Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Hey maşallah. Rabbim ne mucizelere sebep oluyor. İnanılır gibi değil. Bu mucizeyi bize de nasip etsin Rabbim şu mübarek günlerde. İnşallah çok da rahat geçirirsin hamileliğini, sağlıkla da kucağına alırsın bebişini. Uğur getirsin inşallah [/QUOTE]

saol canım amin Darısı tüm isteyenlerin başına inş

hamile kalmak icin ozel birsey yaptinizmi paylasirsaniz seviniriz :26:bizde yapalim ardinizdan bizde hamile gelelim diymi

Canım ben ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi yakaladığım günleri değerlendirdik İnternetten sipariş vermiştim. Çok şükür işe yaradı İnş size rabbim hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip eder

ilk önce seni tebrik edirem Allah kucağına almanı nasib etsin insallah.canım yaa bu ovulasıyon testini günde 1 kezmi yapdın.sabahmı akşammı?

ilk önce seni tebrik edirem Allah kucağına almanı nasib etsin insallah.canım yaa bu ovulasıyon testini günde 1 kezmi yapdın.sabahmı akşammı?

Saol canım amin, internetten gitti gidiyordan 20 tane ovulasyon testi +6 gebelik testi 20 tl ye sipariş verdim adet döngüne göre ne zaman başlaman gerektiği yazıyordu ben 29 günde bir olduğum için 12. günü başladım hergün 4 gibi yaptım yapmadan 4 saat öncesine kadar çok su içmemen gerekiyor hergün aynı satte yapıyorsun çift çizgiyi yakalayınca o günü ve ertesi günü mutlaka değerlendir ve sonra gün aşırıya devam ey çizgi silikleşince yapmana gerek kalmıyor artık yumurtlamış oluyorsun

1) yxliz...................6-7 temmuz............hamışşşşşşşşşşşş
2) bayaneda*………..7-8 temmuz
3) shed*................7-8 temmuz.
4) mystery90*..........8 temmuz.
5) ferdakazak*..........7-8 temmuz..............calismaya devam canim:114:
6) humasah...............7 temmuz.
7) BenInci*..............12 temmuz
8) tosbaaaaa87*......12 temmuz
9) karaincim*........ 13 temmuz
10) busemk*............14 temmuz
11) ing_ing*.............14 temmuz
12) karabiber*.........16-17 temmuz
13) codulu...............19 temmuz
14) sercem.*............20 temmuz
15) yusraeren*..........20 temmuz
16) amayaa*........... 20 temmuz
17) buket_asude*......24 temmuz
18) arzum1989*.......25 temmuz.
19) apranxx*.............27 temmuz
20) nuclear*..............29 temmuz.
21) esra_3453*.........30 temmuz
22) aysenur*..............
23) meltemba*...........*30 temmuz

coooookk sagol canım

canim bende kullandim 2 aydir kullaniyorum kullanimi su hergun eyni vaxtda test edirsen 3-4 saat su icmemeye diqqet edirsen ve testi edirsen bizde folikul testi kimide ala bilersen aptekden adetin bitdikden 2 gun sonra basla koyu cizgide iliski olmali ve her ehtimale qarsiliq 1 gunnen bir iliski olmali bilmem anlata bildimmi

anladım canım opurem senı dun 1,2 aptekden sorusdum hamısında qalmayıb dedı bu gun ısden cıkınca turk apteklerınden sorusum gerek

hayırlı olsun bende bu ay ovülasyon testi yapmaya başladım inşallah işe yarar darısı bize artık

ama ben qaliba yalnlis kullandim bu kez cunki bana siliklesince iliski olsun hemin gun dediler bende oyle yaptim koyu olan gun yapmamisdik iliski cunki ondan once iliski olmusdu bebeyim tutunurmu sizce koyudan sonraki gun oldu iliski

kızlar sız kaynaşın yazın. ben işden cıkıyorum eve gedıyorum. evde mob girince yazmak zor oluyoo ama okuycam hepisini, bayaneda: shed: humasah: mystery kızlar sizdende cevab bekliyorum , bizi bilgisiz burakmayın tamammı canlarım? men kactım

anladım canım opurem senı dun 1,2 aptekden sorusdum hamısında qalmayıb dedı bu gun ısden cıkınca turk apteklerınden sorusum gerek
evet mutlaka senin gunun yaklasiyor yumurtlama gunun mutlaka al yap xeyrini gor canim
hayırlı olsun bende bu ay ovülasyon testi yapmaya başladım inşallah işe yarar darısı bize artık
yarar canim insallah bebeyin gelir cok guzel bi test insanin kafasi rahat oluyo yumurtladim diye

arzum canim netin neden bozuldu:26: bende 1 gun telden girdim cildirdim sinirden az kala

canım testin markasını paylaşırmısın bende alcam da

evet mutlaka senin gunun yaklasiyor yumurtlama gunun mutlaka al yap xeyrini gor canim

yarar canim insallah bebeyin gelir cok guzel bi test insanin kafasi rahat oluyo yumurtladim diye
evet kesinlikle katılıyorum.Ben normalde internetteki otomatik yumurtlama testlerini kullanıyordum hep ve benim bu ay 6 sında yumurtlama günüm olduğunu söylemişti.Ama ben bu ay evde ovülasyon testi yaptım ve 6 sında yumurtlamadım.Demekki bunca ay hep yanılmışım oyüzden tutturamadık diye düşünüyorum.Ama bu evde yaptığım test sayesinde inşallah tutturcm hadi bakalım

hadi bismillah canim xeyirli olsun tez zamanda tutdurda bebeyinde orda tutunsun

çok yorucu bir gündü yazdıklarınızı hep okudum 3 hamişimiz var maaşallah devamı gelsin inşallah

Son düzenleme:
Kızlar bir kaç gündür giremedim yeni okuyabildim ne güldürdünüz beni. Ben bugün doktora gittim alttan muayene etti. Herşey mükemmel pırıl pırıl hiçbir sorun yok dedi. Dedim ovulasyon testi yapmalı mıyım? Açıklaması şu : siz gençler hayatınızı hep planlı yaşamaya çalışıyorsunuz. korunmayı bıraktığınız an hamile kalmazsınız 1-1,5 yıl gibi bir süreye yayılır hamile kalman( ki bu arada takıntı haline getirirsen bir aydır korunmuyorum neden hamile değilim diye stresten hamile kalamazsın dedi) Eğer o zamana kadar hamile kalamazsan biz ovulasyon testi yapacağız eczanede satılanlar çok güvenilir değil dedi. Doktor güven verdi açıkçası döngüm 25 gün olduğu için adetin başlangıç gününden 9.-10. gün ovulasyonundur + 2 gün - 2 gün gün aşırı ilişkiye gireceksiniz kafayada takmayacaksın hamile kalınca görüşelim dedi :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…