İlk denememizde ben de senin gibi hissetmiştim. Adete 3 gün kala korunmasız olarak ilişkiye girdik ve 3 gün hamileyim diye gezdim ortalıkta :) İlk olması ayrı heyecan. Şimdi 3. ayımız ama daha sakinim. Daha bilinçleniyorsun en azından. Her şey güzel olacak merak etme canım :)
Cok güldüm canım yaaaAma sana değil bize Bende aynı senin gibi 3 gün önce hadi yapalım dedik. Sonra adet oldum Allah Allah derken öğrendimki her zaman olmazmış:) İlk olunca hemen oldu sanılıyo heralde Bu ay ikinci ve tek mantıklı denemem hadi hayırlısı
1) yxliz...................6-7 temmuz............hamışşşşşşşşşşşş
2) bayaneda* ..7-8 temmuz
3) shed*................7-8 temmuz.
4) mystery90*..........8 temmuz.
5) ferdakazak*..........7-8 temmuz..............calismaya devam canim:114:
6) humasah...............7 temmuz.
7) BenInci*..............12 temmuz
8) tosbaaaaa87*......12 temmuz
9) karaincim*........ 13 temmuz
10) busemk*............14 temmuz
11) ing_ing*.............14 temmuz
12) karabiber*.........16-17 temmuz
13) codulu...............19 temmuz
14) sercem.*............20 temmuz
15) yusraeren*..........20 temmuz
16) amayaa*........... 20 temmuz
17) buket_asude*......24 temmuz
18) arzum1989*.......25 temmuz.
19) apranxx*.............27 temmuz
20) nuclear*..............29 temmuz.
21) esra_3453*.........30 temmuz
22) aysenur*..............
23) meltemba*...........*30 temmuz
kızlar sız kaynaşın yazın. ben işden cıkıyorum eve gedıyorum. evde mob girince yazmak zor oluyoo ama okuycam hepisini, bayaneda: shed: humasah: mystery kızlar sizdende cevab bekliyorum , bizi bilgisiz burakmayıntamammı canlarım? men kactım
Gözün aydın canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iisallahBenimde cocugum yok bende eşimde cok istiyoruz bebeği. Eşim daha cok hatta hasret kaldım diyo Eşine hamile oldugunu nasıl söyledin ben şimdiden onu düşünüyorum nedense bu ay kendimi hamile hissediyorum Düşün artık tek derdim nasıl söyleceğim
İlk denememizde ben de senin gibi hissetmiştim. Adete 3 gün kala korunmasız olarak ilişkiye girdik ve 3 gün hamileyim diye gezdim ortalıkta :) İlk olması ayrı heyecan. Şimdi 3. ayımız ama daha sakinim. Daha bilinçleniyorsun en azından. Her şey güzel olacak merak etme canım :)
Cok güldüm canım yaaaAma sana değil bize Bende aynı senin gibi 3 gün önce hadi yapalım dedik. Sonra adet oldum Allah Allah derken öğrendimki her zaman olmazmış:) İlk olunca hemen oldu sanılıyo heralde Bu ay ikinci ve tek mantıklı denemem hadi hayırlısı
Aynen canım ne bileyim Türk filmlerinde hemen hamile kalıyolaröyle olacak sandım ben de
Canım hiç bilgisizbırakr mıyım sen mobilden girdiğin için görmedin sanırım:) ben hala bekliyorum kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak sonuç:)
ama ben qaliba yalnlis kullandim bu kez cunki bana siliklesince iliski olsun hemin gun dediler bende oyle yaptim koyu olan gun yapmamisdik iliski cunki ondan once iliski olmusdu bebeyim tutunurmu sizce koyudan sonraki gun oldu iliski
canım testin markasını paylaşırmısın bende alcam da
Arasana bi cıkmıstır belki sonuçGenelde hep erken cıkarya:)
inş canım benim de ilk bebeğim olacak inş nisanda kimyasal gebelik yaşamıştım o nedenle benim de korkularım var ama çok şükür keseyi gördük ilk kan değerim de yüksek çıkmıştı sadece kasık ağrım oluyor kalp sesini duymak için ne zaman gideceksin ben on gün sonra gideceğim
slm kızlar..ben sabah tahlil yaptırmıştım sonuçları yeni aldım.prolaktin ( süt hormonu ) ve tsh ( guatr hormonu ) yüksek çıktıprolaktin 44.63, tsh 4.66 çıktı..kadın doğumcu endokrine yolladı hormonları düzenlesin diye.endokrinolog gebeliğe engel olmaz bu değer dedi..tek sevindiric şey yumurtlamış olmam.gerçi pek değerlendiremedik bu ayı ama bakalım kısmet..bu arada hastanede bi akrabamızı gördüm oda 2.5 senelik evli ilk ay hamile kalmıştı 6 aylıkken karnında ölmüştü o zamandan beri bekliyolardı.hamileymiş şimdi..tamam onun adına çok sevindim çok paylaştık birbirimizle..ama benim neden olmuyo düşünmeden edemiyorum..
Az önce bende aldım g.gidiyordan 20 ovülasyon testi 6 da gebelik.umarım ihtiyaç olmaz bu ay içim kıpır kıpır bir tuhafım kasıklarım çok ağrı yapıyo anlamış değilim cumartesi ilişkiden sonra çooooooookkkk azzzzzzzzzz kan geldi aranızda böyle bişey yaşayan varmı kızlarrrrr
Sonuçlarını bir baska doktora daha göster canım. Ben bi makale okumuştum. Kadın vucudunda hamile kalmak için gerekli düzenek var ama bu düzenek o kadar cok şeyle örtülü ki verimli çalışamıyomuş. Bu nedenle her hamilelik bi mucizedir diyordu. SAbırla bekleyeceğiz mucizemizi artık:) Kötü bişey olmamasınada cok sevindim. Akrabanın hamileliğide bu sefer yolunda gider umarım:)
BEN BUGÜN TESTİMİ YAPTIRDIM SONUÇ: beta hcg (1,20),, serbest t3 (2,87),, serbest t4 (1,15),, TSH (1,0310) yani hamile değilim,bir sonrki sefere inş. bu sonuçları anlayan var mı doktor çok yoğundu pek ayrıntı veremedi
Canım tam bilmiyorum ama 3.- 4. haftada en az 5 olması gerek heralde. En iyisi emin olmak için 2 gun sonra tekrar baktır. GEç döllenme olabilir belki
BEN BUGÜN TESTİMİ YAPTIRDIM SONUÇ: beta hcg (1,20),, serbest t3 (2,87),, serbest t4 (1,15),, TSH (1,0310) yani hamile değilim,bir sonrki sefere inş. bu sonuçları anlayan var mı doktor çok yoğundu pek ayrıntı veremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?