Bu ve benzeri yöntemlerin hiçbir mantıksal açıklaması yok. Evet bu yöntemle hamile kalıp erkek doğuan insanlar var ama bu yöntemle kız doğuranları hesaba katmıyoruz. O neysede bende deli gibi kız istiyorum yaa.Bebek kıyafetleri cok tatlı. Hem evlenincede komple gitmiyo. Mesela benim eşimin ailesi 2 sokak asagımızda. Benim ailem baska sehirde. Benim ailemle daha cok gorusuyoruzGerçi eşim benim ailemi daha cok seviyo oda bi nedende . Yaa bide erkek cocukları hiçbi zamn cocuk oldugunu kabul etmiyo. Sürekli dediğim dedik havalr falan. Tamam 3 yasına kadar o havalar tatlıda surekli sıkıntılı. Yani Allah hayırlısını versin ama kızım olursa dunyalar benım olur
aklıma yatan bazı açıklamalar var bilimsel canım,zaten kesin diye bişey yok,ya tutarsa hesabı benim ki...bu kadar şeyi araştırdıktan sonra yapmazsam pişman olurum,yine de kızım olursa sevinirim çünkü kız çocuklarını hiçbirşeye değişmem...ilk çocuğumda deli gibi kız istedi oldu,2.de yine kız istedim kızıma arkadaş olsun diye...eşimde diyo ki yeter artık sizin zrkadaş grubu tamamlandı sıra bende
bi yanım erkek isterken bi yanım hala kız isityor...Allah herkese kız annesi olmayı nasib etsin
Insallah canim hamilesin:18: sakin umudini uzmegel hep birlikde bekliyelim batin ne zaman
turkuaz04 kan testi yaptın mı?
oofff ne olacak bu hallerimizadetin kaç gün geçmişti senin
valla canım dediğim gibi pko var bende..o yüzden öyle belli bi gunde adet olmuyorum..yaklaşık 15 gun gecikti..ama gogus ucu agrisi falan başlayalı 1 hafta bile olmadı..esimde heyecanlandı böyle olunca..beni gectim, onun böyle her ay hayal kırıklığına uğraması beni daha çok uzuyor..bu gogus agrisi iyi bi işaret ama dimi..?(
canımm bende dün sana özelden mesaj atayım dedim internete bağlanamadım o yüzden yazdım gönderememiştim canım ben bugün adet oldum olsun ya buayda olmadı ama olsun üzülmedim ilahi takdiri hem biraz daha kilo vereyim 10 kilo verdim benim için daha iyi olur canım herşey gönlümüzce olsun sende kendini fazla üzme canım hergün evde olsam vücut ısısını ölçücem ama vardiyeli çalışıyorum onuda yapamıcam hem eşim ay içinde şehir dışına gidip gelcek bilmiyorum hayırlısı olsun canım benim öpüyorum seni Allaha emanetCanim seni cok merak ediyorum nasilsin arkadasim ben telfdan giriyorum ozelden yazamadim insallah iyisindir
arzum canim listede hamile kalanlarin ismi olmuyuucakmi :26:
canımm bende dün sana özelden mesaj atayım dedim internete bağlanamadım o yüzden yazdım gönderememiştim canım ben bugün adet oldum olsun ya buayda olmadı ama olsun üzülmedim ilahi takdiri hem biraz daha kilo vereyim 10 kilo verdim benim için daha iyi olur canım herşey gönlümüzce olsun sende kendini fazla üzme canım hergün evde olsam vücut ısısını ölçücem ama vardiyeli çalışıyorum onuda yapamıcam hem eşim ay içinde şehir dışına gidip gelcek bilmiyorum hayırlısı olsun canım benim öpüyorum seni Allaha emanet
anlıyorum hayırlsı inş. bu sefer olmuştur ama zor bir durum,en çok eşler strese giriyor zaten,biz üzülüyoruz bizi teselli edyorlar,olmadığına üzülüp belli etmek istemiyorlar, bu arada bende kasık ağrısı dışında belirtilerin hiç biri yok,adetten önce göğüs hassasiyeti olurdu oda yok kanda 1,20 negatif, idrar testi negatif,dünde söyledim adet olsam mutlu olacağım,en iyisi meşguliyeti artırmak,recep ivedik gibi BÖYLEMİ OLUOYOR YANİ, BÖYLE Mİ OLUOYOR,PİSKOLOOJİM BOZUK DİYORUM
amenna vardır bir hikmet tabiii,turkuaz sende kasık ağrısı oluyor mu
Canlar hamisimiz varmi bilmiyorum bu ara giremiyorum pek ama hep aklim sizde kaliyor:))) ben tatildeyim bodrumdayim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?