olmalı

Allah saxlasin kizlarini,canim yaa oyle olunca erkek oluyormu pek inandirici gelmedi yaa:26: ama yenede hayirlisi insallah olur

bildiği ne??? bir de yaarma erkek bebek yöntemi ne canım merak ettim?

bildiği ne olcak,hergün fiki fiki

böyle tekgünle hamile mi kalınır eski köye yeni adet getirme der kendileri,hergün çalışılmalıymış ona göre o zaman da erkek bebek şansı azalıyo

Allah saxlasin kizlarini,canim yaa oyle olunca erkek oluyormu pek inandirici gelmedi yaa:26: ama yenede hayirlisi insallah olur

aslında Allah bilir en iyisini ama;diğer topikte bu yöntemle erkek bebeği olanlar çok canım,yeter ki doğru zamanı bul....haaa ama herzaman diyorum,Allahım hayırlı sağlıklı bi evlat ver diye,bi de erkek olursa ballı çörek olur

Bu ve benzeri yöntemlerin hiçbir mantıksal açıklaması yok. Evet bu yöntemle hamile kalıp erkek doğuan insanlar var ama bu yöntemle kız doğuranları hesaba katmıyoruz. O neysede bende deli gibi kız istiyorum yaa.Bebek kıyafetleri cok tatlı. Hem evlenincede komple gitmiyo. Mesela benim eşimin ailesi 2 sokak asagımızda. Benim ailem baska sehirde. Benim ailemle daha cok gorusuyoruz Gerçi eşim benim ailemi daha cok seviyo oda bi nedende. Yaa bide erkek cocukları hiçbi zamn cocuk oldugunu kabul etmiyo. Sürekli dediğim dedik havalr falan. Tamam 3 yasına kadar o havalar tatlıda surekli sıkıntılı. Yani Allah hayırlısını versin ama kızım olursa dunyalar benım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…