Kızlar ben regl oldum((( insallah bekleyen diğer arkadaşlardan alırız güzel haberleri.
kızlar ben regl oldum((( insallah bekleyen diğer arkadaşlardan alırız güzel haberleri.
bayaneda bekliyoruuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
[sıze=3]kızlar keseyi gördük çok şükür [/sıze]
arzum canim evet tipatip ayni gebelik testi bizde biraz bahadi ama hesabliyanda rusyada da bahadi mende 5 deneik airam 240 rubul pul verirem sen suya birde eyni saatde yapmaya diqqat et cift cizgini goruceksin bence senin yumurtlama donemin 12 gunnen basliyir sen 12 ci gununnen basla testlerin bosa gitmesinkızlar yardım edinbu ovulasiyon testi gebelik testine benziyormu dün aldım tıpki aynısı:26: hemde coookk pahalı 5 tanesi sızın paraynan 20tl den cok cıkıyo ama gebelik testine cook benziyoo aynısı
heee kızlar bideki bi şey soruşum sizdenilişkiden sonra sizinde çişiniz geliyomuu onda ne yapıyosunuz acaba çiş edince sperm de dökülürmü:26:
canim ramazan sanada ugurlu gelir Allahin izniyle esinde sende sevinirsiz insallahGünaydın hanımlar. Mübarek Ramazan hepimize hayırlı olsun, Allah dualarımızı ve oruçlarımızın kabul etsin.
Az önce hastaneye gittim 3te gel dedi sonucum çıkmamış maalesef. Dönerken test aldım dayanamayıp sonuç yine negatif yine negatif. Dilerim kan testim pozitif çıkar. Hala kırmızıları görmedim kasık bel ve göğüs ağrısından fenalık geldi. Psikolojik hamile yaptım kendimi belki de kim bilir.Eşim de soruyor sürekli geldi mi geldi mi diye yok deyince oynamaya başlıyor garibim çok heyecanlı keşke hamile olsam. Ama tek çizgi gördükçe umudum azalıyor. :26:
artik yaklasiyor demekkikızlar sol yumurtalığım ara ara agrıyor yumurtalama zamanı ola bilirmi?:26:
yupppppppppppppppppppppppppppppppppi hamile var bu mubarek gunde ne guzel tebrikler canim darisi burdaki herkesin benim basimamerhaba arkadaşlar. uzun zamandır yazamadım bu sayfaya işlerim çok yoğundu ama müjdeli haberlerle geldim çok şükür.
hamileyimmmm
darısı bekleyen herkesin başına inşallah arkadaşlar
canim bence kist yok sende adetli nasil anladilar kist oldugunu sende ben anlamadim bence eyer haddinnen artik cok geldise dol olmus kendiliyinden dusuk yapmis yada bu ay ozel herhangi bir ilacmi kurmu yaptysan o yapmisdir sen adetin bitsin baska doktora gitCanımm çoookkk teşekkür ederim. bayanlar ne çekiyor zaten şu hastalıklar yüzünden bayan olmak anne olmak kolay değil işte:) Senin güzel haberlerini duysam kendim kadar sevincem gerçekten. Gerçi Allah ım hayırlısı neyse onu versin.Tekrardan teşekkür ederim.
evet benimde 20 temmuz ama bence ben bu ay yumurtlamadim bileyeni hamişimiz var maaşallahysmn46 tebrik ederim kuzum bizede çok dua et. ferdakazak canım inşallah geçicidir kendine dikkat et bilgilendir bizi. günü gelenler hadi güzel haberler bekliyoruz böyle güzel güne güzel haberler yakışır. amannnnn bizim daha çokk beeeee 20 temmuz :18:
aynen ama kalkmıyorum.. canım.. dayanıyorum çünkü bırak tuvaleti dikelince dökülüyodrheee kızlar bideki bi şey soruşum sizdenilişkiden sonra sizinde çişiniz geliyomuu onda ne yapıyosunuz acaba çiş edince sperm de dökülürmü:26:
CANIM geçmiş olsun .. dikkat et kendine..Herkese günaydın. Dün çok kötü bi gün geçirdim kanamam çok olunca hastaneye gittim meğersem kist oluşmuş ondanmış 4 tüp kan verdim üstüne de hepten kansız ve güçsüz kaldım.
