Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canim benim kulanici kontrol paneline gir orda ayarlarda secenekleri duzenleye giriyorsun orda gelismis duzenleyici diyor onu isaretliyorsun sonra deyisikliyi ekle var onu basiyorsun tamamdir anlata bilmismiyim acaba

Sagol canim benim sayende bende yaptim bunlarda senin icin

canim kismet varsa var orda bebeyin sen biraz kafani bosalt bekle 1-2 gun gecsin bakalim neler olucak
Hamişş haberi almak istiyoooooruuummmm artiiikkkkkk:18:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu ay yeni girdi diyoruz ama az kala 10 gun gitdi bir hamis var sadece
Sagol canim benim sayende bende yaptim bunlarda senin icin
sende sagol buda sana
Az önce test yaptım negatif :44:
uzulme canim kismet olucak bebeyimiz herkesin

selam kızlar bende bu ayki adetımden sonra, yumurtlama gunlerımızde, hamıle kalmak ıstıyorum.Bır kac kez korunmadık, denedık ama alakasız gunlerdeydı olmadı.Artık ıkımızde bebegımız olsun ıstıyoruz sanırım Rabbım nasıp ederse tabi

Günaydın canım anne adayları Her seferinde adet oldum diye wcye koşuyorum ama yoook :18: Test de yaptım negatif. Aklımda sürekli. Ya kendimi psikolojik hamile yaptım ya da hamileyim inşallahhhh. Hastaneye gideyim bari içim içimi yiyor :26:

herkese günaydın güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef 7 sinde adet oldum normalde benim ilk gün birkaç damla gelir 2.gün yoğun olurdu busefer ilkgün okadar çok yoğun bi adet geçirdim ki hemde çok yoğun bi kanamam oldu ilk günü bunu ilkkez yaşıyorum neden acaba bi fikri olan varmı acaba kızlar

Kizlar merhaba.nasilsiniz?ben bilgisayardan gire miyorum internet yok, yeni ne haberler var yazarmisiniz kizlar listemizi kim guncelleye bilse lutfen guncellesin cok geride kaldi b:en yapamiyorum.

Uzulme canim kismet deyilmis.insallah bidahaki sefere uzulmek yok,aglamak yok hadi calismalara devam canim

"*1) yxliz...................6-7 temmuz.
2) bayaneda*………..7-8 temmuz.
3) shed*................7-8 temmuz.
4) mystery90*..........8 temmuz.
5) ferdakazak*..........7-8 temmuz..............calismaya devam canim
6) humasah...............7 temmuz.
7) BenInci*..............12 temmuz
8) tosbaaaaa87*......12 temmuz
9) karaincim*........ 13 temmuz
10) busemk*............14 temmuz
11) ing_ing*.............14 temmuz
12) karabiber*.........16-17 temmuz
13) codulu...............19 temmuz
14) sercem.*............20 temmuz
15) yusraeren*..........20 temmuz
16) amayaa*...........20 temmuz
17) buket_asude*......24 temmuz
18) arzum1989*.......25 temmuz.
19) apranxx*.............27 temmuz
20) nuclear*..............29 temmuz.
21) esra_3453*.........30 temmuz
22) aysenur*..............
23) meltemba*...........*"

Yeni haber varmi????:18::18:

yumurtlama gününde kadın baskın,yani kız olma ihtimali yüksek.Diğer günlerde yumurtlamanın etkisi azaldığı için erkek baskın geliyor ve çocuğun erkek olma ihtimali yükseliyormuş.Bence mantıklı.Ama tabiki sizin dediğinize de katılıyorum Allah bilir erkek mi kız mı olacağını.

:)))))))))))))))

Aslında bu konulara cok girmek istemiyorum ama kadının baskın olması hiçbişey ifade etmiyo çunku cinsiyeti sadece erkek belirliyor. Kısaca anlatayım nacizane zooloji bilgilerimden:) Kadının kromozom yapısı XX dir. Erkeğin kromozom yapısı ise XY dir. Döllenme olabilmesi için hem erkekten hemde kadından kromozom gelir. KAdın XX olduğu için ya X gelir yada X gelir. Yani baska alternatifi yok. Ama erkekden Ya X gelir yada Y gelir. Y gelirse erkek olur.Bu kadar basit.

Üzülmek yok bol bol çalışma var. Havalar sıcak ondan olabilir belki kendini çok yordun bazen bana da öyle oluyor. Stres de büyük faktör tabi. Bu ay gün aşırı çalışma yapın ve çok da düşünmemeye çalış Hayırlısı ile bizim de bebeğimiz olacak inşallah.

Kizlar ben tam eksini duydum yumurtlama olan gun erkek,diger gunlerde kiz olma ihtimali yuksek.ama yinede Allah bilir

mantikli

bunları bende biliyorum kromozomları vs. bilmeyende yoktur sanırımama demek istediğim o değil anlatamadım sanırım neyse boşverin

Günaydın kızlarrrrr....
hamiş olanlar dualarınızı eksik etmiyorsunuz kendinize ve bebişlerinize iyi bakıyorsunuz.
regl bekleyenler umutsuzluk yok inşallah güzel hayırlı haberler bekliyoruz.
regl olanlar üzlümek stres yapmak yok herşeyin bi zamanı vardır mutlaka
veeeeeee
Allah herkesin gönlüne göre versin kız erkek farketmez hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün olsun bizim olsun kızlarrrrrrrrrrr :119:

Son düzenleme:

bu arada benim ablam ablam emriyolog(tüp bebek uzmanı)oda mı yanlış biliyor acaba bunca yıldır bu işin içinde?????doktorların erkek bebeklere neden çürük yumurta dediklerini düşündünüz mü?Kendileri söyledi.Çünkü erkek bebekler genellikle yumurtlama gününün dışında olurlarmış yumurtlama günü sağlam yumurta,sonra ki günler çürük yumurta diyorlarmış.

kizlar biz buraya kavga etmeye gelmedik hepimiz bi cocugumuz olsun deye gece gunduz ugrasiyoruz bizim ucun ne fark eder kiz ya erkek ne olur olsun arkadasimiz dediyi gibi eli ayagi duzgun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…