canim benim kulanici kontrol paneline gir orda ayarlarda secenekleri duzenleye giriyorsun orda gelismis duzenleyici diyor onu isaretliyorsun sonra deyisikliyi ekle var onu basiyorsun tamamdir anlata bilmismiyim acaba
canim kismet varsa var orda bebeyin sen biraz kafani bosalt bekle 1-2 gun gecsin bakalim neler olucakAyy canımmm inşallahhhhRabbim herkesin gönlüne göre versin. ama hiçbir belirtim yokkkk malesef o yüzden umutlu değilim. Herkes kasığım ağrıyor, göğüslerim şiş felan diyor bende tık yokkkkkk
bir de on ikinci günümde yumurtam çatladı, dr görmüştü. Tutmuş olsaydı şimdiye kadar (30. gün bugün) silik de olsa test de çıkmaz mıydı?? offf çıldıracam yaaaa
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu ay yeni girdi diyoruz ama az kala 10 gun gitdi bir hamis var sadeceHamişş haberi almak istiyoooooruuummmm artiiikkkkkk:18:
sende sagolSagol canim benim sayende bende yaptim bunlarda senin icin
uzulme canim kismet olucak bebeyimiz herkesinAz önce test yaptım negatif :44:
herkese günaydın güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef 7 sinde adet oldum normalde benim ilk gün birkaç damla gelir 2.gün yoğun olurdu busefer ilkgün okadar çok yoğun bi adet geçirdim ki hemde çok yoğun bi kanamam oldu ilk günü bunu ilkkez yaşıyorum neden acaba bi fikri olan varmı acaba kızlar
yumurta vucutta 1 gün kalıyo sperm ise 3 gün yasıyor ve döllenme yapabiliyor. Şimdi ben adetim bittiğimden beri hergun hatta bazen günde iki kez eşimle ilişkiye giriyorum. Döllenme yumurtlamadan 3 gün önce vucuda giren spermdende kaynaklanabilir 2 gün önce girendende, ogünkide olabilir hatta bir sonraki günkide. Yani hersey Allah nasıl uygun görüyosa oyle olur. Bu işin bi matematiği yok kaldıkı bebeğin cinsiyeti ile kadının hiç alakası yok. Tamamen erkekten gelen spermlerin kromozom yapısına bağlı. Y gelirse erkek X gelirse kız. Benim doktor arkadasım cok aralarında beyinsiz olanda cok. Yani her doktorun dediğine inanmaıyn insan onlarda nihayetinde. Mantık diye bişey var. Mantıgınızı kullanın arkadaslar:)
:)))))))))))))))allllllllahım çok sevindim .. anlatamam.. şükürler olsun ilk bebişimiz geldi.. sırayla hepimiz sevineceğiz inşallah..
canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin,,,
arzuuuuuuuum canım benim öldüm gülmekten.. odadakiler garip garip bakıyorlar bana.. ALLAH iyiliğini versin tatlım ya
canım benimde hemen akıyor.. o yüzden belimin altına yastık koyup kalkmıyorum... napayım,, çocuğada eşimi yolluyorum.. bide artık silkeleme olayını ciddi ciddi yaptırıyorum.. herşeyi denemeliyim..
dün kasıklarımda ağrı vardı göğüslerim ağrıyordu.. bide bulantı olunca hah dedim yumurtluyorum.. akşam kırk kere aradım adamı yetiş yumurtluyorum diye.. yatmadanda maydanoz suyunun buharına oturdum.. yazık kızım garip garip bakıyor annem çıldırdı diye.. ama nasıl bi akıntı hissi nasıl bi idrar zorlaması.. anlatamam.. benim akıllı adamda nöbetten 3 te geldi.. yorgun argın ben kafayı yemişim çocuk yapacam diye..
tüm gün adamı kırk kere aradım keçiboynuzu ye diye..
eşimde .. allahım 5 yıldan sonra karım kudurdu diyor..he valla kudurdum..
keyfimden sanki..
ama bi sorun varya.. bizim ilişki öle gün aşırıya kalmıyor..
ne yapayım ben şimdi..
bide varmı başka önerileriniz.. bu bi hafta kritik benim için..
yumurtlama gününde kadın baskın,yani kız olma ihtimali yüksek.Diğer günlerde yumurtlamanın etkisi azaldığı için erkek baskın geliyor ve çocuğun erkek olma ihtimali yükseliyormuş.Bence mantıklı.Ama tabiki sizin dediğinize de katılıyorum Allah bilir erkek mi kız mı olacağını.
herkese günaydın güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef 7 sinde adet oldum normalde benim ilk gün birkaç damla gelir 2.gün yoğun olurdu busefer ilkgün okadar çok yoğun bi adet geçirdim ki hemde çok yoğun bi kanamam oldu ilk günü bunu ilkkez yaşıyorum neden acaba bi fikri olan varmı acaba kızlar
yumurtlama gününde kadın baskın,yani kız olma ihtimali yüksek.Diğer günlerde yumurtlamanın etkisi azaldığı için erkek baskın geliyor ve çocuğun erkek olma ihtimali yükseliyormuş.Bence mantıklı.Ama tabiki sizin dediğinize de katılıyorum Allah bilir erkek mi kız mı olacağını.
Aslında bu konulara cok girmek istemiyorum ama kadının baskın olması hiçbişey ifade etmiyo çunku cinsiyeti sadece erkek belirliyor. Kısaca anlatayım nacizane zooloji bilgilerimden:) Kadının kromozom yapısı XX dir. Erkeğin kromozom yapısı ise XY dir. Döllenme olabilmesi için hem erkekten hemde kadından kromozom gelir. KAdın XX olduğu için ya X gelir yada X gelir. Yani baska alternatifi yok. Ama erkekden Ya X gelir yada Y gelir. Y gelirse erkek olur.Bu kadar basit.
bunları bende biliyorum kromozomları vs. bilmeyende yoktur sanırımAslında bu konulara cok girmek istemiyorum ama kadının baskın olması hiçbişey ifade etmiyo çunku cinsiyeti sadece erkek belirliyor. Kısaca anlatayım nacizane zooloji bilgilerimden:) Kadının kromozom yapısı XX dir. Erkeğin kromozom yapısı ise XY dir. Döllenme olabilmesi için hem erkekten hemde kadından kromozom gelir. KAdın XX olduğu için ya X gelir yada X gelir. Yani baska alternatifi yok. Ama erkekden Ya X gelir yada Y gelir. Y gelirse erkek olur.Bu kadar basit.
mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?