hala bilmek olmazidrarda negatif cıksada kanda pozitif olcak inşallah canım
kızlar yardım edinbu ovulasiyon testi gebelik testine benziyormu dün aldım tıpki aynısı:26: hemde coookk pahalı 5 tanesi sızın paraynan 20tl den cok cıkıyo ama gebelik testine cook benziyoo aynısı
kızlar sol yumurtalığım ara ara agrıyor yumurtalama zamanı ola bilirmi?:26:
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır yazamadım bu sayfaya işlerim çok yoğundu ama müjdeli haberlerle geldim çok şükür.
hamileyimmmm
darısı bekleyen herkesin başına inşallah arkadaşlar
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır yazamadım bu sayfaya işlerim çok yoğundu ama müjdeli haberlerle geldim çok şükür.
hamileyimmmm
darısı bekleyen herkesin başına inşallah arkadaşlar
bugün saat 3.5 ta gidcem yine bakalım kist yapıyordur büyük ihtimalle dediler. gebelik testi yaptılar negatif çıktı.
Tebriklerr, ramazan müjdesi ile geldi desene :) Rabbim hayırlı hamilelikler versin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım
tebrik edirem canııımmmmm hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almanı nasib etsin İNŞALLAH
evet canım aynen öyle oldu. aminnn inşallah canım benim, darısı hepinize inşallahhhh
Kadın olmak ne zor. Canını sıkma kötü bir şey olsa söylerlerdi, belki olağan bir durumdur. Kist mi parçalanmış ne olmuş. Allah Allah ya. Tez vakitte sağlığına kavuş, sakın yorma kendini.. Kafanı da takma bu duruma. Taktıkça daha fena olusun Allah korusun. Sonucu da söyle bize tamam mı canım. Tekrar tekrar geçmiş olsun..
Tebrikler canimm hergun hamisimiz olsun insallaahh teeyyy teyyy teyyyhteşekkürler canımmmm, bu mübarek günlerde darısı bekleyen herkese inşallahhhhhhhhhhhhh
İnşallah canım artık nasip Allah'ın dediği olur 4 gibi bildiririm size de sonucu inşallah da güzel sonuçlarla gelirim:26:
kızlar mrb, yaklaşık 1 haftadır sürekli sancım var her an adet olucakmışım gibi. 10 gündür falan da göğüs uçlarım çok acıyo, koyulaştı ve de göğüs ucundaki kahverengi halkada sivilce gibi kabarcıklar oluştu. sürekli tuvalete gidiyorum, rahimde baskı hissediyorum sürekli. bugün adet günüm daha olmadım. sizce hamile miyim lütfen cevappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?