hamile kalmak icin ozel birsey yaptinizmi paylasirsaniz seviniriz :26:bizde yapalim ardinizdan bizde hamile gelelim diymi
Canım ben ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi yakaladığım günleri değerlendirdik İnternetten sipariş vermiştim. Çok şükür işe yaradı İnş size rabbim hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip eder
amin canimCanım ben ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi yakaladığım günleri değerlendirdik İnternetten sipariş vermiştim. Çok şükür işe yaradı İnş size rabbim hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip eder
ilk önce seni tebrik edirem Allah kucağına almanı nasib etsin insallah.canım yaa bu ovulasıyon testini günde 1 kezmi yapdın.sabahmı akşammı?
Saol canım amin, internetten gitti gidiyordan 20 tane ovulasyon testi +6 gebelik testi 20 tl ye sipariş verdim adet döngüne göre ne zaman başlaman gerektiği yazıyordu ben 29 günde bir olduğum için 12. günü başladım hergün 4 gibi yaptım yapmadan 4 saat öncesine kadar çok su içmemen gerekiyor hergün aynı satte yapıyorsun çift çizgiyi yakalayınca o günü ve ertesi günü mutlaka değerlendir ve sonra gün aşırıya devam ey çizgi silikleşince yapmana gerek kalmıyor artık yumurtlamış oluyorsun
canim bende kullandim 2 aydir kullaniyorum kullanimi su hergun eyni vaxtda test edirsen 3-4 saat su icmemeye diqqet edirsen ve testi edirsen bizde folikul testi kimide ala bilersen aptekdenilk önce seni tebrik edirem Allah kucağına almanı nasib etsin insallah.canım yaa bu ovulasıyon testini günde 1 kezmi yapdın.sabahmı akşammı?
canim bende kullandim 2 aydir kullaniyorum kullanimi su hergun eyni vaxtda test edirsen 3-4 saat su icmemeye diqqet edirsen ve testi edirsen bizde folikul testi kimide ala bilersen aptekdenadetin bitdikden 2 gun sonra basla koyu cizgide iliski olmali ve her ehtimale qarsiliq 1 gunnen bir iliski olmali bilmem anlata bildimmi
hayırlı olsun bende bu ay ovülasyon testi yapmaya başladım inşallah işe yarar darısı bize artıkCanım ben ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi yakaladığım günleri değerlendirdik İnternetten sipariş vermiştim. Çok şükür işe yaradı İnş size rabbim hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip eder
ilk önce seni tebrik edirem Allah kucağına almanı nasib etsin insallah.canım yaa bu ovulasıyon testini günde 1 kezmi yapdın.sabahmı akşammı?
ama ben qaliba yalnlis kullandim bu kez cunki bana siliklesince iliski olsun hemin gun dediler bende oyle yaptim koyu olan gun yapmamisdik iliski cunki ondan once iliski olmusdu bebeyim tutunurmu sizce koyudan sonraki gun oldu iliskiSaol canım amin, internetten gitti gidiyordan 20 tane ovulasyon testi +6 gebelik testi 20 tl ye sipariş verdim adet döngüne göre ne zaman başlaman gerektiği yazıyordu ben 29 günde bir olduğum için 12. günü başladım hergün 4 gibi yaptım yapmadan 4 saat öncesine kadar çok su içmemen gerekiyor hergün aynı satte yapıyorsun çift çizgiyi yakalayınca o günü ve ertesi günü mutlaka değerlendir ve sonra gün aşırıya devam ey çizgi silikleşince yapmana gerek kalmıyor artık yumurtlamış oluyorsun
evet mutlaka senin gunun yaklasiyor yumurtlama gunun mutlaka al yap xeyrini gor canimanladım canım opurem senıdun 1,2 aptekden sorusdum hamısında qalmayıb dedı bu gun ısden cıkınca turk apteklerınden sorusum gerek
yarar canim insallah bebeyin gelir cok guzel bi test insanin kafasi rahat oluyo yumurtladim diyehayırlı olsun bende bu ay ovülasyon testi yapmaya başladım inşallah işe yarar darısı bize artık
arzum canim netin neden bozuldu:26: bende 1 gun telden girdim cildirdim sinirden az kalakızlar sız kaynaşın yazın. ben işden cıkıyorum eve gedıyorum. evde mob girince yazmak zor oluyoo ama okuycam hepisini, bayaneda: shed: humasah: mystery kızlar sizdende cevab bekliyorum , bizi bilgisiz burakmayıntamammı canlarım? men kactım
Saol canım amin, internetten gitti gidiyordan 20 tane ovulasyon testi +6 gebelik testi 20 tl ye sipariş verdim adet döngüne göre ne zaman başlaman gerektiği yazıyordu ben 29 günde bir olduğum için 12. günü başladım hergün 4 gibi yaptım yapmadan 4 saat öncesine kadar çok su içmemen gerekiyor hergün aynı satte yapıyorsun çift çizgiyi yakalayınca o günü ve ertesi günü mutlaka değerlendir ve sonra gün aşırıya devam ey çizgi silikleşince yapmana gerek kalmıyor artık yumurtlamış oluyorsun
evet kesinlikle katılıyorum.Ben normalde internetteki otomatik yumurtlama testlerini kullanıyordum hep ve benim bu ay 6 sında yumurtlama günüm olduğunu söylemişti.Ama ben bu ay evde ovülasyon testi yaptım ve 6 sında yumurtlamadım.Demekki bunca ay hep yanılmışım oyüzden tutturamadık diye düşünüyorum.Ama bu evde yaptığım test sayesinde inşallah tutturcm hadi bakalımevet mutlaka senin gunun yaklasiyor yumurtlama gunun mutlaka al yap xeyrini gor canim
yarar canim insallah bebeyin gelir cok guzel bi test insanin kafasi rahat oluyo yumurtladim diye
hadi bismillah canim xeyirli olsunevet kesinlikle katılıyorum.Ben normalde internetteki otomatik yumurtlama testlerini kullanıyordum hep ve benim bu ay 6 sında yumurtlama günüm olduğunu söylemişti.Ama ben bu ay evde ovülasyon testi yaptım ve 6 sında yumurtlamadım.Demekki bunca ay hep yanılmışım oyüzden tutturamadık diye düşünüyorum.Ama bu evde yaptığım test sayesinde inşallah tutturcm hadi bakalım
hadi bismillah canim xeyirli olsuntez zamanda tutdurda bebeyinde orda tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?