hadi şükürler olsun kardeşim.. darısı bizlerin başına RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNmerhaba arkadaşlar. uzun zamandır yazamadım bu sayfaya işlerim çok yoğundu ama müjdeli haberlerle geldim çok şükür.
hamileyimmmm
darısı bekleyen herkesin başına inşallah arkadaşlar
hamile gibi belirtiler ama biran önce test yaptırın.. en doğrusu o lacakkızlar mrb, yaklaşık 1 haftadır sürekli sancım var her an adet olucakmışım gibi. 10 gündür falan da göğüs uçlarım çok acıyo, koyulaştı ve de göğüs ucundaki kahverengi halkada sivilce gibi kabarcıklar oluştu. sürekli tuvalete gidiyorum, rahimde baskı hissediyorum sürekli. bugün adet günüm daha olmadım. sizce hamile miyim lütfen cevappp
kızlar keseyi gördük çok şükür
[sıze=3]kızlar keseyi gördük çok şükür [/sıze]
çok teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallahçooooookkk şükür canım tebriklerrrrr:119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kızlar keseyi gördük çok şükür
canım siz kaç günden bir ilişkide bulunuyordunuz. Bi de normalda adetinden kaç gün keçene kadar ilişkide oldunuz?bende son 3 ay gec yumurtalıyorumda onda sordum
bu arada bir haftadır bulantılarım geçmişyor kızlar ya midem feci.. Korkumdan ilaç kullanamıyorum da.. Ne olacak.. şimdide sağ kasığımda feci bir batma var.. Acaba yumurtlama günümmü.. Benmi stresten karıştırdım.. Allahım ya şu günlerin hatrına hepimize yetiş.. Kun fe yekun deyiverde .. Olsun bebeklerimiz..
birgün arayla oluyodu canım çok dikkat etmedik açıkcası. Adetimden geçincede öğrene kadar devam ediyorduk ama son günlerde biraz zorluyordu ilişkide kasıklarımda çok baskı hissediyordum.
canim bugun kacinci gunundesinki :26:insallah bu ay seninde guzel haberlerini alirizbu arada bir haftadır bulantılarım geçmişyor kızlar ya midem feci.. korkumdan ilaç kullanamıyorum da.. ne olacak.. şimdide sağ kasığımda feci bir batma var.. acaba yumurtlama günümmü.. benmi stresten karıştırdım.. ALLAHIM Ya şu günlerin hatrına hepimize yetiş.. KUN FE YEKUN deyiverde .. olsun bebeklerimiz..
canım yumurtlama gunun ola bilir batın 24 temmuz benimkinden bir gün önce cok güman yumurtlama günün.test yapmıyomusun?
canim bugun kacinci gunundesinki :26:insallah bu ay seninde guzel haberlerini aliriz
o zaman bugun mik mik zamani16. gün bugün ki genelde 30 günde bir oluyorum adet geçen haftada bir gün böyle olmuştum.. olabilir yumurtlama .. idrarda hafif sıkıştırıyor.. acaba dedim.. bu akşamı değerlendireyim bari..
kızlar ben size yakınım çıkın iftara gelin bari karsa...
inşallh sercem canım ya inşallah
arzum canım benim yapmadım aklımdaydı aslında ama ne bileyim.. almadım bu ay.. olmazsa artık adet olurolmaz alıcam inşallah
hamile kalmak icin ozel birsey yaptinizmi paylasirsaniz seviniriz :26:bizde yapalim ardinizdan bizde hamile gelelim diymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?