bilemedim bende..zaten prolaktin guatr ile bağlantılıymış ikisi bir yükselirmiş.dr yarın tekrar kan istedi guatrın derecesine bakcak.çünkü geçicide olabiliyomuş.baktık kalıcı gibiyse ilaç yazarım dedi.anlamadığım şey geçen senede yaptırdım bu testi bişey çıkmadı.şimdi niye çıktı neden oluyo ? iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah öyle olur..bizde en yakın zamanda yaşarız umarım o duyguları.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar-1955.html#post31093824
bu sayfaya idrar testi sonuclarimin fotosunu indirdim yorum bekliyorum :26:
kimseden ses cikmiyo :18:
aminnnn aminnnnnn canim
isteyen tüm kardeslerimin Rabbim kucaklarini bos birakmasin!
bende gördüm esime gösterdi o bisey görmedi
yani benden baska birisi daha gördü ya rahatladim
o degilde sizofrene bagladim sandim
aminnnn aminnnnnn canim
isteyen tüm kardeslerimin Rabbim kucaklarini bos birakmasin!
bende gördüm esime gösterdi o bisey görmedi
yani benden baska birisi daha gördü ya rahatladim
o degilde sizofrene bagladim sandim
Yarin sen ilk idrarla yap en duzu o zaman cikar canim kismet Allahdan canim Rabbim gobusunu doldursun ben telden girdim kusura bakma yalnislik olursa
aynen canim sabah ilk idrarla yapicam,yine cikmassa 1 hafta beklicem,tabi o ara dr gidecem
hayirlisi :26:
canım ben de baktım fotolara da bir şey seçemedim yaaa. bende de bu testlerden var, bende de böyle pembe çıkıyor. ben de yarın yapmandan yanayım. bu arada senin bat geçti mi??
canim bi kac hafta önce yine yapmistim bu testlerden hatta 2 tane yapmistim ama bembeyazdi...
bu sefer böyle olunca sasirdim :26:
bakalim yarin baska bi test deniyim
benim en son adet günüm 30 mayisdi cok oldu geceli ama ben ovulasyon testi yaptigim icin eminim yarin adet günüm 14. yada 15. gün gelmesi lazim yani..4 gündür cok hafif acik renkli kahverngi leke geliyo...sadece wc ye gidince,normalde gelmiyo bisey,yani gün icinde..
canım ben anlamadım ya, adetin geçeli 10 gün olmuş, kan testi yaptırmadın mı da? yarin adet günüm 14. yada 15. gün gelmesi lazim yani demişsin???? hiç bir şey anlamadım valla
canim ben ovulasyon testi yapiyorum,yani yumurtlama olduktan sonra 14. yada 15. gün adet oluyosun yada hamile oldugunu ögreniyosun..
yani daha dogrusu gec adet degilde gec yumurtlama oldu bende,gecen ayda böyle olmustu,2 aydir gec yumurtlama oluyo bende anlamadim...bende bu gün 14. günüme girdim yumurtlama gününden sonra...zaten yumurtlma gerceklesince yaklasik 10 gün falan sürüyo rahime yerlesmesi,idrara gecmeside 4 yada 5 günü buluyomus...bakalim yarin da bi test yapayim..
şimdi anladım canımo zaman henüz belli olmaması normal. inşallah yarın görürsün silik de olsa ikinci çizgiyi
Herkesin Ramazani mubarek olsun bugunnen herkes iyi haberler alsin bende tabi bayramda herkes cifte bayram yAPSIN Rabbim herkesin duasini kkabul etsin peygember(s.a.a.s)min yuzu suyu hurmetine kucaklarimizi bos koymasin burdaki ve tuum isteyen arkadaslar diyer topiklerden(anneolmak.maybaybu.asyacan.hisarbuselik.folikasitka.denizzz.bulufe bebisim.feridde.ve diyer adlarinii hatirlamadigim arkadaslarim ve burdaki tummmmmmm adi listede olanlar Bayramda hamile olsunlar ben sercenizede siz dua edin bende bayrami hamile olarak karsiliyim Allahin izniyle :116:
heee kızlar bideki bi şey soruşum sizdenilişkiden sonra sizinde çişiniz geliyomuu onda ne yapıyosunuz acaba çiş edince sperm de dökülürmü:26:
dökülür tabi bitanem
bu arada günaydınlar hayırlı mutlu bir ramazan geçirmemiz dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?