Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

kizlar biz buraya kavga etmeye gelmedik hepimiz bi cocugumuz olsun deye gece gunduz ugrasiyoruz bizim ucun ne fark eder kiz ya erkek ne olur olsun arkadasimiz dediyi gibi eli ayagi duzgun olsun
yok canım kavga etmiyoruz fikirlerimizi söylüyoruz sadece kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter

Teşekkürler edacım,kendimi çok yordum her açıdan ewet ondan olabilir haklısın. Durmak yok çalışmalara devam.Senin ne oldu 7-8 di seninde günün varmı bişiler

CAnım sen inanmak istiyorsan inanabilirsin. Benim için sorun değil. Ama buradan bende dahil faydalanan ve bilgi edinen o kadar cok insan varki. Ve ben bu konuda daha öncede defalarca konusuldugunu duydum. Bu nedenle benim gibi bilgi almak isteyen kullanıcıların yanlış bilgilendirilmesini istememe dürtüm bu konulara girmeme isteğimin önüne geçti. Yani senlik bi sıkıntı yok. Daha burdan takip edeceğiz hamileliğimizi. Gelelim çürük yumurta meselesine. Tıpda erkek bebeklerine çürük yumurta denilir doğrudur. Bunun nedeni ise kız çocuğunu yapan genetik materyaline sahip X spermlerinin daha büyük, kuvvetli ancak yavaş oldukları, erkek çocuğu yapan genetik materyali taşıyan Y spermlerinin de küçük ve zayıf ancak daha hızlı olduklarını içindir. Yani erkek spermleri hızlı olduğu için yumurtlama gününde girilen ilişkide, eğer öncesinde girilmediyse, erkek spermlerinin hızlı ve atik olduğu için en önde giderek yumurtlamayı sağlayabileceğine yüksek ihtimal olarak bakılır. Öte yandan kız spermlerinin küvvetli büyük olmaları nedeniylede yumurta hücresini daha rahat döller. Yani hız ve kuvvet yarısırlar. Hangisinin galip geleceğini Allah bilir. Unutmayın bir yumurtaya milyonlarca sperm aynı anda saldırır ama sadece bir tanesi zarı geçebilir ve döllenme gerçekleştirebilir. Ordan kimin geçeceği kaderdir.

Gunaydiiiiin kizlar nasilsiniz bakalim ? Ben hastaneden geldim simdi.dr um progesteron prolaktin tsh tahlili istemisti.sonucu oglen alcam.booole iste.gecmisi okuyamadim mobilden cok yavas baglaniyorumda

Cok anlasilir olmus aciklama tesekkurler

Regl olanlar uzulmesin lutfen rabbim herseyin hayirlisini versin vardir bundada hayir diye dusunelim, bu arada yxlizimi topige bekliyorum teyyyy teyyy tey

Canlar günaydın,
Ben gebeyim, idrar testi yaptım ilk dakikada pozitifi gördüm.
Rabbime şükürler olsun, dualarımdasınız...

Yanlis anlasilmasin aglayan smile sevincten teyyyyyy teeyyyy teyyyyyyyyy

Yanlis anlasilmasin aglayan smile sevincten teyyyyyy teeyyyy teyyyyyyyyy

Canım benim, rabbim tez zamanda sanada bu duyguyu tattırsın, çok üzüldük zamanında be güzelim...
Sevinç gözyaşlarınıda severim senin uiiy

Canlar günaydın,

canım benim maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin.
hadi hadi böyle güzel haberler inşallah

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr aman da aman hamişimiz varmış ne güzel bebişler gelmeye başladı bile ALLAH ım hepimize yaşat şu güzel duyguyu en kısa zaman da tebrik ederim arkadaşım çok sevindim senin adına

kızlar cumartesi günü ilişkiden sonra benden azıcık kan geldi çok korktummm:18::18::18::18::18::18::18: ilk kez geliyo başıma adet olmama da bir hafta vardı yakın olsa ondandır dicemmm ama öyle bi durum yok kırmızı azıcık taze kan yaniiii neden olmuş olabilerrr acaba dedim acaba hamileyimde ondan mı oldu acaba bşey olurmu valla çooook tırstımmmm

birde benim adetten bir hafta önce başlardı göğüs acıması bu sefer hiç acıma yokkkk :26:

Canimm belki seninki yer yapiyordur kendisine yerlesik hayata geciyordur insallahbir hamis haberide senden gelir insallah

Kiiizzzzz bayanedaa hadi test yap test yaptest yappp testtt yaapppp kan testiiii kan testtiii haydiiii bugun sendende guzel haberlerr gelsinn insaallahhkutlayalim cekelim halaylariiii

Canlar günaydın,

çokkkk tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. çok güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah göbecikler şiştikçe:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…