Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

ben kaciyim kizlar gidip is yapicam biraz dogrusu burasi cok sicak hic bir sey yapasim gelmiyo ama yinede temizlik imandan gelir dimi

Canım hiç bilgisizbırakr mıyım sen mobilden girdiğin için görmedin sanırım:) ben hala bekliyorum kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak sonuç:)

Canım, sen de benim gibi yeni evlisin anlaşılan. Biz de istiyorduk hatta hiç korunmadık ama açıkçası bu ay beklemiyordum. Bi de aslında ben istediğimden de emin değildim, ilk bir iki ay denedik olmayınca dedim kesin birimizde sorun var olmıcak heralde. Ki o sıralar o kadar çok şey okudum ki bu sitede, işte ilişkide erkek üstte olacak, belinin altına yastık koyacan, 2 saat kalkmıycan, ayaklarını havaya dikicen, bi sürü şey işte sen de okumuşsundur. Kışın işte, eşime sürekli şöyle yapçaz böyle yapçaz adamı robot gibi oynatıyom öyle denedik böyle denedik 2 ay olmadı ben de aman olmazsa olmasın dedim bıraktım kendi haline, ki mayıs ayında da idrar yollarım iltihaplandı acillik oldum antibiyotik falan kullandım, o arada iyi değilim diye de doğru dürüst eşimle birlikte olmadım. Ne olduysa bu arada olmuş kendim de şaştım. Hiç o üstte falan de değildi, saatlerce de yatmadım. Allahın takdiri diyorum. Hiç beklemediğim an haberi aldım. Eşime söylemeye fırsat olmadı bu arada canım, çünkü kendisi çok meraklı olduğundan her ay malum günüm yaklaştığında düzenli sorar bana oldu mu oldu mu diye ben de bu ay adetime bi kaç gün kala o sorunca başladı karnımın ağrısı geliyo dedim, gerçekten adet belirtilerim oldu hepsi, baş ağrısı, karın ağrısı yani hiç şüphelenmedim, sonra baktım gelen giden yok eşime söyledim bi test al bakalım akşam dedim o da almış gelmiş yaptık hafif silik çıktı bu tutturdu hamilesin diye ben daha konduramıyorum bu ay olamaz bişey yapmadık ki doğru dürüst diyorum kızıyor bana. Hadi akşam vakti kalktık gittik hastaneye kan tahlili yaptırdık orda hcg değerinden doktor hamilesiniz dedi. Böyle yani benim eşim sürpriz yapmama fırsat vermedi (( Ben de sinir oldum sen beni mi takip ediyosun millet ne güzel sürpriz yapıyo bi sürpriz yaptırmadın dedim. İnşallah bu ay sen de mutlu haberi verirsin eşine, hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.

Az önce bende aldım g.gidiyordan 20 ovülasyon testi 6 da gebelik.umarım ihtiyaç olmaz bu ay içim kıpır kıpır bir tuhafım kasıklarım çok ağrı yapıyo anlamış değilim cumartesi ilişkiden sonra çooooooookkkk azzzzzzzzzz kan geldi aranızda böyle bişey yaşayan varmı kızlarrrrr

ama ben qaliba yalnlis kullandim bu kez cunki bana siliklesince iliski olsun hemin gun dediler bende oyle yaptim koyu olan gun yapmamisdik iliski cunki ondan once iliski olmusdu bebeyim tutunurmu sizce koyudan sonraki gun oldu iliski

canım üzülme hiç belli olmaz,İnş olmuştur. Bundan sonra daha dikkat edersin

slm kızlar..ben sabah tahlil yaptırmıştım sonuçları yeni aldım.prolaktin ( süt hormonu ) ve tsh ( guatr hormonu ) yüksek çıktı prolaktin 44.63, tsh 4.66 çıktı..kadın doğumcu endokrine yolladı hormonları düzenlesin diye.endokrinolog gebeliğe engel olmaz bu değer dedi..tek sevindiric şey yumurtlamış olmam.gerçi pek değerlendiremedik bu ayı ama bakalım kısmet..bu arada hastanede bi akrabamızı gördüm oda 2.5 senelik evli ilk ay hamile kalmıştı 6 aylıkken karnında ölmüştü o zamandan beri bekliyolardı.hamileymiş şimdi..tamam onun adına çok sevindim çok paylaştık birbirimizle..ama benim neden olmuyo düşünmeden edemiyorum..

