Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Selam kizlar bende bebek icin her ay ugrasanlardanim adetlerim duzensizdir gecikir yani bu ayda gecikti histeroskopi ameliyati olucam o yuzden hamilemiyim degilmiyim diye test yaptirmam gerekiyo yoksa sokturucu alicam simdi kan verdim beklemedeyim dua edin olurmu ;(((((

QUOTE=yxliz;31083324]Canlar günaydın,
Ben gebeyim, idrar testi yaptım ilk dakikada pozitifi gördüm.
Rabbime şükürler olsun, dualarımdasınız...[/QUOTE]

caniiiiiiimmm tebrik ederim.hayirli ugurlu olsun Allah kucagina almani nasib etsin insallah.cooookk sevindim bizi birakib kacmak yok tamammi

HAYIRLI haberlerin gelsin canım benim .. RABBİM yar ve yardımcın olsun

Canlar günaydın,
Rabbime şükürler olsun, dualarımdasınız...
tebriklerrrr çok sevindim hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza inşallah

Hayırlı olsun Mercanfen. Ben de cumartesi gittim benim de 5 haftalık ve alttan ultrason ile keseyi gördü doktor minicik daha böyle küçük bi göz gibi. Erken gebelik dedi yani bazen 4-5 haftalıkken kese görünemiyebiliyormuş ama benimki de göründü.
Hem gayet iyi dedi ben bilmeden akciğer filmi çektirdim diyince ne olur ne olmaz diyip progestan yazdı bi de folik asit kullanı dedi. Ben zaten 3 gündür folik e başlamıştım neyse progestan ı da aldım cumartesi akşam başladım kullanmaya. Bugün işe geldim nette gezerken bakayım bi zararı var mı bu hapın dedim bi de görsem göğüslerinde kist olanlarda kanser riskini artırabilir diyo korktum çünkü bende de var. Aradım doktoru dedim siz bana herhangi bir rahatsızlığım var mı diye sormadınız ama böyle böyle dedim. Ne yapayım dedim önce istersen bırak hormon haplarının hepsinde böyle şeyler yazar bişey olmaz falan dedi sonra 15 gün sonraya randevu vermişti bana o zamana kadar kullan gelince bakarız dedi.
Benim de içim rahat etmedi düşük tehlikem yoksa neden bana bu hapı verdi sadece akciğer filmi çektirdim diye.
Sonra özel bi doktor bulduk eşim telefonla aramış perşembe gününe randevu almış gidicez ama bu arada benim içim rahat değil diye sormuş bu hapı kullansın mı bu durumda diye yok bıraksın folik asit le birlikte ağır gelir zaten içmesin demiş. Birinin dediğini diğerininki tutmuyo. Canım sıkıldı anlayacağın. Kanama olursa içebilir demiş. Perşembe gidince herşeyi sorucam artık benim içim rahat etmeyeceğine isterse çok pimpirik desin umrumda değil. Sana ekstra bişey verdi mi doktorun ? Bi de bana sadece ultrason ile baktı kan tahlili falan yapmadı normal mi ?

Yxliz canim ne gibi belirtilerin vardi yaz bizede.kizlar biriniz listemize guncelleme yapin nolur ben mob yapamiyorum.yxlizin karsina hamis yazin.son liste 73 sayfadadi

1) yxliz...................6-7 temmuz............hamışşşşşşşşşşşş
2) bayaneda*………..7-8 temmuz
3) shed*................7-8 temmuz.
4) mystery90*..........8 temmuz.
5) ferdakazak*..........7-8 temmuz..............calismaya devam canim
6) humasah...............7 temmuz.
7) BenInci*..............12 temmuz
8) tosbaaaaa87*......12 temmuz
9) karaincim*........ 13 temmuz
10) busemk*............14 temmuz
11) ing_ing*.............14 temmuz
12) karabiber*.........16-17 temmuz
13) codulu...............19 temmuz
14) sercem.*............20 temmuz
15) yusraeren*..........20 temmuz
16) amayaa*........... 20 temmuz
17) buket_asude*......24 temmuz
18) arzum1989*.......25 temmuz.
19) apranxx*.............27 temmuz
20) nuclear*..............29 temmuz.
21) esra_3453*.........30 temmuz
22) aysenur*..............
23) meltemba*...........*

