yok canım kavga etmiyoruz fikirlerimizi söylüyoruz sadece kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeterkizlar biz buraya kavga etmeye gelmedikhepimiz bi cocugumuz olsun deye gece gunduz ugrasiyoruz bizim ucun ne fark eder kiz ya erkek ne olur olsun arkadasimiz dediyi gibi eli ayagi duzgun olsun
Üzülmek yok bol bol çalışma var. Havalar sıcak ondan olabilir belki kendini çok yordun bazen bana da öyle oluyor. Stres de büyük faktör tabi. Bu ay gün aşırı çalışma yapın ve çok da düşünmemeye çalışHayırlısı ile bizim de bebeğimiz olacak inşallah.
Uzulme canim kismet deyilmis.insallah bidahaki sefere uzulmek yok,aglamak yok hadi calismalara devam canim
bu arada benim ablam ablam emriyolog(tüp bebek uzmanı)oda mı yanlış biliyor acaba bunca yıldır bu işin içinde?????doktorların erkek bebeklere neden çürük yumurta dediklerini düşündünüz mü?Kendileri söyledi.Çünkü erkek bebekler genellikle yumurtlama gününün dışında olurlarmış yumurtlama günü sağlam yumurta,sonra ki günler çürük yumurta diyorlarmış.
CAnım sen inanmak istiyorsan inanabilirsin. Benim için sorun değil. Ama buradan bende dahil faydalanan ve bilgi edinen o kadar cok insan varki. Ve ben bu konuda daha öncede defalarca konusuldugunu duydum. Bu nedenle benim gibi bilgi almak isteyen kullanıcıların yanlış bilgilendirilmesini istememe dürtüm bu konulara girmeme isteğimin önüne geçti. Yani senlik bi sıkıntı yok. Daha burdan takip edeceğiz hamileliğimizi. Gelelim çürük yumurta meselesine. Tıpda erkek bebeklerine çürük yumurta denilir doğrudur. Bunun nedeni ise kız çocuğunu yapan genetik materyaline sahip X spermlerinin daha büyük, kuvvetli ancak yavaş oldukları, erkek çocuğu yapan genetik materyali taşıyan Y spermlerinin de küçük ve zayıf ancak daha hızlı olduklarını içindir. Yani erkek spermleri hızlı olduğu için yumurtlama gününde girilen ilişkide, eğer öncesinde girilmediyse, erkek spermlerinin hızlı ve atik olduğu için en önde giderek yumurtlamayı sağlayabileceğine yüksek ihtimal olarak bakılır. Öte yandan kız spermlerinin küvvetli büyük olmaları nedeniylede yumurta hücresini daha rahat döller. Yani hız ve kuvvet yarısırlar. Hangisinin galip geleceğini Allah bilir.Unutmayın bir yumurtaya milyonlarca sperm aynı anda saldırır ama sadece bir tanesi zarı geçebilir ve döllenme gerçekleştirebilir. Ordan kimin geçeceği kaderdir.
Canlar günaydın,
Ben gebeyim, idrar testi yaptım ilk dakikada pozitifi gördüm.
Rabbime şükürler olsun, dualarımdasınız...
Yanlis anlasilmasin aglayan smile sevincten teyyyyyy teeyyyy teyyyyyyyyy
Canım benim, rabbim tez zamanda sanada bu duyguyu tattırsın, çok üzüldük zamanında be güzelim...
Sevinç gözyaşlarınıda severim senin uiiy
Canlar günaydın,
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr aman da aman hamişimiz varmışne güzel bebişler gelmeye başladı bile ALLAH ım hepimize yaşat şu güzel duyguyu en kısa zaman da tebrik ederim arkadaşım çok sevindim senin adına
kızlar cumartesi günü ilişkiden sonra benden azıcık kan geldi çok korktummm:18::18::18::18::18::18::18: ilk kez geliyo başıma adet olmama da bir hafta vardı yakın olsa ondandır dicemmm ama öyle bi durum yok kırmızı azıcık taze kan yaniiiineden olmuş olabilerrr acaba dedim acaba hamileyimde ondan mı oldu acaba bşey olurmu valla çooook tırstımmmm
birde benim adetten bir hafta önce başlardı göğüs acıması bu sefer hiç acıma yokkkk :26:
Canlar günaydın,
Canimm belki seninki yer yapiyordur kendisine yerlesik hayata geciyordur insallahbir hamis haberide senden gelir insallah
Canlar günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?