Canım, kalp atışlarını mı dinliycem bilmiyorum ama 15 gün sonra gel dedi. Çok açıklama yapmadı zaten ben de o yüzden doktoru değiştiricem şimdi. Mesela ben yeni öğrenmişim di mi , ilk bebek diyorum, hiç beni tanımaya çalışmadı, herhangi bir rahatsızlığınız var mı, kullandığınız ilaç var mı ne bileyim biraz geçmiş öykümü dinlemesi ve notlar alması gerekmez miydi, benim kaydımı tutmalıydı bu önemli bişey. Bu sadece son adet tarihin ne dedi başka da bir şey sormadı. İlgisiz buldum bi de tuttu bana düşük tehliken var falan demeden progestan yazdı. Ne bileyim ben gerekli mi, değil mi neden veriyor bu hapı ? Bilgi vermeyen doktoru hiç sevmiyorum. Hamilelik bu, insan detay almak istiyor, değil mi ? O yüzden canım, ben cumartesi gününe başka doktordan randevu aldım, inşallah kalp atışını da duyarız. Peki senin herhangi bir şikayetin var mı kasık ağrın dışında, benim sağ kasığımda batma var sadece. Öyle mide bulantısı, baş dönmesi ya da kokulara hassasiyet gibi bişeyim yok. Gayet sakin başladım, neden acaba ?

Sonuçlarını bir baska doktora daha göster canım. Ben bi makale okumuştum. Kadın vucudunda hamile kalmak için gerekli düzenek var ama bu düzenek o kadar cok şeyle örtülü ki verimli çalışamıyomuş. Bu nedenle her hamilelik bi mucizedir diyordu. SAbırla bekleyeceğiz mucizemizi artık:) Kötü bişey olmamasınada cok sevindim. Akrabanın hamileliğide bu sefer yolunda gider umarım:)

Kızlar ben de almıştım o ovülasyon testlerinden 20 li paket. Fakat 3-4 tanesini kullandım gerisi duruyor. İsteyen varsa kargosunu ödemek koşuluyla gönderebilirim. Ya da İzmirli varsa aranızda isteyen elden de verebilirim.

bilemedim bende..zaten prolaktin guatr ile bağlantılıymış ikisi bir yükselirmiş.dr yarın tekrar kan istedi guatrın derecesine bakcak.çünkü geçicide olabiliyomuş.baktık kalıcı gibiyse ilaç yazarım dedi.anlamadığım şey geçen senede yaptırdım bu testi bişey çıkmadı.şimdi niye çıktı neden oluyo ? iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah öyle olur..bizde en yakın zamanda yaşarız umarım o duyguları.

BEN BUGÜN TESTİMİ YAPTIRDIM SONUÇ: beta hcg (1,20),, serbest t3 (2,87),, serbest t4 (1,15),, TSH (1,0310) yani hamile değilim,bir sonrki sefere inş. bu sonuçları anlayan var mı doktor çok yoğundu pek ayrıntı veremedi

Canım tam bilmiyorum ama 3.- 4. haftada en az 5 olması gerek heralde. En iyisi emin olmak için 2 gun sonra tekrar baktır. GEç döllenme olabilir belki

Kizlar by ovulasiyon testi gebelik testiynen aynimi?cok benziyolar.ben bu gun aldim gebeliknen ayni cok benziyorlar yokladim tek cizgi cikti:26:

Canım tam bilmiyorum ama 3.- 4. haftada en az 5 olması gerek heralde. En iyisi emin olmak için 2 gun sonra tekrar baktır. GEç döllenme olabilir belki

gerek kalmadı kırmızılar geldi,bir sonrakine inş.zaten betadan sonrakiler hormon testi,ben dün öğlen ilk gelen pembemsi akıntıyı yerleşme kanaması anladım,sabah adet tam başlayınca hormon testini yaptırayım bari dedim,doktor herşey gayet normal dedi birde size sorayım dedim

canim t3 ve t4 sonuclarin dusukdu, tsh normal.olmasi gerekenleri yaziyorum t3~3.56-9,35 arasi olmali, t4 ~10,9-21,1arasi olmali.
Tsh 0.4~4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…