Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canim t3 ve t4 sonuclarin dusukdu, tsh normal.olmasi gerekenleri yaziyorum t3~3.56-9,35 arasi olmali, t4 ~10,9-21,1arasi olmali.
Tsh 0.4~4

ama benim testeki normal değerlerim seninkilerden düşük bak yazayım

BENİM SNÇ NORMAL DEĞERLER
beta hcg =1,20 <-<10

serbest T3 =2,87 (2,26-4,17)

serbest T4 =1,15 (0,74-1,52)

TSH =1,0310 (0,5-5,06)

korkutma beni

Canim onda o kisiden kisiye deyisiyo.bende oyle.senin sonucuna baxsak deyerlerinle tutuyo iyi

bence de değiştir doktor çok önemli, benim de kasık ağrım var kokulara biraz hassasiyet oluştu ama çok fazla değil miden çok nadir bulanıyor herkeste bu belirtiler olmak zorunda değil canım endişe etme bende önce endişelendim ama araştırdım gayet iyi geçirenler var gebeliği bir de 6. haftadan sonra daha çok başlıyormuş

Canlar günaydın,
Ben gebeyim, idrar testi yaptım ilk dakikada pozitifi gördüm.
Rabbime şükürler olsun, dualarımdasınız...
canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...
çok teşekkür ederim canım
Arzucum ben niye yokum listede :84::84::84::84::84:

benimde yarin adet günüm
4 gündür kahverengi akintim var wcye gittigimde kagida geliyo o kadar
adet sancim yok
bacaklarim ve belim sirtim agriyo
yarin ovulasyonumun 14. günü
sabirsizlikla bekliyorum

benimde yarin adet günüm
4 gündür kahverengi akintim var wcye gittigimde kagida geliyo o kadar
adet sancim yok
bacaklarim ve belim sirtim agriyo
yarin ovulasyonumun 14. günü
sabirsizlikla bekliyorum
hadi inşallah hamişsindir canım

kızlarrr üzgünüm dün akşam koyu bi akıntı geldiiii bugün yarın patlarım ben artık ( şu ovulasyon testini kullanan arkadaşlar nereden alıyorsunuz bana da bir adres verin lütfen özelden msj atsanız da olurr (

ben internetten siparis vermistim,zaten en uygunda orda..kesinlikle tavsiye ederim,
arti bide preseed kullandim..bakalim,ovulasyondan sonra14. günüm yarin..

ben internetten siparis vermistim,zaten en uygunda orda..kesinlikle tavsiye ederim,
arti bide preseed kullandim..bakalim,ovulasyondan sonra14. günüm yarin..

nereden aldınız bana adres yollayabilirmisiniz bir de diğer bahsettiğiniz şey nedir ? kullandım dediğiniz presed? ben bu konuşarda yeniyim daha bilmiyorum ovu süreçlerini falan

kızlar neden bilmiyorum çok rahatım. Belkide korkuyordum kist falan çıkacak diye birşey çıkmadı diye mi bilmiyorum ama içim çok rahat bakalım haftaya bu günlerde yumurtlama dönemim 10 gün iyi çalışıp gerçek denememizi yapalım bi.

Bu arada herkese hayırlı ramazanlar.

kuzum ben buralardayım da beklemedeyim hala. dün test yaptım negatiffff
bugün de ha oldum ha olacam gibi. karnımda kocaman bir şişlik var sanki,sürekli tuvalete gidiyorum oldum diye, bekliyorum bakalım.

Canlar günaydın,
Ben gebeyim, idrar testi yaptım ilk dakikada pozitifi gördüm.
Rabbime şükürler olsun, dualarımdasınız...

maşallahhhh
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhıtlı bir şekilde kucağına da almayı nasip eder inşallah
bize de dua et olur mu? darısı başımıza inşallah

nereden aldınız bana adres yollayabilirmisiniz bir de diğer bahsettiğiniz şey nedir ? kullandım dediğiniz presed? ben bu konuşarda yeniyim daha bilmiyorum ovu süreçlerini falan

canim ovulasyon testleri internetten bak cok uygun bulunuyor..preseed de jel cok kisi hamile kalmis..burda bilgileri var su anda link veremiyorum,aramadan bak istersen

Kızlar bugün ben idrarda pozitifi gördüm biliyosunuz..
Hepiniz bol bol duamdasınız, rabbim tez zamanda hepimizin kucağını doldursun...
Bu arada elimde ovu. testleri var 10-15 tane.
İsteyen varsa bana özelden msj atsın adresine kargoya vereyim...
Belki 1 bebişin gelmesine vesile olurum...

canım sen battan önce test yapmış mıydın? hangi gün yaptın? bir de senin ovu ne zamandı biliyor musun?yani bu tutan becerikli yumurtan kaçıncı gününde çatlamıştı

canim Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
yaptigin cok güzel,InsaAllah hayirli bi ise vesile olursun..
bu arada acaba yumurtlama gününden sonra kacinci günde ögrendin hamileligini?
ben yarin 14. günüme giriyorum...
bu arada 4 gündür wc ye gidince cok az kahverengi lekeler basladi,10. günümde
sende de oldumu?

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün sat günümdü daha olmadım olcak gibide durmuyorum hadi hayırlsı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…