Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

kızlar yardım edin bu ovulasiyon testi gebelik testine benziyormu dün aldım tıpki aynısı:26: hemde coookk pahalı 5 tanesi sızın paraynan 20tl den cok cıkıyo ama gebelik testine cook benziyoo aynısı

canım biz internetten aldık internetten 20 tane +6 gebelik testi 20 tl gitti gidiyora bak sen

merhaba arkadaşlar. uzun zamandır yazamadım bu sayfaya işlerim çok yoğundu ama müjdeli haberlerle geldim çok şükür.

hamileyimmmm

darısı bekleyen herkesin başına inşallah arkadaşlar

Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

msa84------------------------------------------ calismaya devam canim

yxliz----------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

bayaneda--------------- -7-8 temmuz
shed-----------------------7-8 temmuz.
mystery90----------------8 temmuz.
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim

humasah------------------7 temmuz.
eclin-----------------------9 temmuz
BenInci-------------------12 temmuz
tosbaaaaa87-------------12 temmuz
karaincim-----------------13 temmuz
busemk--------------------14 temmuz
ing_ing--------------------14 temmuz
karabiber------------------16-17temmuz
codulu---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır yazamadım bu sayfaya işlerim çok yoğundu ama müjdeli haberlerle geldim çok şükür.

hamileyimmmm

Tebriklerr, ramazan müjdesi ile geldi desene :) Rabbim hayırlı hamilelikler versin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım

hamileyimmmm

tebrik edirem canııımmmmm hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almanı nasib etsin İNŞALLAH

bugün saat 3.5 ta gidcem yine bakalım kist yapıyordur büyük ihtimalle dediler. gebelik testi yaptılar negatif çıktı.

Kadın olmak ne zor. Canını sıkma kötü bir şey olsa söylerlerdi, belki olağan bir durumdur. Kist mi parçalanmış ne olmuş. Allah Allah ya. Tez vakitte sağlığına kavuş, sakın yorma kendini.. Kafanı da takma bu duruma. Taktıkça daha fena olusun Allah korusun. Sonucu da söyle bize tamam mı canım. Tekrar tekrar geçmiş olsun..

Canımm çoookkk teşekkür ederim. bayanlar ne çekiyor zaten şu hastalıklar yüzünden bayan olmak anne olmak kolay değil işte:) Senin güzel haberlerini duysam kendim kadar sevincem gerçekten. Gerçi Allah ım hayırlısı neyse onu versin.Tekrardan teşekkür ederim.

kızlar mrb, yaklaşık 1 haftadır sürekli sancım var her an adet olucakmışım gibi. 10 gündür falan da göğüs uçlarım çok acıyo, koyulaştı ve de göğüs ucundaki kahverengi halkada sivilce gibi kabarcıklar oluştu. sürekli tuvalete gidiyorum, rahimde baskı hissediyorum sürekli. bugün adet günüm daha olmadım. sizce hamile miyim lütfen cevappp

teşekkürler canımmmm, bu mübarek günlerde darısı bekleyen herkese inşallahhhhhhhhhhhhh
Tebrikler canimm hergun hamisimiz olsun insallaahh teeyyy teyyy teyyyh:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Belirtiler onu gösteriyor ama psikolojikde olabilir çünkü bebek beklentimiz olunca hamileymiş gibi hissedebiliyoruz. Kesin sonuç testlerde canım. İnşşallah bebiş vardır.

yeni hamişimiz var maaşallah ysmn46 tebrik ederim kuzum bizede çok dua et. ferdakazak canım inşallah geçicidir kendine dikkat et bilgilendir bizi. günü gelenler hadi güzel haberler bekliyoruz böyle güzel güne güzel haberler yakışır. amannnnn bizim daha çokk beeeee 20 temmuz :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…