- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
o zaman bugun mik mik zamanihadi hayirlisi
canlarımm ii ramazanlar allahımm bu ayların hürmetine bizim yüzümüzü güldürsün
listede sırada ben varımm görüncee çokk heycanlandım cma günüü test yapıcamm dua edinn nolur
sagol canim bende bu ay cok dusunmuyorum cunki yumurtlamadigimi dusunuyorum bu ay olucagi varsa olucak Allahin izniyleBen hiç düşünmediğim ayda hamile kaldım. Yani haziran ayında özel bişey denemedim. Bence sadece rahat olun ve tahmini yumurtlama günlerinizi değerlendirin, kısmetse olacaktır. Allah gönlünüze göre versin inşallah bu ay siz de mutlu haberi alırsınız. Bol şans diliyorum.
sanada canim iyi Ramazanlarcanlarımm ii ramazanlar allahımm bu ayların hürmetine bizim yüzümüzü güldürsün
listede sırada ben varımm görüncee çokk heycanlandım cma günüü test yapıcamm dua edinn nolur
yureyin istediyin versin Allah bende ikiz olsa cok sevinirim kismet benim annemin ikizi olmusdu ama kalmadilar malesef bizde var yani ikiz dogurqanlik ama ben hep kizim olsun istemisim ne olur olsun eli ayagi duz sagligi yerinde bir yavrum olsun ilk ne olur olsun ama olsun cunki bu 1 yilda bir kere olsun hamile kalamadimkızlar Allah biliyo ya ikizim olsun çok istiyorum ne alakaysa aile de yok. genetikmiş çünkü sadece kuzenimin ikizleri var oda eşi tarafında var ondan galiba benimde olsa bi kere kurtul hatta 1 kız 1 erkek oooo süper olur
canım herkesinde bizimde gönlümüze göre olsun inşallahyureyin istediyin versin Allah bende ikiz olsa cok sevinirim kismet benim annemin ikizi olmusdu ama kalmadilar malesef bizde var yani ikiz dogurqanlik ama ben hep kizim olsun istemisim ne olur olsun eli ayagi duz sagligi yerinde bir yavrum olsun ilk ne olur olsun ama olsun cunki bu 1 yilda bir kere olsun hamile kalamadim
evet bakımı gerçekten zor kuzenimden biliyorum ama galiba anneme güveniyorum tabi herşeyden önce hayırlı sağlıklı eli ayağı sağlam olması hepimiz için. si tane sağlıklı hayırlı olsa ne ala ama ikiz olsa kaymaklı kadayıf olur misaliKızlar maşallah çok cesursunuz ben ikiz bebeği doğurmaya da bakmaya da korkarım, eşim daha evlenmeden öncesinden beri inşallah ikizimiz olur der ben de hakaretmiş gibi töbee de manyak nasıl bakarım ben onlara diye kızarım. Gerçekten tamam tek seferde iki evlat sahibi olmak da ayrı güzeldir de bakması da çok zor. İnşallah benimki tek ve çookk sağlıklı olsun, allah isteyene de ikiz bebeler versin)
Sonuç NEGATİF! Bhcg değerim 0.100 çıktı demek bebiş falan yok. Kısmet değilmiş ama sinirlerim de bozulmadı desem yalan olur. Artık ovulasyon testine başlayacağım ben de. Adet de olmadım daha, resmen psikolojik hamilelik yaşıyorum. Sonucu gördüm ya, bugün yarın gelir nasıl olsa beyinde bitti olayBir dahaki aya kaldı umutlarım...
Uzulme lutfen kismet bidahaki aya en guzeli olur senin icin uzulmeSonuç NEGATİF! Bhcg değerim 0.100 çıktı demek bebiş falan yok. Kısmet değilmiş ama sinirlerim de bozulmadı desem yalan olur. Artık ovulasyon testine başlayacağım ben de. Adet de olmadım daha, resmen psikolojik hamilelik yaşıyorum. Sonucu gördüm ya, bugün yarın gelir nasıl olsa beyinde bitti olayBir dahaki aya kaldı umutlarım...
canım herkesinde bizimde gönlümüze göre olsun inşallah
evet bakımı gerçekten zor kuzenimden biliyorum ama galiba anneme güveniyorum tabi herşeyden önce hayırlı sağlıklı eli ayağı sağlam olması hepimiz için. si tane sağlıklı hayırlı olsa ne ala ama ikiz olsa kaymaklı kadayıf olur misali
canım üzülme hayırlısı bu ay gelir inşallahsen otomatik hesaplayıcılara göremi yumurlamanı takip ettin ?
Uzulme lutfen kismet bidahaki aya en guzeli olur senin icin uzulme
ben birini isteriM ikinciye Allah KERIMKızlar maşallah çok cesursunuz ben ikiz bebeği doğurmaya da bakmaya da korkarım, eşim daha evlenmeden öncesinden beri inşallah ikizimiz olur der ben de hakaretmiş gibi töbee de manyak nasıl bakarım ben onlara diye kızarım. Gerçekten tamam tek seferde iki evlat sahibi olmak da ayrı güzeldir de bakması da çok zor. İnşallah benimki tek ve çookk sağlıklı olsun, allah isteyene de ikiz bebeler versin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?