Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

aklıma yatan bazı açıklamalar var bilimsel canım,zaten kesin diye bişey yok,ya tutarsa hesabı benim ki...bu kadar şeyi araştırdıktan sonra yapmazsam pişman olurum,yine de kızım olursa sevinirim çünkü kız çocuklarını hiçbirşeye değişmem...ilk çocuğumda deli gibi kız istedi oldu,2.de yine kız istedim kızıma arkadaş olsun diye...eşimde diyo ki yeter artık sizin zrkadaş grubu tamamlandı sıra bende

bi yanım erkek isterken bi yanım hala kız isityor...Allah herkese kız annesi olmayı nasib etsin

Amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Insallah canim hamilesin:18: sakin umudini uzme gel hep birlikde bekliyelim batin ne zaman

inşallah canım ya.. bilmiyorum yani..her ay hayal kırıklığı yaşamak çok yıprattı beni..adetlerim düzensiz valla.haziranın 16 si gibi hastalanmam gerekiyordu..gerçi bu kadar uzaması da fazla..ama ne bileyim psikolojik, pko falan..alıştım artık..azıcık ayakta durayim kasiklarim patlıyor..inşallah hamileyim..rabbim kucagimizi boş bırakmasın..

oofff ne olacak bu hallerimiz adetin kaç gün geçmişti senin

valla canım dediğim gibi pko var bende..o yüzden öyle belli bi gunde adet olmuyorum..yaklaşık 15 gun gecikti..ama gogus ucu agrisi falan başlayalı 1 hafta bile olmadı..esimde heyecanlandı böyle olunca..beni gectim, onun böyle her ay hayal kırıklığına uğraması beni daha çok uzuyor..bu gogus agrisi iyi bi işaret ama dimi..?(

Canim seni cok merak ediyorum nasilsin arkadasim ben telfdan giriyorum ozelden yazamadim insallah iyisindir

arzum canim listede hamile kalanlarin ismi olmuyuucakmi :26:

anlıyorum hayırlsı inş. bu sefer olmuştur ama zor bir durum,en çok eşler strese giriyor zaten,biz üzülüyoruz bizi teselli edyorlar,olmadığına üzülüp belli etmek istemiyorlar, bu arada bende kasık ağrısı dışında belirtilerin hiç biri yok,adetten önce göğüs hassasiyeti olurdu oda yok kanda 1,20 negatif, idrar testi negatif,dünde söyledim adet olsam mutlu olacağım,en iyisi meşguliyeti artırmak,recep ivedik gibi BÖYLEMİ OLUOYOR YANİ, BÖYLE Mİ OLUOYOR,PİSKOLOOJİM BOZUK DİYORUM

Canim seni cok merak ediyorum nasilsin arkadasim ben telfdan giriyorum ozelden yazamadim insallah iyisindir

arzum canim listede hamile kalanlarin ismi olmuyuucakmi :26:
canımm bende dün sana özelden mesaj atayım dedim internete bağlanamadım o yüzden yazdım gönderememiştim canım ben bugün adet oldum olsun ya buayda olmadı ama olsun üzülmedim ilahi takdiri hem biraz daha kilo vereyim 10 kilo verdim benim için daha iyi olur canım herşey gönlümüzce olsun sende kendini fazla üzme canım hergün evde olsam vücut ısısını ölçücem ama vardiyeli çalışıyorum onuda yapamıcam hem eşim ay içinde şehir dışına gidip gelcek bilmiyorum hayırlısı olsun canım benim öpüyorum seni Allaha emanet

Canim benim olsun uzlme bitanem sende ovi testi al canim adetin bitdikden 2gun sonra basla testi yapmaya boylece yumurta gununu yakaliyib iliskiyee gir boylece yumurtlama gununu biliceksin yap arkadasim hayrini goruceksin eminim bence sende yumurtlama gec oluyor 20 gunlerden basliyo bence sende pkoya gore pko olub cok kisi hamile kaldi bitanem sende kalicaksin hep kalbimdesin dualar ediyorum:116:senin icin zor gunler gecirdin sen

Kizlar ben ovi testi kullaniyorum biliyorsuz benim test 11gun kopkoyu cikmisdi bazi arkadaslar o gunun yarini gir dediler iliskiye oyle yapdim birde onun sabahi oldu iliski o gunnen bu yana iliskimiz olmadi 3 gun oldu bizimki beni ciltirdicak ya adetime yakin gunlerde cok ister bugunlerimi bos geciriyorumm pazarteside is icin 10 gunluk gidiyo malumunuz bu ay benim iliskim sifir oldu yumurta gunume kimi iliski oldu ama tutunarmi bebeyim sizce bu iliskiynen:26: bu ay da dogum gunum olacak dualar ediyorum hediyyem Allahdan gelsin diye ama bu iliskiynen olmayacak. qaliba

çoook tatlının yaa:))) rabbim gönlündekini verir inşallah..bekletmez daha fazla..

kızlar benim de kasık batmalarım geçmek bilmedi ama sanki yokmuş bir şey gibi geliyor içimden de o değil de şu ovulasyon testlerini gittim bi eczacıya sordum kadın gelmiş 60 yaşına o ne diyor bana eczacıya oturdun ovi testini anlattım sağa sola sordu ellerinde yokmuş internetten alıcam ama kredi kartıyla değil de kapıda ödemeli alacileceğim bi yer bilen var mı yada satışını yapan ?

dayanamdım idrar testi yptım yine negatif adet olsam oooooh deyip yatacağım rahhat rahat bugün niye taktım bu kadar

Canlar hamisimiz varmi bilmiyorum bu ara giremiyorum pek ama hep aklim sizde kaliyor:))) ben tatildeyim bodrumdayim :))))

Canlar hamisimiz varmi bilmiyorum bu ara giremiyorum pek ama hep aklim sizde kaliyor:))) ben tatildeyim bodrumdayim :))))

Oooy oy süper, tatilin keyfini çıkar, bişicik takma kafana.
Bu ay bebişin gelcek sanki senin şeker...
Bildiğim kadarıyla henüz hamile yok hayatım. Benim BAT 6 / 7 Temmuz.
Yarınıda atlatırsam Pztesi test günüüüü

Henüz gelen giden yok kızlar. İnşallah da gelmez, ama her an adet olacakmış gibiyim, akıntım fazla, kasık ağrım fazla. Olacaksam olayım artık, fenalık geldi bu süreçten. Tüm psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum noluyor bana anlamadım gitti :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…