Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

İnşallah canım, allah hepinizin gönlüne göre versin, umarım ağustos ta hepiniz hamile haberlerinizi alırsınız ) Ama kafaya takmadan, strese girmeden deneyin bu aya, tamam mı ?

merhaba hanımlar ben biraz önce kırmızıları gördüm üzgünüm gitti ümitler tam 9gün geçtikten sonra hayırlısı inşaallah bekleyen bütün hanımlara iyi şanslar

gününü bekleyen arkadaşlarım inşallah hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm haberleri ile gelirsiniz.
bu arda sevda çokkk teşekkür ederim bende bunlardan hep yapmak istiyordum :18::131::119::119::119:

gününü bekleyen arkadaşlarım inşallah hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm haberleri ile gelirsiniz.
bu arda sevda çokkk teşekkür ederim bende bunlardan hep yapmak istiyordum :18::131::119::119::119:
sendemi bilmiyordun canim ne guzel herkesin simcecikleri var artik

kizlar bir arkadas var hamile oda ovi testi kullanmi ama o benim gibi yapmamis koyu cizgini gorduyu gunde girmis iliskiye ama ben gorduyum gun yok diyer gun girmisdim cok pismanim keske o gun girseydim iliskiye acaba tutundumu bebeyim :18:

kizlar bir arkadas var hamile oda ovi testi kullanmi ama o benim gibi yapmamis koyu cizgini gorduyu gunde girmis iliskiye ama ben gorduyum gun yok diyer gun girmisdim cok pismanim keske o gun girseydim iliskiye acaba tutundumu bebeyim :18:
canım tutar inşallah kısmet bide herşeyin hayırlısı moralini bozma benim arkadşım test falan kullanmıyordu hatta bebekte istemiyorlardı yeni evli oldukları için, bi kereden bişey olmaz demişler ve adetine 2 gün kala ilişkiye girmiş şuan 2 aylık hamile. herşey nasip kısmet

Son düzenleme:
evet canım bilmiyordum güzel oldu
sercem 20 temmuz nasıl gelecek ya önceleri heyecan yoktu şimdi yazılanları okuyunca heyecan bastı
sorma canim vallah benim iliskim az oldu bu ay esimde is icin gidiyor 10 gunluk yani 10 gun daha iliski yok onemli gunler gecdi bende dune kadardi dunde iliski oldu ovi testimide duzgun yapmamissim zaten kismet

belki de hamilesindir:) test yaptın mı?

kızlar ben kaçırdım sanırım yaaa nasıl yapıyorsunuz o simgecikleri? ben aradım taradım bulamadımmmm
canim benim kulanici kontrol paneline gir orda ayarlarda secenekleri duzenleye giriyorsun orda gelismis duzenleyici diyor onu isaretliyorsun sonra deyisikliyi ekle var onu basiyorsun tamamdir anlata bilmismiyim acaba

ben oyle insanlara bazen sasiyorum nasil oluyo nerden geliyo tippp diye oluyo hayret birsey izde nelerle ugrasiyoruz Ya Rabbi sen sabrimizi ver bu yumurtaymis bu atesmis bu oviymis bu gunuymus bir suru seyler benim ablamda oyle korunmasa 20 tane cocugu olmusdu simdi masallah Allah bizede korunmayi nasib etsin gelecekde cunki iliskidende tiksiniyorum :120: oyle asger gibi yapinca Asger dur asger yat asger bugun olmaz yarin filan ayyyyyy yine cumleleri karistirdim birbirine

canim sabret duygusallikda hamilelik belirtisi biliyorsun dimi boyle yapma stresse sokma kendini bekle biraz pozitifff gorursun

kızlarrrrr benim bat bugün, henüz gelmedi bir şey, dayanamadım test yaptım yeni negatiffff
bir an önce olsam da doktora gitsem bari, çok mutsuzummmm

kızlarrrrr benim bat bugün, henüz gelmedi bir şey, dayanamadım test yaptım yeni negatiffff
bir an önce olsam da doktora gitsem bari, çok mutsuzummmm
bakma sen teste filan cok gorduk neqatif gorupde ardinnan pozitiffff gorenler hele bir adetin geciksinde onda birdaha test yap adet olmazsan cikar pozitiffffff

bakma sen teste filan cok gorduk neqatif gorupde ardinnan pozitiffff gorenler hele bir adetin geciksinde onda birdaha test yap adet olmazsan cikar pozitiffffff

Ayy canımmm inşallahhhh Rabbim herkesin gönlüne göre versin. ama hiçbir belirtim yokkkk malesef o yüzden umutlu değilim. Herkes kasığım ağrıyor, göğüslerim şiş felan diyor bende tık yokkkkkk
bir de on ikinci günümde yumurtam çatladı, dr görmüştü. Tutmuş olsaydı şimdiye kadar (30. gün bugün) silik de olsa test de çıkmaz mıydı?? offf çıldıracam yaaaa

Tatlimm ne tatli konusuyorsun sen oyleeeyarinda gelemesin 9 ay gelemesin insaallahh senin kirmizilarda insaalaaahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…