Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Ben. acikliyim canim bu prolaktin horm sut horm nu hemde stess olunca kalkar eyer azicik kalkarsa stres ve ya yidiyin bazi urunlerden ola bilir mesala prolaktini xurma dere otu qazozllu ickiler tez etkiler vr yukseltir birde bal tarcin corek otu yapanlarda yukselir sen bunlardan vaz kec hayit suyuna basla hayit sizde bol bulucaksin bizde yok ben bulamadim hormonlari dengeler direk prolaktini hemde ben bukadar biliyorum canim umarim yardimci olmusumdur

Herkesin Ramazani mubarek olsun bugunnen herkes iyi haberler alsin bende tabi bayramda herkes cifte bayram yAPSIN Rabbim herkesin duasini kkabul etsin peygember(s.a.a.s)min yuzu suyu hurmetine kucaklarimizi bos koymasin burdaki ve tuum isteyen arkadaslar diyer topiklerden(anneolmak.maybaybu.asyacan.hisarbuselik.folikasitka.denizzz.bulufe bebisim.feridde.ve diyer adlarinii hatirlamadigim arkadaslarim ve burdaki tummmmmmm adi listede olanlar Bayramda hamile olsunlar ben sercenizede siz dua edin bende bayrami hamile olarak karsiliyim Allahin izniyle :116:

aminnnn aminnnnnn canim
isteyen tüm kardeslerimin Rabbim kucaklarini bos birakmasin!
bende gördüm esime gösterdi o bisey görmedi
yani benden baska birisi daha gördü ya rahatladim
o degilde sizofrene bagladim sandim

aminnnn aminnnnnn canim

Yarin sen ilk idra

aminnnn aminnnnnn canim

Yarin sen ilk idrarla yap en duzu o zaman cikar canim kismet Allahdan canim Rabbim gobusunu doldursun ben telden girdim kusura bakma yalnislik olursa

Yarin sen ilk idrarla yap en duzu o zaman cikar canim kismet Allahdan canim Rabbim gobusunu doldursun ben telden girdim kusura bakma yalnislik olursa

aynen canim sabah ilk idrarla yapicam,yine cikmassa 1 hafta beklicem,tabi o ara dr gidecem
hayirlisi :26:

aynen canim sabah ilk idrarla yapicam,yine cikmassa 1 hafta beklicem,tabi o ara dr gidecem
hayirlisi :26:

canım ben de baktım fotolara da bir şey seçemedim yaaa. bende de bu testlerden var, bende de böyle pembe çıkıyor. ben de yarın yapmandan yanayım. bu arada senin bat geçti mi??

canım ben de baktım fotolara da bir şey seçemedim yaaa. bende de bu testlerden var, bende de böyle pembe çıkıyor. ben de yarın yapmandan yanayım. bu arada senin bat geçti mi??

canim bi kac hafta önce yine yapmistim bu testlerden hatta 2 tane yapmistim ama bembeyazdi...
bu sefer böyle olunca sasirdim :26:
bakalim yarin baska bi test deniyim
benim en son adet günüm 30 mayisdi cok oldu geceli ama ben ovulasyon testi yaptigim icin eminim yarin adet günüm 14. yada 15. gün gelmesi lazim yani..4 gündür cok hafif acik renkli kahverngi leke geliyo...sadece wc ye gidince,normalde gelmiyo bisey,yani gün icinde..

canım ben anlamadım ya, adetin geçeli 10 gün olmuş, kan testi yaptırmadın mı da? yarin adet günüm 14. yada 15. gün gelmesi lazim yani demişsin???? hiç bir şey anlamadım valla

canım ben anlamadım ya, adetin geçeli 10 gün olmuş, kan testi yaptırmadın mı da? yarin adet günüm 14. yada 15. gün gelmesi lazim yani demişsin???? hiç bir şey anlamadım valla

canim ben ovulasyon testi yapiyorum,yani yumurtlama olduktan sonra 14. yada 15. gün adet oluyosun yada hamile oldugunu ögreniyosun..
yani daha dogrusu gec adet degilde gec yumurtlama oldu bende,gecen ayda böyle olmustu,2 aydir gec yumurtlama oluyo bende anlamadim...bende bu gün 14. günüme girdim yumurtlama gününden sonra...zaten yumurtlma gerceklesince yaklasik 10 gün falan sürüyo rahime yerlesmesi,idrara gecmeside 4 yada 5 günü buluyomus...bakalim yarin da bi test yapayim..

şimdi anladım canım o zaman henüz belli olmaması normal. inşallah yarın görürsün silik de olsa ikinci çizgiyi

Nihayet55............................................ hamışşşşşşşşşşşş
Svd85...................................................hamışşşşşşşşşşşş
msa84..................................................calismaya devam canim
yxliz...................6-7 temmuz..................hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda*………..7-8 temmuz
shed*................7-8 temmuz.
mystery90*..........8 temmuz.
ferdakazak*..........7-8 temmuz................calismaya devam canim

humasah...............7 temmuz.
eclin.....................9 temmuz
BenInci*..............12 temmuz
tosbaaaaa87*......12 temmuz
karaincim*........ 13 temmuz
busemk*............14 temmuz
ing_ing*.............14 temmuz
karabiber*.........16-17 temmuz
codulu...............19 temmuz
sercem.*............20 temmuz
yusraeren*..........20 temmuz
amayaa*........... 20 temmuz
buket_asude*......24 temmuz
arzum1989*.......25 temmuz.
apranxx*.............27 temmuz
nuclear*..............29 temmuz.
esra_3453*.........30 temmuz
aysenur*..............
meltemba*...........*30 temmuz

Son düzenleme:
kızlar yardım edin bu ovulasiyon testi gebelik testine benziyormu dün aldım tıpki aynısı:26: hemde coookk pahalı 5 tanesi sızın paraynan 20tl den cok cıkıyo ama gebelik testine cook benziyoo aynısı

heee kızlar bideki bi şey soruşum sizden ilişkiden sonra sizinde çişiniz geliyomuu onda ne yapıyosunuz acaba çiş edince sperm de dökülürmü:26:

amin canım amnin hep beraber inşallah

heee kızlar bideki bi şey soruşum sizden ilişkiden sonra sizinde çişiniz geliyomuu onda ne yapıyosunuz acaba çiş edince sperm de dökülürmü:26:

dökülür tabi bitanem
bu arada günaydınlar hayırlı mutlu bir ramazan geçirmemiz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…