Herkesin Ramazani mubarek olsun bugunnen herkes iyi haberler alsin bende tabi bayramda herkes cifte bayram yAPSIN Rabbim herkesin duasini kkabul etsin peygember(s.a.a.s)min yuzu suyu hurmetine kucaklarimizi bos koymasin burdaki ve tuum isteyen arkadaslar diyer topiklerden(anneolmak.maybaybu.asyacan.hisarbuselik.folikasitka.denizzz.bulufe bebisim.feridde.ve diyer adlarinii hatirlamadigim arkadaslarim ve burdaki tummmmmmm adi listede olanlar Bayramda hamile olsunlar ben sercenizede siz dua edin bende bayrami hamile olarak karsiliyim Allahin izniyle :116:
herkese günaydın. Dün çok kötü bi gün geçirdim kanamam çok olunca hastaneye gittim meğersem kist oluşmuş ondanmış 4 tüp kan verdim üstüne de hepten kansız ve güçsüz kaldım.
caaaaaaannn allah yardımcın olsun canım. Kendine iyi bak
teşekkür ederim canım. Bu ay hayırlı bi ay bol bol dualarımızı eksik etmeyelim hepimiz için.
tek çizgi negatif demek.Yani yumurtlama gününüz değil.T deki çizginin çok belirgin bir şekilde kırmızı olması gerekiyor ogün yumurtlama gününüz demektir.Kizlar by ovulasiyon testi gebelik testiynen aynimi?cok benziyolar.ben bu gun aldim gebeliknen ayni cok benziyorlar yokladim tek cizgi cikti:26:
tek çizgi negatif demek.yani yumurtlama gününüz değil.t deki çizginin çok belirgin bir şekilde kırmızı olması gerekiyor ogün yumurtlama gününüz demektir.
gitti gidiyorda 20 tane ovülasyon testi+6 tane gebelik testi +kargo bedava 19,90TL.En uygunu bu bencekızlarrr üzgünüm dün akşam koyu bi akıntı geldiiii bugün yarın patlarım ben artık( şu ovulasyon testini kullanan arkadaşlar nereden alıyorsunuz bana da bir adres verin lütfen özelden msj atsanız da olurr (
Herkese günaydın. Dün çok kötü bi gün geçirdim kanamam çok olunca hastaneye gittim meğersem kist oluşmuş ondanmış 4 tüp kan verdim üstüne de hepten kansız ve güçsüz kaldım.
rica ederim canım evet gebelik testine benziyor.Benim bat 23 temmuz eklerseniz sevinirim çok teşekkürlertesekkur ederım canım yanı gebelıkle benzıyolar diilmi, canım bu arada senın bat ne zaman lıstemıze ekleyım
canım sende lahta lahtamı kan geliyodu?anlata bildimmi yani parca parca kan :26:
Günaydın hanımlar. Mübarek Ramazan hepimize hayırlı olsun, Allah dualarımızı ve oruçlarımızın kabul etsin.
Az önce hastaneye gittim 3te gel dedi sonucum çıkmamış maalesef. Dönerken test aldım dayanamayıp sonuç yine negatif yine negatif. Dilerim kan testim pozitif çıkar. Hala kırmızıları görmedim kasık bel ve göğüs ağrısından fenalık geldi. Psikolojik hamile yaptım kendimi belki de kim bilir.Eşim de soruyor sürekli geldi mi geldi mi diye yok deyince oynamaya başlıyor garibim çok heyecanlı keşke hamile olsam. Ama tek çizgi gördükçe umudum azalıyor. :26:
Çok geçmiş olsun canım. Umarım kötü bir şey yoktur.[/QUO
mesajını şimdi gördüm o yüzden ayrı ayrı yazışmış gibi oldu :) şimdi iyiyim canım bi dengesizlik var ama çözemedim şimdide kanamam kesildi valla anlamadım ben bu işi
Günaydın hanımlar. Mübarek Ramazan hepimize hayırlı olsun, Allah dualarımızı ve oruçlarımızın kabul etsin.
Az önce hastaneye gittim 3te gel dedi sonucum çıkmamış maalesef. Dönerken test aldım dayanamayıp sonuç yine negatif yine negatif. Dilerim kan testim pozitif çıkar. Hala kırmızıları görmedim kasık bel ve göğüs ağrısından fenalık geldi. Psikolojik hamile yaptım kendimi belki de kim bilir.Eşim de soruyor sürekli geldi mi geldi mi diye yok deyince oynamaya başlıyor garibim çok heyecanlı keşke hamile olsam. Ama tek çizgi gördükçe umudum azalıyor. :26:
ewt canım pedime kan gelmiyordu ama tuvalete gittiğimde sölemesi ayıp ama sırf kan parçaları döktüm tamam adetken geliyordu ama tek tük büsefer çok fazla olunca bende korktum.şimdide adetim kesildi hiç bişi akmıyor anlamadım ki neden böle
ewt canım pedime kan gelmiyordu ama tuvalete gittiğimde sölemesi ayıp ama sırf kan parçaları döktüm tamam adetken geliyordu ama tek tük büsefer çok fazla olunca bende korktum.şimdide adetim kesildi hiç bişi akmıyor anlamadım ki neden böle
Canım panik yapma güzel düşünelim mübarek günde hiç bunaltma kendini. Sonuç ne zaman belli olurmuş hiçbir şey söylemediler mi kist dışında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?