5) ferdakazak*..........7-8 temmuz..............calismaya devam canim
23) meltemba*...........*30 temmuz

canım senin ki de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Canım düşük tehliken yoksa kullanman gerekmiyor bence de içini ferah tut bana da bebe aspirini verdi düşük önleyici dedi tedbir amaçlı ben de aspirinin faydalarını duymuştum bu arada bana karından baktı ve dediğin gibi göz gibi görüldü. Alttan bakmaya gerek kalmadı on gün sonra gel dedi kalp atışlarını dinleyelim ve bazı testler yapılacak dedi canım

Yxliz canim ne gibi belirtilerin vardi yaz bizede.kizlar biriniz listemize guncelleme yapin nolur ben mob yapamiyorum.yxlizin karsina hamis yazin.son liste 73 sayfadadi

Regli belirtileriyle aynı tıpatıp hemde, sadece kırmızılar gelmiyo. Kasık ağrısı karnımın altının şişliği, göğüslerimin yan taraflarının şişmesi (koltuk altına doğru) hepsi regli belirtisiydi. Göğüslerim şişti ama çoook çok acımadı, elimle dokununca acıyodu. Yalnız bendeki tek fark son 5 gündür, olur olmaz yerde hapşurdum ve ara ara burnum akar gibi oldu, tıkandı gibi oldu. Yaz nezlesi sandım ama 5 dk.lık nezle olmaz. Bunlar ara ara hep 5er dk sürdü. Bu arada sabahları kalktığımda ne karnımın şişliği kalıyodu ne de kasık ağrısı, öğleden sonra başlıyodu taaaki yatana kadar devam ediyodu, gerçi hala öyle :) Kızlar siz siz olun regli öncesi test yapmayın ben BAT sonrası yaptım testi ve daha idrar ilerlerken çizgi çıktı

Sağol canım, inşallah ikimizin de herşey yolunda gider, paylaşalım burdan yaşadıklarımızı ben çok tecrübesizim çünkü ilk bebeğim olacak. O yüzden herşeyi merak ediyorum. Yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin,

Gözün aydın canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iisallah Benimde cocugum yok bende eşimde cok istiyoruz bebeği. Eşim daha cok hatta hasret kaldım diyo Eşine hamile oldugunu nasıl söyledin ben şimdiden onu düşünüyorum nedense bu ay kendimi hamile hissediyorum Düşün artık tek derdim nasıl söyleceğim

inş canım benim de ilk bebeğim olacak inş nisanda kimyasal gebelik yaşamıştım o nedenle benim de korkularım var ama çok şükür keseyi gördük ilk kan değerim de yüksek çıkmıştı sadece kasık ağrım oluyor kalp sesini duymak için ne zaman gideceksin ben on gün sonra gideceğim

bende tum hamile arkadaslari tebrik ediyorum birdaha kizlar cadolu dogru soyluyo esinize yaptiginiz suprizleride yazin bence haraketli olur topikimiz

hamile kalmak icin ozel birsey yaptinizmi paylasirsaniz seviniriz :26:bizde yapalim ardinizdan bizde hamile gelelim diymi

Teşekkürler canım.İlk olunca insan ister istemez bi tuhaf oluyor. Bakalım hayırlısı artık.

İlk denememizde ben de senin gibi hissetmiştim. Adete 3 gün kala korunmasız olarak ilişkiye girdik ve 3 gün hamileyim diye gezdim ortalıkta :) İlk olması ayrı heyecan. Şimdi 3. ayımız ama daha sakinim. Daha bilinçleniyorsun en azından. Her şey güzel olacak merak etme canım :)

Canlar günaydın,
Rabbime şükürler olsun, dualarımdasınız...

Şükürler olsun, sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Çok çok tebrik ederim. Darısı hepimizin başına inşallah. Kocaman bir AMİNN

Hey maşallah. Rabbim ne mucizelere sebep oluyor. İnanılır gibi değil. Bu mucizeyi bize de nasip etsin Rabbim şu mübarek günlerde. İnşallah çok da rahat geçirirsin hamileliğini, sağlıkla da kucağına alırsın bebişini. Uğur getirsin inşallah

5) ferdakazak*..........7-8 temmuz..............calismaya devam canim:114:
23) meltemba*...........*30 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…