Gunaydiiiiin kizlar nasilsiniz bakalim ? Ben hastaneden geldim simdi.dr um progesteron prolaktin tsh tahlili istemisti.sonucu oglen alcam.booole iste.gecmisi okuyamadim mobilden cok yavas baglaniyorumda
Teşekkürler edacım,kendimi çok yordum her açıdan ewet ondan olabilir haklısın. Durmak yok çalışmalara devam.Senin ne oldu 7-8 di seninde günün varmı bişiler
Canimm belki seninki yer yapiyordur kendisine yerlesik hayata geciyordur insallahbir hamis haberide senden gelir insallah
Kiiizzzzz bayanedaa hadi test yap test yaptest yappp testtt yaapppp kan testiiii kan testtiii haydiiii bugun sendende guzel haberlerr gelsinn insaallahh kutlayalim cekelim halaylariiii
Canlar günaydın,
Ben gebeyim, idrar testi yaptım ilk dakikada pozitifi gördüm.
Rabbime şükürler olsun, dualarımdasınız...
Yok canım durum normal hafif sancılı. Şimdi dayanamayıp kan vermeye gittim sonuç yarın çıkacakmış foça küçük yer olduğu için öyle hemen sonuç vermiyorlar maalesef.İnş olmam yani her an olacakmış gibiyim :18:
canım varya süper cümleydi yains herkesin bebişi yerleşik hayata geciyodurrrr
Yok canım durum normal hafif sancılı. Şimdi dayanamayıp kan vermeye gittim sonuç yarın çıkacakmış foça küçük yer olduğu için öyle hemen sonuç vermiyorlar maalesef.İnş olmam yani her an olacakmış gibiyim :18:
vay be oley oleyyy oleyCanlar günaydın,
hadi masallah sendede yerlesme kanamasi olsugünaydın kızlarrrrrrrrrrrr aman da aman hamişimiz varmışne güzel bebişler gelmeye başladı bile ALLAH ım hepimize yaşat şu güzel duyguyu en kısa zaman da tebrik ederim arkadaşım çok sevindim senin adına
kızlar cumartesi günü ilişkiden sonra benden azıcık kan geldi çok korktummm:18::18::18::18::18::18::18: ilk kez geliyo başıma adet olmama da bir hafta vardı yakın olsa ondandır dicemmm ama öyle bi durum yok kırmızı azıcık taze kan yaniiiineden olmuş olabilerrr acaba dedim acaba hamileyimde ondan mı oldu acaba bşey olurmu valla çooook tırstımmmm
birde benim adetten bir hafta önce başlardı göğüs acıması bu sefer hiç acıma yokkkk :26:
yarin bura hamileyim yazarsin Allahin izniyleCanım dün yaptım negatif ama adet de olmadım kan verdim şimdi yarın belli olurmuş sonuç :18:
Kızlar dün eşimle birlikte ulusda gezerken bi mağazaya girdik. Herkes yemek yiyordu orada. Benim üstümdede kot tulum vardı. Heralde hamile sandılar beni:) kek falan ikram ettiler bana bi ton ricayla:) İş yerimdede arada dinlenmen lazım senin diyorlar. HAyır kiloda almadım hatta 1 haftada 3 kilo verdim. İnsanlar neden böyle düşünüyo anlamadım:) Biran önce hamile oldugumun haberini alsamda bol bol naz yapsam. Kullansam bu durumu:)Ya ben cok hazırım. Bebeğimde dünyaya gelmeye hazır olsada gelse biran önce Tahlil sonuçlarını alır almaz soyleyin kızlar cok merak ediyorum. Umarım hamile haberlerini almaya devam ederiz:13::13:
ben dün hastalandım malesef aynı duygular bizdede var canım herşekilde hazır hissediyoruz ama artık bidaki aya inşallah. sen test neden yaptırmadın ki geçiktiysen eğer hemen bi kan testi yaptır tatlım.
Anacım onlar yoruyor bizi.. ya çok sık denemiyoruz elimizden geldiğice.. ama işte.. neyse bakalım.. hayırlısı .. eşim bu ay gitmedi doktora.. eğer olmazsa artık bir sonraki ay yumurtlama testlerimi alacam.. rahim filmini çektirecem eşimde doktora gidecek... bakalmkızlar bu kadar sık ilişki önermiyor dr lar spermin kendini toplaması lazımmış en az 2 gün geçmesi gerekiyormuş anammmm yataktan çıkamz insan yaaaa bi ara bizde denedik gün aşırı tavşalar gibi hihihihih ama bizde işe yaramadı şimdi haftada 2 deniyoruz bizde sperm hareketleri yavaş çıktı ondan bu kadanr yormayın adamcıkları yahuuuu :)))
bizimde 5 yılımız bitiyor.. biz sonradan coştuk.. şaka bir yana derdim bebek.. ha arada kuduruyormyum evetttttttttttanammmmm ne kuduruk garularun arasına düşmüşümde haberim yoookkkkkız bi durun, hergün,günde iki abowwwww
heheeee yeni evlisiniz siz belli belli...
valla biz 15. yılı deviricez, 2-3 günde bir...yaşlanmışızzzzz
bi de dr.ların dediği,günaşırı olmalı ki spermlerin hareketi ve miktarı düşmesin...aslında incir iyi fikirmiş heee bende mi yesem acabakocişte keçiboynuzu suyu içiyo...
kızlar kan testi yaptırdık pozitif 839 çıktısalı günü gel tekrar artışa bakalım bide keseye bakalım dedi çok şükür Rabbime isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş...Temmuz ayı açılışı yaptım arkamdan bekliyorum hepinizi
valla bende erkek istoyorum ama bıraktım ALLAHA.. HAYIRLISIahh canım yaarma erkek bebek yöntemini deniyorum...eşim 3 ay izin verdi,4. ayda hamile kalamazsan bildiğimi yaparım dedi :18:
HADİ HAYIRLI OLSUN CANIM.......... rabbim kucağına almayıda nasip etsin.. çok şükür çok şkür..Canlar günaydın,
merhaba kızlar bugün doktora gittim kese göründü zeytin tanesi büyüklüğünde siz de mi 5 haftalıkken öyle gördünüz sizinle paylaşmak istedim doktora bu normal mi dedim evet tabiki dedi ve bebe aspirini verdi
MAŞALLAH CANIM allah kucağına almayı nasip etsin
İNŞALLAH canım dikkat et bu arada kendine, yukarı falan dikelme.. nane maydanoz tüketme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?