tebriklerrrrrrrrrr ya bende yeni yapmaya başladım hatta hergün yapmadım bile aman işte nerden bişey duysam yapar oldum olmadı bende denemek istiyorum o testlerden.
ALLAH sağlıkla sıhatle yavruna kavuştursun inş.bizim için de dua et belli mi olur bakarsın bizde arkandan gelirizzzzzzzzzzz
sendemi bilmiyordun canimgününü bekleyen arkadaşlarım inşallah hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhaberleri ile gelirsiniz.
bu arda sevda çokkk teşekkür ederim bende bunlardan hep yapmak istiyordum:18: :131::119::119::119:
evet canım bilmiyordum güzel oldusendemi bilmiyordun canimne guzel herkesin simcecikleri var artik
canım tutar inşallahkizlar bir arkadas var hamile oda ovi testi kullanmi ama o benim gibi yapmamis koyu cizgini gorduyu gunde girmis iliskiye ama ben gorduyum gun yok diyer gun girmisdim cok pismanimkeske o gun girseydim iliskiye acaba tutundumu bebeyim :18:
sorma canim vallah benim iliskim az oldu bu ay esimde is icin gidiyor 10 gunluk yani 10 gun daha iliski yok onemli gunler gecdi bende dune kadardi dunde iliski oldu ovi testimide duzgun yapmamissim zaten kismetevet canım bilmiyordum güzel oldu
sercem 20 temmuz nasıl gelecek ya önceleri heyecan yoktu şimdi yazılanları okuyunca heyecan bastı
Henüz gelen giden yok kızlar. İnşallah da gelmez, ama her an adet olacakmış gibiyim, akıntım fazla, kasık ağrım fazla. Olacaksam olayım artık, fenalık geldi bu süreçten. Tüm psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum noluyor bana anlamadım gitti :2:
sendemi bilmiyordun canimne guzel herkesin simcecikleri var artik
canim benim kulanici kontrol paneline gir orda ayarlarda secenekleri duzenleye giriyorsun orda gelismis duzenleyici diyor onu isaretliyorsun sonra deyisikliyi ekle var onu basiyorsun tamamdir anlata bilmismiyim acabakızlar ben kaçırdım sanırım yaaa nasıl yapıyorsunuz o simgecikleri? ben aradım taradım bulamadımmmm
ben oyle insanlara bazen sasiyorum nasil oluyo nerden geliyo tippp diye oluyo hayret birseycanım tutar inşallahkısmet bide herşeyin hayırlısı moralini bozma benim arkadşım test falan kullanmıyordu hatta bebekte istemiyorlardı yeni evli oldukları için, bi kereden bişey olmaz demişler ve adetine 2 gün kala ilişkiye girmiş şuan 2 aylık hamile. herşey nasip kısmet
canim benim kulanici kontrol paneline gir orda ayarlarda secenekleri duzenleye giriyorsun orda gelismis duzenleyici diyor onu isaretliyorsun sonra deyisikliyi ekle var onu basiyorsun tamamdir anlata bilmismiyim acaba
canim sabret duygusallikda hamilelik belirtisi biliyorsun dimi boyle yapmaHenüz gelen giden yok kızlar. İnşallah da gelmez, ama her an adet olacakmış gibiyim, akıntım fazla, kasık ağrım fazla. Olacaksam olayım artık, fenalık geldi bu süreçten. Tüm psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum noluyor bana anlamadım gitti :2:
bakma sen teste filan cok gorduk neqatif gorupde ardinnan pozitiffff gorenlerkızlarrrrr benim bat bugün, henüz gelmedi bir şey, dayanamadım test yaptım yeni negatiffff
bir an önce olsam da doktora gitsem bari, çok mutsuzummmm
bakma sen teste filan cok gorduk neqatif gorupde ardinnan pozitiffff gorenlerhele bir adetin geciksinde onda birdaha test yap adet olmazsan cikar pozitiffffff
Oooy oy süper, tatilin keyfini çıkar, bişicik takma kafana.
Bu ay bebişin gelcek sanki senin şeker...
Bildiğim kadarıyla henüz hamile yok hayatım. Benim BAT 6 / 7 Temmuz.
Yarınıda atlatırsam Pztesi test günüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?